A Shnuggle babakád értékelései kiválóak. Próbálják ki Önök is!

Az anyukák mindig a legjobbat szeretnék gyermeküknek. Természetesen a babák esetében minden apró részlet nagy jelentőséggel bír! A felszerelés kiválasztásakor nagy körültekintéssel kell eljárni, ami sok olvasgatást és keresgélést jelent és ezek rengeteg időt vesznek igénybe! 

A legjobb babakád

Mi segítünk megspórolni ezt az időt! Bemutatjuk a Shnuggle kádat, ami biztonságos és kényelmes fürdetést tesz lehetővé! 

Shnuggle babafürdető - biztonság és kényelem

A legtöbb anyuka klasszikus, műanyag babakádat használ, amelynél egyik kézzel tartja, a másikkal pedig fürdeti a babát. Esetleg nagy kádban vagy a mosdóban is fürdehetik gyermeküket. Persze ezek a megoldások sem rosszak, de egy kis figyelmetlenség könnyen apró sérülésekhez vezethet. Miben más a Shnuggle babakád? 

Kedvelt babakádak

A Shnuggle babafürdető a Brit-szigetekről származik. Egy egyszerű, de alaposan átgondolt konstrukcióval rendelkezik. A fürdetést biztonságossá és kényelmessé teszi az Önök és gyermekük számára is! Ez a babakád egy támasztóval van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a gyermeket leültessék és stabil pozícióban maradjon. Így a szülő mindkét keze szabad maradhat. Ez a babakád 12 hónapos korig használható. 

Fürdés babakádban

Nagyon könnyű és kompakt. A baba fürdetéséhez két liter víz is elegendő! A kád alján Bump Bump ütköző található, ami a legkisebb, 6 hónaposnál fiatalabbb gyermekeket is segít stabil pozícióban tartani. Emellett csúszásmentes talpacskákkal is el van látva. Ez a kád valóban ideális választás a baba fürdetéséhez. Ára ugyan 10 ezer forint körül mozog, de a biztonságot figyelembe véve mindenképpen jó befektetésnek számít! 

Mit mondanak az anyukák?

Az anyukák nem győzik dicsérni a Shnuggle babakádat! A pozitív visszajelzések egyre csak sokasodnak és az anyukák pozitív véleménye 99%-ban egyezik. Vannak egyáltalán valamilyen hátrányai? Valaki nem elégedett az árral, amely ahogy már említettük kb. 10 ezer forint körül van. 

Az anyukák főleg a biztonságot díjazzák. A kádat 6 hónapos korig lehet használni, mivel a háttámla megfelelő támaszt biztosít. A legtöbb babakád nem úgy van kialakítva, hogy a gyermek ülni tudjon benne. A Shnuggle babakád azonban igen! A méreteket illetően nagyon kompakt, hiszen még a mosogatóba is belefér (H x SZ x M - 60 x 39 x 36 cm). Nem kell hozzá állvány sem! Lényegében semmi helyet nem foglal és utazáskor is magukkal vihetik. 

Biztonság a babakádban

Egy fürdetéshez kb. két liter vízre lesz szükség, tehát a fürdetés nagyon gazdaságos lesz. Az anyukák azt is díjazzák, hogy ülő pozícióban a gyerekek sokkal kényelmesebben érzik magukat, mint a vízben fekve. Persze az ilyen kicsi babák esetében mindig résen kell lenni, de a fürdetés sokkal kényelmesebb, ha mindkét kezünket szabadon tudjuk használni. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 28.07.2021
A cikk értékelése:
(94%)

További cikkek a kategóriában:

A legjobb cumisüveg melegítő? Az értékelések az Avent termékeit dicsérikA legjobb cumisüveg melegítő? Az értékelések az Avent termékeit dicsérik

Edényben vagy mikróban melegítik a tejet gyermekük számára? Spóroljanak meg egy csomó időt és vásároljanak egy elektromos cumisüveg melegítőt! Miért olyan előnyös? 

Bili gyerekeknek: válasszák ki a legjobbat!Bili gyerekeknek: válasszák ki a legjobbat!

A pelusról való leszokás a gyermek és a szülő számára is stresszes lehet, ezért minél kellemesebbé kell tenni! Vásároljanak zenélő bilit! 

Nagyon divatos a kapucnis baba törölköző! Bambusz vagy frottír?Nagyon divatos a kapucnis baba törölköző! Bambusz vagy frottír?

A gyermek fürdetése egy olyan rituálé, amely során a szülő és a gyermek is ellazulhat. Önök már vásároltak kapucnis törölközőt? Nagyon puha és kellemesen meleg!