Fejszék, kések, ásók, gereblyék és egyéb szerszámok a Fiskarstól. Valóban minőségiek?

Minden ágazatban jelennek meg világhírű márkák. Nincs ez máshogy a kerti és barkács szerszámok esetében sem, hiszen több nagy cég kínálják őket bőséges választékban. 

Fiskars fejsze a kertbe

Néha azonban megjelenik a piacon egy új márka, amely bizony nagy konkurenciát jelent. Ezek közé tartozik a Fiskars is, hiszen manapság ez az egyik legkedveltebb márka. Fejszék, lapátok, ásók, gereblyék, metszőollók és egyéb szerszámok, amelyekre szükség lehet a kertben vagy a háztartásban. 

Mi az a Fiskars? Mit kínál? Valóban minőségiek a termékei? Ismerkedjünk meg vele közelebbről!

A Fiskarsról

Ha azt mondjuk, hogy ez a márka már több, mint 369 éves múlttal rendelkezik, akkor valószínűleg nem fogják elhinni, hogy csak most jelent meg. Az igazság az, hogy 1649-ben egy ismeretlen holland egy nagy kályhát épített Finnországban, egy Fiskars nevezetű falucskában. A skandináv vasércből olyan termékeket gyártottak, melyek az egész világra eljutottak. Az eredeti Fiskars® azonban akkor még nem létezett. 

Hivatalosan 1883-ban lett regisztrálva a cég, tehát ekkorrtól számítódik a megalakulása, majd 1915-ben a Fiskars részvénytársasággá alakult. 

Kerti szerszámok a Fiskarstól

Napjainkban a Fiskars több országban is gyártja termékeit. Székhelye azonban Finnország fővárosában, Helsinkiben van. Filozofiájuk a többszáz év során sem változott és még ma is a minőség a Fiskars számára a legfontosabb. A cég tükrözi a tradiciókat, amely a régi elveken alapszik. A cég manapság már speciális konyhai eszközök gyártásával is foglalkozik.  Kések, bögrék, serpenyők, késélezők és sok más hasznos konyhai kiegészítő is vásárolható tőlük.   

Fiskars a kertbe

Mit kínál a Fiskars a kertbe? Legfőképpen minőségi szerszámokat mindennapi feladatok elvégzéséhez. Tehát amennyiben minőségi szerszámokat szeretnének vásárolni, akkor ez a márka kitűnő választás. 

Metszőolló a Fiskarstól

Fiskars fejsze, metszőolló, gerebley, ásó, lapát vagy egyszerű seprű. A Fiskarsnál minden szerszámot megvásárolhatnak, ami csak eszükbe jut!  

Fiskars fejszék

Minőségi az élük és műanyag nyéllel vannak ellátva, ami sokkal tartósabb és ellenállóbb a fánál. Az ütéseket is tompítja. Egy ilyen szerszámmal egyszerűbb és biztonságosabb a munka. Mindenképpen próbálják ki a Fiskars fejszét és rájönnek, hogy a fa hasogatása nem is olyan nehéz.  

Fiskars kézi fűrészek

Ezen kívül, ha pontosabb vágást szeretnének ejteni a fán, akkor a Fiskars kézi fűrészt is kínál. A Fiskars fűrészek speciális fogazattal vannak ellátva, amely biztosítja, hogy a fűrész mindkét irányba fűrészeljen. 

Fiskars kézi fűrész

Pót fűrészlapot is kínálnak. Az ergonómikus markolat ujjvédővel kiváló biztonsági szempontból.   

Fiskars kerti kések

A Fiskars metszőollókat is árul. Meg kell említeni, hogy ez a piac legkeresettebb metszőollója. Akár professzionális metszőollóról, akár más típusokról van szó. A vásárlók elégedettsége magáért beszél. Ebből adódóan a Fiskarsnak ezen a szakterületen stabil helye van a piacon. 

Lapátok, gereblyék és ásók

Átlagos szerszámok, melyek minden évszakban jól jönnek. A Fiskars széles körben kínál termékeket olyan célokra is, mint pl. a hólapátolás, a lehullott falevelek összegereblyézése vagy a kert felásása. 

Fiskars gereblye a kertbe

Bármilyen munkáról legyen is szó a ház körül, a kertben vagy a nyaralónál a Fiskars minőségi termékeket kínál. A skandináv vasérc és a precíz munka biztosítják a legjobb minőséget.  

Fiskars webáruházak és boltok

Ez a márka főleg úgy került be a köztudatba, hogy forgalamzókon keresztül árulta termékeit. Ebből adódóan termékeit sok webáruházban, de boltokban is megtalálhatják. A Fiskarsnak ezen kívül saját webáruháza és természetesen weboldala is van, ahol megismerkedhetnek filozófiájukkal és a termékeik minőségi vonásaival. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket és többet meg szeretnének tudni a Fiskarsról, akkor látogassanak el weboldalukra!   

A Fiskars a konyhába is bejutott

Említettük, hogy a Fiskars speciális szerszámok gyártásával foglalkozik. Mivel a konyha az otthon leleke, ezért konyhában használatos segédeszközöket is árulnak, mint a merőkanalak, kések, ollók vagy edények. 

Konyhakés készlet a Fiskarstól

Bögréket és serpenyőket talán a saját konyhájukba is vásárolnak majd. Szó mi szó, ebben az ágazatban is egyre népszerűbbek a Fiskars termékei. 

Katalógusunkból ajánljuk

A Fiskars minőséget jelent

Amennyiben odafigyelnek a kertben és a ház körüli munka során használt szerszámok minőségére, akkor a Fiskars termékei valóban jó választásnak bizonyulnak. Nem csak széles körű választékot biztosítanak az olyan szerszámokból, mint a fejszék, fűrészek, lapátok, metszőollók, ásók és egyéb kerti szerszámok, de a gyártásnak és a minőségi anyagoknak köszönhetően minden termékük időtálló. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 06.05.2020
A cikk értékelése:
(89.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

A legjobb akkus fúró-csavarozók. A vélemények segítenek választani! A legjobb akkus fúró-csavarozók. A vélemények segítenek választani!

Az akkus fúró-csavarozó nagyon hasznos eszköz, amely segít az apró munkák elvégzésében. Önök is szeretnének egyet otthonra? Cikkünkből megtudhatják, hogyan választhatják ki a legjobbat!...

Makita, Metabo vagy Extol fúrógép. Hogyan válasszuk ki a legjobb fúrógépet? Makita, Metabo vagy Extol fúrógép. Hogyan válasszuk ki a legjobb fúrógépet?

Mely fúrógépek a legjobbak? Melyikkel fúrhatunk betonba? Mely paraméterek a legfontosabbak a választás során? Mi segítünk az új fúrógép kiválasztásában, hogy az tökéletesen megfeleljen...

Lépcső építése - a lépcsőfok megfelelő magassága és szélességeLépcső építése - a lépcsőfok megfelelő magassága és szélessége

Szép lépcsőházat szeretnének? Milyen lépcsőt válasszunk? Klasszikus betont, fémet, fát vagy valamelyik kombinációját? Milyen szabályokat kell betartani, ha saját kezűleg szeretnénk...