A legjobb klasszikus porszívók a tesztek és kritikák alapján 2019

Tisztaság fél egészség. Hallották már ezt a híres és bölcs mondatot? Mindenesetre, az ember számára a higiénia betartása egyfajta rituálé. Mindenki fejében ott vannak az alapelvek, amik a tisztaságot illetik és minden háztartásnak ezek alapján kéne működnie.

Test najlepších klasických vysavačov 2019

Portörlés, felmosás vagy porszívózás. Éppen a porszívózás az a művelet, amelyet a leggyakrabban kell megismételnünk. Hiszen zavar minket a por és a kosz. Melyek a legjobb porszívók 2018-ban? Megmutatjuk önöknek a legjobb porszívók sorrendjét, ahol biztosan megtalálják a saját kedvencüket is.

TOP 10 legjobb porszívó

A tesztünkben bemutatjuk önöknek a legjobb porszívókat 2018-ban a kritikák alapján. Összehasonlítottuk önöknek a legfontosabb paramétereket, amelyek dönthetnek arról, hogy melyik a legjobb porszívó. Itt van a TOP 10 legjobb klasszikus porszívó.

Választás és fontos paraméterek

Végezetül szeretnénk információt nyújtani önöknek a legfontosabb paraméterekről, amelyek a porszívó választásakor döntő szerepet játszanak. Természetesen a klasszikus porszívóknál, amelyek az átlagos háztartásokba valók, számít az is, hogy a vevőnek milyen konkrét elvárásai vannak és mik az elképzelései.

 • Zsákos vagy zsák nélküli - a különbség evidens. Az egyik modell zsákkal van ellátva, amibe a koszt összegyűjti, míg a másik említett modell gyűjtőedényben tárolja a szennyeződéseket. A mai szintetikus anyagokból készült zsákok könnyedény felveszik a versenyt a gyűjtőedényekkel is. A gyűjtőedényeket elég kiüríteni és elmosni. A zsákot időnként muszáj kicserélni.
 • Hatótávolság –lehetővé teszi a kényelmes mozgást a helyiségben. A hatótávolság magába foglalja a kábel hosszúságát és a porszívócső méretét is. Az átlagos hossz 7-8m. Az ideális hatótávolság 9-11m közt mozog.
 • Zaj – minél nagyobb a teljesítmény, annál hangosabb lesz a berendezés. Manapság már korlátozva van a porszívók teljesítménye, amellyel a zajkibocsátást is kordában lehet tartani. Azt a porszívót, amely 75dB zajibocsátással rendelkezik, halknak titulálhatjuk.
 • Teljesítmény/energiafogyasztás–a teljesítmény általában egyenesen arányos a fogyasztással. Ezek az adatok arról is árulkodnak mennyire energiatakarékos a berendezés. Manapság átlagosan 600-800 Watt fogyasztással rendelkeznek a porszívók.
 • A filtráció típusa – az allergiásoknak kifejezetten fontos, de a tisztaság fenntartásában is nagy szerepe van. A HEPA filterek a leggyakrabban használtak, amelyek moshatóak és felfogják a mikróbák és allergének 99,9%-t.

  A cikk szerzője


  Hozzászólás írása
  Közzétéve: 10.03.2019
  A cikk értékelése:
  (91.4%)

  V tejto kategórií nájdete aj:

  A legjobb power bankok 20 000 mAh kapacitásúak. Olcsók és jó véleményeket találhatunk róluk! A legjobb power bankok 20 000 mAh kapacitásúak. Olcsók és jó véleményeket találhatunk róluk!

  Ha Önök is kerültek már kellemetlen helyzetbe egy lemerült telefon, tablet, notebook vagy vezeték nélküli fülhallgató miatt, akkor itt a megoldás! Sokak el sem indulnak nélküle egy...

   A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban

  Irigykednek azokra, akik elektromos rollerrel közlekednek a városban és azon elmélkednek, vajon mennyi időt spórolhatnak vele? Vásároljanak egy olyan rollert, amely a leginkább tetszik...

  A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a BoschA legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch

  A legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő szalagcsiszolót, amely teljesíti az elvárásainkat. A vélemények, értékelések és tesztek alapján kiválasztottuk Önöknek a legjobb modelleket,...