Felfújható medence kisgyerekeknek? A vélemények különösen a kis méretűeket dicsérik!

Manapság a piacon különböző típusú, formájú, színű, motívumú és méretű medencéket találhat. Csak Önön múlik, melyiket választja. Ne felejtse el alaposan átgondolni, hogy kinek vásárolja a medencét. A kisgyermekek nem fogják élvezni a nagy medencét, a nagyok pedig a kis medencét talán csak arra használnák, hogy leöblítsék a lábukat a szennyeződésektől, mielőtt a nagy medencébe csobbannának.

Gyerekek a felfújható medencében

Szórakoztassák a gyermekeket bármelyik korosztályban! Milyen medencét érdemes választnai? 

Kedvelt felfújható medencék

Melyik a legjobb medence gyerekeknek?

A gyermekmedence kiválasztásakor a gyermek életkorát kell figyelembe venni. Hogy kellőképpen élvezhesse és örömet szerezzen neki. Egy rosszul megválasztott medence elcsúszáshoz és különböző sérülésekhez vezethet. Ezt jobb lenne elkerülni, nem? Koncentráljon azokra, amelyek megfelelnek a normáknak és a biztonsági előírásoknak, ill. törődnek a biztonsággal és a kényelemmel (már ha egy medence esetében lehet ezt így nevezni).

  • A legkisebbek számára, körülbelül 1,5 éves korig, válasszon sekélyebb medencét, amelynek oldala 15-17 cm magas, hogy a gyermek könnyen be- és ki tudjon szállni. Természetesen az ön felügyelete alatt. Nincs más lehetőség egy medencében gyerekekkel;
    1,5 és 3 éves kor között a medence magasabb lehet, kb. 50 cm. Ha a víz magasabb, a gyermek jobban tud benne játszani a különböző vízi játékokkal;
    6 évesnél idősebb gyermekek számára magasabb és nagyobb medencét keressenek. A gyerekek jobban játszanak a medencében, beugranak, úsznak egy kicsit és ha hallgatni fog rájuk, akkor még azt is hagyják, hogy ússz a medencéjükben.

Medence felfújható fallal és aljzattal

A 3 év alatti gyermekek számára ideális a felfújható aljzattal és falakkal ellátott medence. Az esések során a becsapódások lágyabbak bennük és biztonságosabbak a gyermekek számára. A víz távolabb van a földtől, lassabban hűl le. Az idősebb gyerekek a széles felfújható falakat pihenésre és napozásra fogják használni, mivel rájuk lehet dőlni. Ne válasszon szükségtelenül bonyolult medencéket. A sima falúak nem halmozzák fel a szennyeződéseket és könnyebben tisztíthatók.

Medence kisgyerekeknek

Medence nem csak gyerekeknek!

A családi felfújható medence a legtöbb helyet foglalja, de a legtöbb pancsolási élményt is biztosítja. Kerek, ovális vagy téglalap alakú, egyszínű vagy nyomtatott. Pontosan úgy, ahogy szeretnék! Ezeknek a medencéknek a térfogata nagy, és időigényes és költséges a vizet minden egyes alkalommal kicserélni, amikor az beszennyeződik, ezért javasoljuk, hogy a medencéhez vásároljon vízszűrőt és takarót. A medence vizét speciális, gyermekmedencékhez való vegyszerrel is tisztíthatja és ha valami lebeg a felszínen, használjon hálót.

Hol lesz a legjobb helye a medencének?

Gondolja át alaposan, hová helyezi a medencét, mielőtt megvenné. Hogy tudja, milyen méretekkel dolgozhat. A medence helyét aszerint válassza ki, hogy hová tűz a legerősebben a Nap. Egy nagy medence vízének felmelegedése sokkal hosszabb ideig tart. Próbálja meg elkerülni az éles tárgyakkal és fűvel teli területeket, amelyek károsíthatják a medencét. Inkább takarja le egy szőnyeggel. Kiegyenlíti a talajt, és szigetelőfelületként működik. 

Katalógusunkból ajánljuk

A medencét fel kell fújni. Tudják hogyan?

