Az otthoni jégkocka készítő gép bárkit elvarázsol! A vélemények a Guzzantit dicsérik

A hideg italokat a forró napokon nem feltétlenül kell a zsúfolt hűtőben tárolni! A nyár és a jeges italok elválaszthatatlanok. Az helyett, hogy a hűtőt palackokkal raknák tele, vásároljanak inkább egy jégkocka készítőt. Sokkal praktikusabb! Már biztosan láttak jégkocka készítő gépet bárokban vagy éttermekben. 

Otthoni jégkocka készítő gép

Egy jeges mojito, kóla jéggel vagy egy finom, hűtött limonádé tökéletessé tehetik a nyári hangulatot. Amennyiben egy kis felfrissülésre vágynak a nyári melegben, akkor a jégkocka készítő vásárlása egy kiváló döntés. Ezen kívül a jégkocka készítőt másra is lehet használni! Hogyan válasszanak jégkocka készítőt otthonra? Cikkünkből megtudhatják! 

Otthoni jégkocka készítő 

Feltételezzük, hogy a jégkocka készítő funkcióját nem nagyon kell tovább magyarázni, hiszen a név magáért beszél! A jégkocka készítővel sok helyet spórolhatnak meg a hűtőben vagy a fagyasztóban. Nem kell a műanyag jégkocka formákkal bajlódni, amelyeket alig lehet betenni a fagyasztóba és gyakran ki is ömlik belőlük a víz! A jégkocka készítő gép egy kényelmes és praktikus segédeszköz, amely bármelyik háztartásban kihasználható. 

A jeget nem mindenképpen kell italokhoz használni. Az asztalon lévő gyümölcsöket vagy üveges italokat is lehűthetik vele. A jeget hűtőtáskához és hűtőboxhoz is lehet használni. Egyszerűen mondva az otthoni jegkocka készítő segítségével a legforrób napokon is felfrissülhetnek! 

Hogyan válasszunk otthoni jégkocka készítőt? 

Az elsődleges faktor, amit figyelembe kell venni, az a jég mennyisége. Ez arról árulkodik, hogy mennyi jeget képes az otthoni jégkocka készítő előállítani. Az otthoni modellek esetében ez általában a 24 óra alatt elkészített jégmennyiségre vonatkozik. 

Jégkocák a jégkocka készítő gépből

Találkozhatnak olyan modellekkel, amelyek kisebb mennyiségű, 5 - 8kg jeget gyártanak le 24 óra alatt. Amennyiben a jégkocka készítőt házibulik során is használni szeretnék, akkor kb. 10 - 15kg jégre lesz szükségük egy nap alatt. 

A víztartály mérete

Ezzel a paraméterrel függ össze az előző is. Amennyiben a víztartály mérete nagyobb, akkor Több jeget képes gyártani. A legjobb, ha a víztartály térfogata legalább 2 liter. Ilyen esetben annyi jeget tudnak előállítani, amennyire szükségük van. 

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a jégtartály mérete is véges. Ebben a tárolóban gyűlnek össze a jégkockák. Az otthoni jégkocka készítők esetében ennek mérete 600 - 1000g körül van. 

A jégkockák mérete

Mindenképpen hasznos funkció, ha be lehet állítani a jégkockák méretét. A különféle jégkocka méretek szükségessége eltérő lehet. A kisebb jégkockák koktélokhoz, míg a nagyobbak hűtéshez felelnek meg. 

Klarstein jégkocka készítő otthonra

Általában 2 vagy 3 jégkocka méret közül lehet választani (kicsi, közepes és nagy). Ez ma már egy elég elterjedt funkció, amellyel nem csak a drága modellek rendelkeznek. 

Egyéb paraméterek

  • indikátorok – viszonylag fonotsak a LED égők és hangjelzések, amelyek az üres tartályt vagy a teli jégtárolót jelzik
  • időzítő – nagyon hasznos az időzítő is, mellyel meghatározhatják, hogy a víztartályban lévő vízből mikorra készítsen a gép jeget
  • tartozékok – sok gyártó a jégkocka készítőhőz egy praktikus lapátkát is ad, amellyel egyszerűen tudnak szedni a jégből 

A legjobb otthoni jégkocka készítő gépek

A jégkocka készítő gép kiválasztása nem egy bonyolult folyamat! Mindenképpen figyelembe kell venni bizonyos paramétereket és sajátos igényeiket. Mennyi jégre lesz szükségük, milyen célra szeretnék használni, ill. a jégkocka készítő mérete is lényeges! Találkozhatnak professzionális jégkocka készítőkkel, amelyek inkább éttermekbe felelnek meg vagy klasszikus modellekkel, amelyek kiválóak otthoni használatra. A vásárlók értékelése és véleménye alapján kiválasztottuk a legjobb otthoni jégkocka készítőket. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 07.05.2021
A cikk értékelése:
(91.2%)

További cikkek a kategóriában:

Hogyan válasszunk páragenerátort? Az 5 legjobb modellHogyan válasszunk páragenerátort? Az 5 legjobb modell

Lehet, hogy már találkoztak olyan vasalóval, amely egy stabil alaphoz volt rögzítve és nem értették, hogy milyen előnye lehet egy ilyen berendezésnek. Cikkünkből megtudhatják! 

Automata vagy kézi tejhabosító? A vélemények szerint a Tescoma, az Orava és a Sencor termékei a legjobbakAutomata vagy kézi tejhabosító? A vélemények szerint a Tescoma, az Orava és a Sencor termékei a legjobbak

A tajhabosító segít a kellemes állagú tejhab előállításában bármilyen kávéhoz. Milyen típusok léteznek és melyik lenne az Önök számára a legjobb? 

Hogyan válasszunk szendvicssütőt? Kedveltek a 3 az 1-ben modellek és az egyszerre 4 kenyér pirítására szolgáló kenyérpirítókHogyan válasszunk szendvicssütőt? Kedveltek a 3 az 1-ben modellek és az egyszerre 4 kenyér pirítására szolgáló kenyérpirítók

Szeretik a finom melegszendvicseket sajttal és sonkával? Egy jó minőségű szendviccssütővel ezt a finomságot hamar elkészíthetik. Mire kell figyelni választáskor és mire képes ez a kis...