Merkur építőjáték: a legkeresettebb típus nem csak fiúknak!

A Merkur építőjáték a retro játékok közé sorolható. Önök is emlékeznek rá? Képzeljék csak el, hogy hány generáció nőtt már fel ezzel játszva!

Merkur építőjáték

Már nagyon hosszú ideje megtalálható a boltok polcain és ez idő alatt rengeteg változatával találkozhattunk, ill. sok újításon ment keresztül. Amennyiben több órás szórakozást szeretnének nyújtani gyermeküknek, akkor a Merkur építőjáték ideális választás!

A Merkur több generációt szórakoztat! 

A Merkur építőjáték már hosszú évek óta megvásárolható. Pontosabban több évtizede! Nagy klasszikusnak számít, amiről nem lehet megfeletkezni. Ha azon szerencsések közé tartoztak gyermekkorukban, akik ezzel a játékkal játszottak, akkor biztosan emlékeznek azokra a hosszú órákra, amiket autók, rakéták, vonatok és hidak építésével töltöttek! Az építőjáték egyes részei műanyagból, fémből állnak, ill. kerekek és kötelek is tartoznak hozzá. Manapság már villanymotor is járhat hozzá, ami lehetővé teszi az elkészült remekmű mozgását. 

Kedvelt Merkur építőjáték

Több változattal is találkozhatnak, melyek főleg konstrukcióban és az építő részek mennyiségében különböznek. Az építőjáték nehézségi szintjét az alapján lehet meghatározni, hogy 300 vagy 3000 darabos-e. 3-tól 8 éves korig ajánlott. 

Az építőjátékok egyik speciális típusa az Elektro Merkur építőjáték, amely segít megtanulni az elektronika alapvető törvényeit és bevezet az egyes elektronikus részekkel való munkába. Az áramkör funkcionalitását fény- és hangjelzés indikálja. Persze ez a játék sem csak fiúknak való! Bármelyik kislány örömét lelheti benne, ha legalább egy kicsit is érdeklődik a technika iránt. 

Szórakozás és művelődés

A leglényegesebb, hogy a Merkur építőjátékkal a gyerekek fejleszthetik finommotoros képességeiket és logikájukat! Azonnal észrevehetik, ha egy rész kimarad vagy a végeredmény nem azonos a képen feltüntetettel! 

Fém Merkur építőjáték

A Merkur építőjáték nem tartozik a legolcsóbbak közé, de a konkurenciával összehasonlítva sokkal több szórakozást és előnyt kínál. A kis építészek szabadon engedhetik fantáziájukat és nyugodtan építhetnek valamit saját elképzelésük alapján! A Merkur építőjátékkal mindneki jól szórakozhat!

Katalógusunkból ajánljuk

Mit mondanak a szülők?

Az értékelések nagyon pozitívak! A szülők főként az anyagok minőségét dicsérik. Valaki nem kedveli a fém alkatrészeket a gyerekek kezében, de ők bizony rögtön tudják, hogy mit kell ezekkel az alkatrészekkel tenni!

Merkur építőjáték

A szülők a változatosságot és elérhetőséget is díjazzák. Autó, vonat, tank, daru - sosem lehet megunni! Természetesen nagy előnyt jelent az is, hogy ez az építőjáték fejleszti a finommotoros képességeket és a logikus gondolkodást. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írásaKözzétéve: 13.08.2021
Posledná aktualizácia:
A cikk értékelése:
(90.4%)

További cikkek a kategóriában:

Hab vagy felhúzható fürdőjátékok csecsemők és kisgyermekek számáraHab vagy felhúzható fürdőjátékok csecsemők és kisgyermekek számára

Egyetlen gyermek sem tudja elképzelni a fürdést játékok nélkül. Akár egy gumikacsát, akár egy vízbe való könyvet vagy egy vízimalmot vesznek neki, a szemei garantáltan ragyogni fognak!...

A legjobb trambulin gyerekeknek? Tanácsot adunk a választáshoz!A legjobb trambulin gyerekeknek? Tanácsot adunk a választáshoz!

Talán nincs is szórakoztatóbb fizikai tevékenység a gyermekek számára, mint a trambulinon ugrálás. A megfelelő trambulin kiválasztásakor azonban nemcsak a vonzó megjelenésre, hanem a...

Felfújható medence kisgyerekeknek? A vélemények különösen a kis méretűeket dicsérik!Felfújható medence kisgyerekeknek? A vélemények különösen a kis méretűeket dicsérik!

Kényeztesse a gyerekeket bármelyik korosztályban nyári vízi szórakozással! Már most el kell gondolkodni azon, hogyan fogja eltölteni a szabad perceit nyáron. Tudja, hogy milyen...