Növénygondozás

Kertes házban laknak? Esetleg a lakásban szeretnének virágokat nevelgetni? Itt mindent megtalálnak, ami szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudjanak színes virágokat és fákat nevelni. A virágok lényegében minden helyiséget képesek kellemesen felélénkíteni, ill. ha házban laknak, szépíthetik segítségükkel az udvart vagy az előkertet.

Rengeteg lehetőségük van a tökéletes virág kiválasztásár. A klasszikus muskátlik, azáleák vagy filodendronok, de a kevésbé ismertek, mint a korallvirágok, cikászok, hidropóniák mind megtalálhatóak nálunk. Az ezt a kategóriát érintő cikkekben főleg a növények gondozására fektettük a hangsúlyt - mikor és mennyit öntözzük, hogyan ültessük át, hogyan szaporítsuk, ill. milyen különleges bánásmódot igényelnek az egyes növények. 

Azoknak, akik házban laknak, lehet, hogy a "nagyobb kaliberű" növények fognak tetszeni, mint például a tuják, melyek segítségével természetes kerítést alakíthatunk ki, de jó választás lehet a borostyán is. Mindezt és még sok mást is találnak nálunk. Ha növényekkel szeretnének foglalkozni, oldalunkon minden fontos dolgot megtalálnak. 

Szobanövények árnyékba és sötét zugokba

Szobanövények árnyékba és sötét zugokba

Dátum: 12.09.2022

Mit lehet tenni, ha sötét az otthona, kis ablakokkal, amelyek minimális fényt engednek be, és nincs kapcsolatban a természettel? Egyszerűen vigye haza a természetet! A cserepes növények új színt visznek otthonába és egy kicsit otthonosabbá teszik a házat. És mit tegyünk, ha nincs elég...

Cikk olvasása
A kaktuszok és szukkulensek teleltetése és téli gondozása

A kaktuszok és szukkulensek teleltetése és téli gondozása

Dátum: 11.12.2021

Ahogyan a tél befolyásolja a mi szervezetünket, úgy hatással van a növényeinkre is. Nekünk is fel kell készülnünk a télre és a hideg időszak alatt mindenki egy kicsit jobban foglalkozik az egészségével, hogy ne betegedjen meg olyan könnyen! Na de mi a helyzet a növényekkel?...

Cikk olvasása
15 cikkek 76