Inspiráció

Új otthonról álmodoznak, vagy csak a régit szeretnék egy kicsit átrendezni? Azt szeretnék, hogy otthonuk stílusos legyen, viszont hiányzik önökből a kreativitás? Ebben az esetben ihletre lelhetnek inspirációink között. 

Ahhoz, hogy egy ház vagy lakás igazi otthonná váljon, mindenekelőtt kellemesen kell magunkat ott érezniük. Hiszen senki nem szeret oda járni, ahol rosszul érzi magát. Pontossan erre a problémára, hogyan varázsoljuk otthonunkat kellemes oázissá fókuszálnak a cikkek, melyek ebben a kategóriában találhatóak. Meggyőződésünk, hogy csak akkor fogják magukat kellemesen érezni otthonukban, ha az önöknek ízlésének megfelelően van berendezve. 

Inspirációink nagyon sok ötletet adhatnak a kültér és a beltér berendezésére egyaránt. Színek, kiegészítők, dekorációk és sok más - ez mind része ennek a kategóriának. Akkor is segítünk, ha nem tudnak dűlőre jutni az ajándékok vásárlásánál. A hasznos tanácsokat szemléltető jellegű képekkel párosítottuk. 

Természetes köveket beltérre? A műkő olcsóbb!

Természetes köveket beltérre? A műkő olcsóbb!

A kőburkolat manapság nagyon népszerű. Beltéren időtálló és modern hatást kelt. Általában az egész falat vagy a fal egy részét díszítik vele. Könnyedén feldobhatjuk vele az egyszerű falakat és teljesen átalakíthatjuk a helyiség hangulatát.  A kővel burkolt fal nagyon jól használható...

Dátum: 19.04.2021 / Autor: Dominika Ježová
Valentin-napi otthon díszítés

Valentin-napi otthon díszítés

A vörös rózsa és szivecske konfetti helyett idén próbáljanak ki valami eredetit és vonják össze a romantikát a kreativitással! Cikkünkben pár tippel készültünk, amelyek segíthetnek a dekorálásban. 

Dátum: 14.02.2021 / Autor: Marcela Beňová
15 cikkek 59