Hogyan távolítsuk el a mohát a térkőről?

Sokszor előfordul hogy az udvaron vagy a ház körül megjelenik a moha. Ez egy olyan növény, amely elrontja a járdák esztétikus megjelenését. Vannak, akik már több éve küzdenek ellene, de siker nélkül. Önök tudják, hogyan szabadulhatnak meg a mohától? 

Moha és eltávolítása

Önök is azok közé tartoznak, akik tisztán szeretnék tartani a házuk táját, ezért nem akarnak oda felesleges növényeket? Amennyiben igen, akkor már biztosan a mohával is összetűzésbe kerültek. Szabaduljanak meg tőleg egyszer és mindenkorra a megfelelő módszerrel, hogy soha többé ne jelenjen meg moha a térkőn! 

Hogyan szabaduljunk meg tőle? 

A térkő tisztításánál fontos tudni, hogy hogyan szabadulhatunk meg a mohától. A boltokban több terméket is találhatnak, amelyek a térkő tisztítására szolgálnak. Különféle vegyszerek, kefék, mohaölők, stb. Tudják, hogyan kell ezekkel a termékekkel megfelelően bánni? 

Ahogy azt már említettük, a vegyi készítmények is megoldást jelenthetnek. Ez a leghatékonyabb és a leggyorsabb módszer, mellyel eltávolíthatják a mohát a térkőről.

Az első termék, melyet bemutatunk Önöknek az a HG moha és zuzmó eltávolító, amely valóban csodákra képes! Jó teljesítmény kevés pénzért. E készítmény használata után a moha 36 órán belül eltűnik. Nem káros a többi növényre nézve, tehát a környéken lévő virágokat és dísznövényeket nem kell félteni! Ne feledjék, hogy ezt a terméket csak száraz időben lehet használni, tehát eső után mindenképpen várjanak egy kicsit. A készítményt 1:20 arányban kell vízzel keverni. 

HG moha és zuzmó eltávolító

Öntözőkanna segítségével, durvább kefével vagy spriccelővel vihetik fel a felületre. Ezt a készítményt 1500 - 1800 Ft-ért vásárolhatják meg. 

A moha gépi eltávolítása

Ha vegyi úton szeretnénk eltávolítani a mohát a térkőről, akkor sok időre és türelemre lesz szükségünk. A mohától azonban akár gép segítségével is megszabadulhatunk. A Kärcher minőségi magasnyomású mosókat árul, amelyek segítségével a térkőről is könnyedén eltűntethetjük a mohát. Mivel a gép magasnyomású vizet sugároz, ezért egyszerűen eltávolíthatjuk vele a mohát. 

A moha nem csak a legfelső felületen található meg. A pórusokba is beférkőzik, ezért fontos, hogy forgófejes mosókefét használjanak. Az bebiztosítja, hogy minden rés és repedés megtisztuljon. A magasnyomású vízsugárral 20 - 30 cm-rel a felülettől tisztíthatják meg a járdát. A járda egyik szélétől a másikig haladjanak. A legjobb teljesítményű berendezés erre a célra a Kärcher K2 Premium magasnyomású mosó, amelyet 45 ezer forintért vásárolhatnak meg. 

A cikk szerzője


Komentáre

05/11/2020 18:13
Gyömbér László

Üdvözlöm:
Szeretném megkérdezni. hogy HG algaölőt hol lehet megvásárolni.
Köszönettel: Gyömbér Lászlóné

24/11/2020 14:26
Kovács Zoltánné

Üdvözlöm!
Hol tudom megvásárolni?
Köszönöm
Kovácsné

06/01/2021 09:15
Terebesi Sándor

Kérem sziveskedjék megírni, hol lehet megvásárolni a " HG moha és zuzmó" eltávolítót.
Köszönettel:TEREBESI sÁNDOR

06/03/2021 19:04
Kósa Katalin

Üdvözlöm!
A HG moha és alga eltávolító szert hol tudnám megrendelni mint magánszemély?
Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel Kósa Katalin

19/04/2021 08:25
Somló David

A Kert Tisztítók csapata mindig elérhető Önöknek, kerti burkolat és felület tisztítást bízza csak rank!

Hozzászólás írása
Közzétéve: 09.03.2020
A cikk értékelése:
(90.8%)

További cikkek a kategóriában:

Üvegház üvegből vagy Lexanból (polikarbonát)? Melyik a legjobb és milyen az ára? Üvegház üvegből vagy Lexanból (polikarbonát)? Melyik a legjobb és milyen az ára?

A legjobb wok serpenyők? Az értékelések a Tefalt, a Tescomát és a Delimanót dicsérikA legjobb wok serpenyők? Az értékelések a Tefalt, a Tescomát és a Delimanót dicsérik

Megkedvelték az ázsiai ételeket? A megfelelő alapanyagok mellett az is fontos, hogy miben készítik el az ételt! Mire jó a wok serpenyő? Miben különbözik a többi serpenyőtől és mire kell...

Hogyan válasszunk kéménysapkát? A huzatfokozó nem a legolcsóbb megoldás! Hogyan válasszunk kéménysapkát? A huzatfokozó nem a legolcsóbb megoldás!