A legtöbb felfújható medence több különálló légkamrából áll. Szájon át is felfújhatja őket, de egyszerűbb, ha pumpával, fúvókával vagy kompresszorral teszi. A leeresztőszelep úgy van elhelyezve, hogy ne legyen útban úszás közben, de jó szolgálatot tesz vízcsere és a víz leeresztése során.

Szilárd falú medence

A szilárd falú gyermekmedencét nagyobb gyermekek számára tervezték. Nem kell felfújni és a kilyukadás veszélye sem fenyeget. Többféle méretben kapható. Nincs leeresztő szelep, a vizet ki kell szivattyúzni, ami fizikailag megterhelő lehet.

Szilárd falú medence nagyobb gyerekeknek

Gyerek medence árnyékolóval

mlítettük, hogy a medencét a napra kell tenni, hogy a víz megfelelően felmelegedjen. Azonban egyértelmű, hogy nem senki bírja ki egész nap a napon. Helyezze el a napernyőt úgy, hogy a medencében mindenki jól érezze magát. Lehetőség van árnyékolóval ellátott gyermekmedence vásárlására is. Tépőzárral rögzíthető a medencéhez és a gyermek kiválóan védve van a napszúrástól és a napsütéstől.  

Ne becsüljék alá az anyag minőségét

A gumi, a PVC és a vinyl a leggyakrabban használt anyagok a gyermekmedencék gyártásakor. Az ezekben a termékekben előforduló káros anyagok már a medence kicsomagolása után is érezhetőek. Nagyon büdös lesz és a végén úgyis kidobja a medencét. A minőségi anyagért többet kell fizetnie, de ha jól vigyáz a medencére, akkor az több szezonon keresztül is kitart. Ellenőrizze a medence illesztéseit, mielőtt beengedi a gyermekeit és távolítsa el az éles széleket. Ez a gyermekek biztonságát szolgálja. Jól fontolja meg!

Melyik a legjobb motívum? Mi a véleményük?

Gyermekmedence dinoszaurusz, pillangó vagy hajó formájában. A minták sokfélék, a medencék motívumai még inkább! Kedvenc mesefigurák vagy különböző színkombinációk. Az úszás jó móka! A kis méretű gyermekmedencét az erkélyen vagy a teraszon is használhatja. Hagyja, hogy gyermeke maga válasszon. Igazán örülni fog neki!

A csúszdával ellátott gyermekmedencével, vízi játszóközponttal, szökőkúttal és különféle játékokkal a vízi szórakozáshoz egy mini aquaparkot alakíthat ki otthon.

Üres gyerek medence

Vége a nyárnak és a medencét el kell rakni

Vége a nyárnak, a napok egyre hidegebbek, valószínűleg már nem mennek a gyerekek a medencébe. Engedje le a vizet, hagyja a medencét megfelelően kiszáradni, majd óvatosan tegye védő csomagolásba és tárolja száraz helyen.

Kedvelt felfújható medencék gyerekeknek

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 29.04.2022
A cikk értékelése:
(90%)

További cikkek a kategóriában:

A legjobb trambulin gyerekeknek? Tanácsot adunk a választáshoz!A legjobb trambulin gyerekeknek? Tanácsot adunk a választáshoz!

Talán nincs is szórakoztatóbb fizikai tevékenység a gyermekek számára, mint a trambulinon ugrálás. A megfelelő trambulin kiválasztásakor azonban nemcsak a vonzó megjelenésre, hanem a...

Elektromos orrszívó vagy orrszívó porszívó. Melyik a jobb? Elektromos orrszívó vagy orrszívó porszívó. Melyik a jobb?

Orrszívót minden gyógyszertárban lehet vásárolni. Segítségével bármikor felvehetik a harcot az orrfolyással szemben. Milyen típusok közül lehet választani? 

Játszószőnyeg bébitornázóval és alagúttal. Praktikus segítség a gyerekeknekJátszószőnyeg bébitornázóval és alagúttal. Praktikus segítség a gyerekeknek

Játszószőnyeget vagy habszőnyeget szeretnének vásárolni gyermeküknek? Mai cikkünkből megtudhatják, hogy melyek a jelenleg kapható legjobbak!