Szobainas - fa vagy króm akasztó

Ne ijedjenek meg, nem fogunk megszegni semmilyen erkölcsi vagy morális szabályt. A szobainas nem a rabszolgatartó múltra utal, hanem csak egy egyszerű akasztót kell elképzelni a fogalom alatt. 

Szobainas a hálószobába

Unalmasan vagy furcsán hangzik? Higgyék el, ezek a jellemzők nem a szobainashoz tartoznak! Nem kérdez semmit és nem okoz csalódást. Sok háztartásban naponta használják és észre sem veszik, hogy milyen fontos feladatot lát el ez az első ránézésre jelentéktelen bútordarab. 

Hálószoba, gyerekszoba vagy veranda

A szobainas sok helyen használható a háztartásban. Minden nap, amikor hazajönnek a ruhákat a székre vagy az ágyra dobják? A szobainas a ruhásszekrény kitűnő alternatívája. Természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a ruhákat sose kell majd elrakniuk a szekrénybe. A hálószobában mindenképpen megtalálja a helyét! 

Akár a gyerekszobában is használható! A gyerekek számára ugyanolyan nagy segítséget nyújt a rendszerezésben. Az előszobában vagy verandán sapkákat, sálakat vagy kabátokat tehetnek rá. A szobainasnak hála minden kéznél lehet! 

Rendet teremt

Ez így van! Egy ilyen egyszerű és közönséges dolog sokat segíthet a rend fenntartásában. Az helyett, hogy a ruhákat a székre, fotelre vagy az ágyra tennék, vásároljanak inkább egy szobainast, ami gátat szab a rendetlen cselekedeteknek. 

Szobainas gyerekeknek

A gyerekek esetében is sokat segíthet! A funkció ugyanaz, hiszen bármilyen ruha tárolható rajta ráadásul a gyűrődések kialakulását is elkerülhetjük. 

Fa vagy króm

A szobainas nem csak egy praktikus segítő. Éppen ellenkezőleg! Különleges stílust és dizájnt is hozhat otthonunkba. Mire gondolunk ezzel? Nem egy egyszerű fa akasztóról van szó fém kampóval! 

Szobainas fából

Fa szobainas a hálószobában

A fa szobainas króm részekkel vagy különféle színkombinációkkal igazán érdekes beltéri dizájnt teremthet. Napjainkban már speciális anyagok és formák közül is válogathatunk. 

A piacon akár króm szobainasokat is találhatnak, amelyek fa részekkel vannak kiegészítve. 

Króm szobainas

Amennyiben alacsonyabb teherbírással is megelégszenek, akkor a műanyag modellek között is körbenézhetnek. A dizájn alkalmazkodhat a hálószoba vagy a gyerekszoba stílusához. 

A praktikus szobainas bebiztosítja

  • a rendet
  • a ruhák rendezettségét
  • a ruhák előkészítését másnapra
  • időspórolást
  • egyes modellek öltönyök felakasztására is alkalmasak
  • dizájnos kiegészítő

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 26.05.2021
A cikk értékelése:
(89.4%)

További cikkek a kategóriában:

Üveges vitrin a nappaliba, fa vitrinszekrény az étkezőbe Üveges vitrin a nappaliba, fa vitrinszekrény az étkezőbe

Ipari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbeIpari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbe

Az ipari padlószőnyeg megfelelő megterhelt kereskedelmi helyiségekbe, lakásokba, de folyosókra vagy irodákba is. Napjainkban a forgalmazók rengeteg lehőtséget kínálnak, így sok egyszerű,...

Hogyan válasszuk ki a legjobb forgószéket vagy irodai széket?Hogyan válasszuk ki a legjobb forgószéket vagy irodai széket?

Mai cikkünkben az irodai székekkel fogunk foglalkozni. Miért veszélyes a helytelen testtartás? Milyen lehetőségek vannak? Melyek a fontos paraméterek az irodai szék kiválasztásakor?