A legjobb klasszikus porszívók a tesztek és kritikák alapján 2019

Tisztaság fél egészség. Hallották már ezt a híres és bölcs mondatot? Mindenesetre, az ember számára a higiénia betartása egyfajta rituálé. Mindenki fejében ott vannak az alapelvek, amik a tisztaságot illetik és minden háztartásnak ezek alapján kéne működnie.

Test najlepších klasických vysavačov 2019

Portörlés, felmosás vagy porszívózás. Éppen a porszívózás az a művelet, amelyet a leggyakrabban kell megismételnünk. Hiszen zavar minket a por és a kosz. Melyek a legjobb porszívók 2018-ban? Megmutatjuk önöknek a legjobb porszívók sorrendjét, ahol biztosan megtalálják a saját kedvencüket is.

TOP 10 legjobb porszívó

A tesztünkben bemutatjuk önöknek a legjobb porszívókat 2018-ban a kritikák alapján. Összehasonlítottuk önöknek a legfontosabb paramétereket, amelyek dönthetnek arról, hogy melyik a legjobb porszívó. Itt van a TOP 10 legjobb klasszikus porszívó.

Választás és fontos paraméterek

Végezetül szeretnénk információt nyújtani önöknek a legfontosabb paraméterekről, amelyek a porszívó választásakor döntő szerepet játszanak. Természetesen a klasszikus porszívóknál, amelyek az átlagos háztartásokba valók, számít az is, hogy a vevőnek milyen konkrét elvárásai vannak és mik az elképzelései.

 • Zsákos vagy zsák nélküli - a különbség evidens. Az egyik modell zsákkal van ellátva, amibe a koszt összegyűjti, míg a másik említett modell gyűjtőedényben tárolja a szennyeződéseket. A mai szintetikus anyagokból készült zsákok könnyedény felveszik a versenyt a gyűjtőedényekkel is. A gyűjtőedényeket elég kiüríteni és elmosni. A zsákot időnként muszáj kicserélni.
 • Hatótávolság –lehetővé teszi a kényelmes mozgást a helyiségben. A hatótávolság magába foglalja a kábel hosszúságát és a porszívócső méretét is. Az átlagos hossz 7-8m. Az ideális hatótávolság 9-11m közt mozog.
 • Zaj – minél nagyobb a teljesítmény, annál hangosabb lesz a berendezés. Manapság már korlátozva van a porszívók teljesítménye, amellyel a zajkibocsátást is kordában lehet tartani. Azt a porszívót, amely 75dB zajibocsátással rendelkezik, halknak titulálhatjuk.
 • Teljesítmény/energiafogyasztás–a teljesítmény általában egyenesen arányos a fogyasztással. Ezek az adatok arról is árulkodnak mennyire energiatakarékos a berendezés. Manapság átlagosan 600-800 Watt fogyasztással rendelkeznek a porszívók.
 • A filtráció típusa – az allergiásoknak kifejezetten fontos, de a tisztaság fenntartásában is nagy szerepe van. A HEPA filterek a leggyakrabban használtak, amelyek moshatóak és felfogják a mikróbák és allergének 99,9%-t.

  A cikk szerzője


  Hozzászólás írása
  Közzétéve: 10.03.2019
  A cikk értékelése:
  (91.4%)

  V tejto kategórií nájdete aj:

  A legjobb bluetooth hangszórókat a JBL gyártja A legjobb bluetooth hangszórókat a JBL gyártja

  Nagyon jó érzés, ha bárhol elindíthatjuk a zenét, ahol csak szeretnénk. A bluetooth hangszóróknak köszönhetően a zenét elvihetjük akár az erdőbe, a nyaralóba vagy a sátorba! Melyek tehát...

  A legjobb gőztisztítók - A vélemények és a tesztek segítenek választani A legjobb gőztisztítók - A vélemények és a tesztek segítenek választani

  Használhatják kültéren vagy beltéren is. Ez a takarítás egyik ökologikus módja, hiszen nem kellenek hozzá vegyszerek. Mire figyeljünk a gőztisztító kiválasztásánál? Bemutatjuk Önöknek a...

  Az Tescoma edények értékelése alapján megtudhatjuk, hogy melyek a legjobb edénykészletek, akár indukciós főzőlapra is! Az Tescoma edények értékelése alapján megtudhatjuk, hogy melyek a legjobb edénykészletek, akár indukciós főzőlapra is!

  Ez a márka az egész világon a minőségéről ismert! Ha azt kérdezik, miért is olyan jók a Tescoma edények, akkor olvassák el cikkünket és megtudhatják a választ. Minden fontos dologról szó...