Tanácsok

Ez egy univerzális kategória, ahol mindenféle tanácsot találhatnak, nem csak a lakberendezéssel kapcsolatban. A házban vagy a kertben mindig akad tennivaló, de mivel nem mindenki született ezermesternek, ezért ebben a kategóriában értékes tanácsokkal látjuk el önöket, melyek széles körben segítségükre lehetnek.

Ami a lakást és lakberendezést illeti, többek között a felújítással is foglalkozunk - akár beltéren vagy kültéren. Ezenfelül kritikákkal és teszteredményekkel is szolgálhatunk önöknek különféle háztartási cikkekről - felmosókról, tisztító eszközökről, de akár medencetisztító folyadékokról is.

Amennyiben valamivel nem tudnak dűlőre jutni a háztartásban, nézzenek körbe tanácsaink közt, hátha már foglalkoztunk az adott témakörrel. 

Hogyan tároljuk a péksüteményeket? A tesztek és vélemények alapján a Tescoma és a Tupperware kenyértartók a legjobbak

Hogyan tároljuk a péksüteményeket? A tesztek és vélemények alapján a Tescoma és a Tupperware kenyértartók a legjobbak

Egy olyan élelmiszer, ami a háztartások elhanyagolhatatlan részét képezi. A kenyérről van szó! Vásárláskor illatos és puha. Egyszerűen ellenállhatatlan! Pár óra elteltével azonban gumissá vagy kőkeménnyé válhat.  Erről általában a nem megfelelő tárolás tehet. Létezik egyáltalán jó...

Dátum: 03.05.2021 / Autor: Simona Halásová
A gyümölcsfák téli metszése

A gyümölcsfák téli metszése

A téli metszést a vegetációs időszakben, októbertől márciusig kell elvégezni. Mindegyik gyümölcsfa hasznára válik! Cikkünkből megtudhatják, hogyan birkózhatnak meg ezzel a feladattal. 

Dátum: 25.11.2020
Hangszigetelés panelházban

Hangszigetelés panelházban

A legtöbb embernek, aki lakásban él problémát okoznak a különféle zajok. Olvassák el tippjeinket, melyekkel kellemesebbé tehetik a lakásban töltött időt! 

Dátum: 28.10.2020
15 cikkek 172