Denis Ruščák

Všetky články od redaktora Denis Ruščák

A legjobb elektromos sövényvágók

A legjobb elektromos sövényvágók

Amennyiben azt szeretnék, hogy sövényük egészséges és sűrű legyen, akkor megfelelően kell róla gondoskodni! A sövényvágó sokat segíthet a kívánt forma és a kitűnő állapot fenntartásában. Cikkünkben bemutatjuk a legjobbakat! 

Dátum: 10.03.2021 / Autor: Denis Ruščák
Hogyan válasszunk WiFi routert?

Hogyan válasszunk WiFi routert?

Wifi csatlakozás nélkül ma már nehéz elképzelni a háztartást. Mi alapján válasszuk ki a megfelelő Wifi routert? Milyen fontos funkciókkal kell rendelkezni? Melyek a jelenleg kapható legkedveltebb modellek? 

Dátum: 23.09.2020 / Autor: Denis Ruščák
A gyümölcsfák oltása, szemzése és keresztezése

A gyümölcsfák oltása, szemzése és keresztezése

A tapasztaltabb kertészeknek lehet, hogy semmi újat nem tudunk mondani, de a kezdők számára érdekes információkkal szolgálunk az gyümölcsfák oltásával kapcsolatban.    A szemezés más néven oltás a gyümölcsfák vegetatív szaporításának módja. Milyen különböző fajtái léteznek és mi...

Dátum: 03.04.2020 / Autor: Denis Ruščák
Saját jacuzzi a kertbe? Hogyan válasszunk?

Saját jacuzzi a kertbe? Hogyan válasszunk?

Mindennapos relaxációról ámodoznak? Akkor szerezzenek be egy saját jacuzzit! Hogyan választhatják ki a megfelelőt? Mire figyeljenek a vásárlás során? Hogyan tarthatják karban a jacuzzit a kertben? A legfontosabb információkat éppen ebben a cikkben találhatják! 

Dátum: 08.10.2019 / Autor: Denis Ruščák
A fuksziák gondozása

A fuksziák gondozása

A fukszia csodás virágai mindenkit elvarázsolnak! Hogyan gondozzuk a fuksziát? Hová ültessük ki? Az erkélyen is tarthatjuk? Minden fontos információt és hasznos tippet megtalálnak cikkünkben! 

Dátum: 16.07.2019 / Autor: Denis Ruščák