A legjobb klasszikus porszívók a tesztek és kritikák alapján 2019

Tisztaság fél egészség. Hallották már ezt a híres és bölcs mondatot? Mindenesetre, az ember számára a higiénia betartása egyfajta rituálé. Mindenki fejében ott vannak az alapelvek, amik a tisztaságot illetik és minden háztartásnak ezek alapján kéne működnie.

Test najlepších klasických vysavačov 2019

Portörlés, felmosás vagy porszívózás. Éppen a porszívózás az a művelet, amelyet a leggyakrabban kell megismételnünk. Hiszen zavar minket a por és a kosz. Melyek a legjobb porszívók 2018-ban? Megmutatjuk önöknek a legjobb porszívók sorrendjét, ahol biztosan megtalálják a saját kedvencüket is.

TOP 10 legjobb porszívó

A tesztünkben bemutatjuk önöknek a legjobb porszívókat 2018-ban a kritikák alapján. Összehasonlítottuk önöknek a legfontosabb paramétereket, amelyek dönthetnek arról, hogy melyik a legjobb porszívó. Itt van a TOP 10 legjobb klasszikus porszívó.

Választás és fontos paraméterek

Végezetül szeretnénk információt nyújtani önöknek a legfontosabb paraméterekről, amelyek a porszívó választásakor döntő szerepet játszanak. Természetesen a klasszikus porszívóknál, amelyek az átlagos háztartásokba valók, számít az is, hogy a vevőnek milyen konkrét elvárásai vannak és mik az elképzelései.

 • Zsákos vagy zsák nélküli - a különbség evidens. Az egyik modell zsákkal van ellátva, amibe a koszt összegyűjti, míg a másik említett modell gyűjtőedényben tárolja a szennyeződéseket. A mai szintetikus anyagokból készült zsákok könnyedény felveszik a versenyt a gyűjtőedényekkel is. A gyűjtőedényeket elég kiüríteni és elmosni. A zsákot időnként muszáj kicserélni.
 • Hatótávolság –lehetővé teszi a kényelmes mozgást a helyiségben. A hatótávolság magába foglalja a kábel hosszúságát és a porszívócső méretét is. Az átlagos hossz 7-8m. Az ideális hatótávolság 9-11m közt mozog.
 • Zaj – minél nagyobb a teljesítmény, annál hangosabb lesz a berendezés. Manapság már korlátozva van a porszívók teljesítménye, amellyel a zajkibocsátást is kordában lehet tartani. Azt a porszívót, amely 75dB zajibocsátással rendelkezik, halknak titulálhatjuk.
 • Teljesítmény/energiafogyasztás–a teljesítmény általában egyenesen arányos a fogyasztással. Ezek az adatok arról is árulkodnak mennyire energiatakarékos a berendezés. Manapság átlagosan 600-800 Watt fogyasztással rendelkeznek a porszívók.
 • A filtráció típusa – az allergiásoknak kifejezetten fontos, de a tisztaság fenntartásában is nagy szerepe van. A HEPA filterek a leggyakrabban használtak, amelyek moshatóak és felfogják a mikróbák és allergének 99,9%-t.

  A cikk szerzője


  Hozzászólás írása
  Közzétéve: 10.03.2019
  A cikk értékelése:
  (91.4%)

  V tejto kategórií nájdete aj:

   A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban

  Irigykednek azokra, akik elektromos rollerrel közlekednek a városban és azon elmélkednek, vajon mennyi időt spórolhatnak vele? Vásároljanak egy olyan rollert, amely a leginkább tetszik...

  A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch

  A legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő szalagcsiszolót, amely teljesíti az elvárásainkat. A vélemények, értékelések és tesztek alapján kiválasztottuk Önöknek a legjobb modelleket,...

  Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk

  Amennyiben szép külsőt, minőségi anyagot és egy olyan szettet keresnek, amelynek köszönhetően teljes lesz konyhájuk felszereltsége, akkor válasszák a Delimano Stone Legend CopperLUX-ot!...