Az Tescoma edények értékelése alapján megtudhatjuk, hogy melyek a legjobb edénykészletek, akár indukciós főzőlapra is!

A Tescoma eredetileg és még ma is teljes egészében cseh márka. Ennek ellenére nem csak Csehországban és a környező országokban terjedt el, de az egész világon ismert. 

Edénykészlet a Tescomától indukciós főzőlapra is

Ha azt szeretnék megtudni, hogy mi teszi a Tescoma edényeket olyan minőségivé, akkor olvassák el cikkünket! 

Egy tradicionális világmárka

A minőség és a megbízhatóság a kitartásban rejlik. A Tescoma története valóban egy sikertörténet! A kezdet 1992 tehető, Csehországba, egy kis zlíni garázsba. Ez azt jelenti, hogy a Tescoma már több, mint 25 éve gyárt minőségi termékeket a világ bármely háztartásába. 

A fejlődésnek és az alkalmazkodóképességnek köszönhetően ma már a világ több, mint 100 országában van jelen ez a márka, ill. 7 európai centrummal rendelkezik. A Tescoma nem azok közé a márkák közé tartozik, akik termékeiket üzletláncokban árulják. Mindig igyekeznek saját boltjaikban árulni, ahol a vásárló mindig tudhatja, hogy miért fizet. 

Valószínűleg a Tescoma név hallatán legtöbbünknek az edények jutnak eszébe. De ez nem csak erről szól! A Tescoma teljes felszerelést és konyhai kiegészítőket kínál a vásárlóknak. Bizonyos termékekért akár 3 - 10 év garanciát is vállalnak, így bármilyen probléma esetén segítséget kérhetünk tőlük. A minőségi és megbízható kiszolgálás náluk természetes. 

Dzájn és minőség

Valaki azt állítja, hogy a külső nem lényeges. A Tescoma bárkit meggyőz az ellenkezőjéről! Sokaknál a konyhában is első helyen van a dizájn. A Tescoma több tucat tervezőt alkalmaz, akik a funkcionalitást és a dizájnt igyekszenek ötvözni. A márka már sok elismerést kapott az innovatív dizájnért és a termékek hibátlan funkcionalitásért. Ezen elemek kombinációját várja el minden vásárló. 

Tescoma edények, kések, evőeszközök, húskalapácsok, reszelők, merőkanalak, serpenyők vagy bármi, ami csak eszükbe jut! Minden konyhai felszerelést megtalálhatnak a Tescoma üzleteiben. A minőségi és ellenálló edények bizonyítják azt, hogy az emberek már több évtizede hűségesek a márkához! 

Tescoma edények

És most a legfontosabbak! A Tescoma edények bármelyik háztartásba ideális választásnak bizonyulnak. Hogy lássák, nem csak a levegőbe beszélünk, megemlítünk pár dolgot a márka álltal felhozott széles kínálatból, amely Önöket is biztosan lenyűgözi majd! 

  • Tapadásmentes edények
  • Edények indukciós főzőlapra
  • Serpenyők indukciós főzőlapra
  • Rozsbamentes edények
  • Kerámia edények
  • Párolóedények
  • Magasnyomású főzőedények
  • Lábasok

Ezt a sort még folytathatnánk tovább, de már ez is bizonyítja, hogy mennyi mindent vásárolhatunk a Tescománál. Természetesen már régóta az edénykészletek a legkeresettebbek náluk. Éppen ezek a készletek találhatóak meg a legtöbb háztartásban és megmutatják, hogy tényleg minőségi termékekről van szó. 

A vásárló elégedettsége a válasz

Tehát miért is olyan jók? Erre legjobban a vásárlók véleményei alapján kaphatunk választ. Az edények esetében legtöbbször az anyag minőségét dícsérik. Lginkább a rozsdamentes edényeknél említik a minőségi kivitelezést. Az olyan részletek, mint az ellenállóképesség, ill. a fogantyú stabilitása műanyag részek nélkül bizonyítják azt, hogy a Tescoma még mindig tartja magát régi filozófiájához! 

A vásárlók véleménye is megerősíti a Tescoma edények minőségét

A vásárlók nagyon tudják értékelni a tapadásmentes felületet. Még ha valami véletlenül oda is kapódik, ezeket az edényeket könnyű megtisztítani! Sok vásárló azon aggódik, hogy a használat során az edény belső részén foltok fognak megjelenni. Ez viszont a rozsdamentes acél természetes viselkedése. A foltok legfeljebb esztétikai, de nem funkcionális problémát okoznak! 

A legkedveltebb edénykészletek a Tescomától

Edények vásárlása esetén egy edénykészlet beszerzése a leglogikusabb döntés. A Tescoma minőségéről és megbízhatóságáról már nem is kell beszélni! Ahogy arról sem, hogy amilyen edényre szükségük van, olyat találhatnak is! Ez a márka egyébként adott termékkészleteket árul. Ahogyan a Škoda gyártja a Fabiát és az Octaviát, a Tescoma is különböző modell sorozatokkal rendelkezik. Ezek speciális tulajdonságaikban és dizájnban is különböznek. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 28.08.2019
A cikk értékelése:
(91.4%)

V tejto kategórií nájdete aj:

 A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban

Irigykednek azokra, akik elektromos rollerrel közlekednek a városban és azon elmélkednek, vajon mennyi időt spórolhatnak vele? Vásároljanak egy olyan rollert, amely a leginkább tetszik...

A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a BoschA legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch

A legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő szalagcsiszolót, amely teljesíti az elvárásainkat. A vélemények, értékelések és tesztek alapján kiválasztottuk Önöknek a legjobb modelleket,...

Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk

Amennyiben szép külsőt, minőségi anyagot és egy olyan szettet keresnek, amelynek köszönhetően teljes lesz konyhájuk felszereltsége, akkor válasszák a Delimano Stone Legend CopperLUX-ot!...