Dormeo matracok, plédek és párnák - a tapsztalatok és a vélemények alapján csak ajánlani tudjuk őket!

Biztosan mindenki ismeri azta az érzést, amikor jókor, megfelelő mennyiséget alszik, mégis fáradtan ébred. Kilenckor mennek aludni, de 11-ig csak forgolódnak és amikor végre álomba szenderülnek, akkor sem tudják magukat kipihenni, így karikákkal a szemeik aladt ébrednek. Lehet, hogy a rossz párna vagy matrac tehet róla! 

Dormeo párnák és paplanok - E-shop

A Dormeo vállalatról

Feltételezzük, hogy a Dormeot legalább hallásból mindenki ismeri. Ha mégsem találkoztak még vele, akkor eláruljuk, hogy ez egy olyan vállalat, amely főleg matracok, párnák és plédek értékesítésével foglalkozik, tehát lényegében mindennel, ami a jó alváshoz szükséges. Ez a vállalat filozófiája is - olyan termékeket gyártanak, amelyek bebiztosítják a legjobb alvást. 

A vállalat 2002 óta működik, amikor a televízióban először mutattak be habszivacs matracot. Tehát ez a cég a televíziós vásárlásra épít. Az említett matracnak olyan nagy sikere volt, hogy úgy döntöttek, más termékekkel is szeretnének foglalkozni. Ma már több mint 300 terméket kínálnak a jobb alvás eléréséhez és lakberendezéshez. 

A matracokon és párnákon kívül a Dormeo gyerekek részére is kínál termékeket, ezen felül árulnak dekor tárgyakat, fürdőszobai kiegészítőket és egyéb dolgokat. A Dormeo alá tartozik a Delimano is, amely különféle konyhai eszközöket gyárt. 

A Dormeo az egész világon pozitív imázst alakított ki, ill. rengeteg elégedett vásárlójuk van világszerte. 

Nem a televíziós vásárlás a lényeg! 

A Dormeo főleg a televíziós vásárlásra épít, de Magyarország területén is rendelkeznek pár bolttal, ahová bemehetünk és közvetlenül az eladónál érdeklődhetünk. Üzleteik listáját, pontos címét és a nyitvatartást megtalálják a dormeo.hu oldalon. 

A minőséget meg kell fizetni, avagy mennyibe kerül egy Dormeo matrac? 

Szokás mondani, hogy a minőséget meg kell fizetni. Mi úgy gondoljuk, hogy a minőséget figyelembe véve a Dormeo matracok ára nem is olyan magas. Nem tartoznak a legolcsóbb matracok közé, de nem is olyan tragikus az áruk. A matracok ára 52 ezer forintnál kezdődik és 207 ezer forintnál végződik. Ez az összeg már szerintünk is kicsit túlzás, de az a matrac már valóban luxusnak számít. Egy átlagos vásárló kb. 65 ezer forintért vásárolhat Dormeo matracot, ami már elég jó ár. 

Dormeo matracok a hálószobába

Megemlítjük más Dormeo termékek árát is:

  • kiegészítő matracok: 30-65 ezer Ft
  • párna: 9-16 ezer Ft
  • paplan: 11-40 ezer Ft
  • ágyneműhuzat: 2 600-23 000 Ft
  • ágyrács: 16-42 ezer Ft

Dormeo vásárlási tanácsadó 

Nem tudják kiválasztani a megfelelő matracot, ágyrácsot, párnát vagy takarót? Az interneten találhatnak pár hazsnos cikket, amelyek segíthetnek a döntésben. Ezekben a cikkekben nem csak szakemberek tanácsaival találkozhatnak, de konkrét Dormeo termékeket illető tippekkel is. Ennek köszönhetően pontosan olyan terméket választhatnak, amilyenre szükségük van. 

Dormeo vásárlási tanácsadó

A Dormeo, mint felelős vállalkozás

A Dormeo a weboldalon úgy prezentálja magát, mint egy vállalat, aki segíteni szeretne az embereken. Felelőségteljesség jellemzi, ráadásul rászoruló egyéneknek is adakoznak és jótékonykodnak. A környezet védelme is szívügyük, ezért próbálnak ökologikus termékeket gyártani. 

Web dormeo.sk

A vásárlók tapasztalatai

Amennyiben azok közé tartoznak, akik inkább kétszer mérnek és egyszer vágnak, akkor biztosan hálásak lesznek a valódi vásárlók tapasztalataiért és értékeléseiért. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár véleményt, amelyet az interneten osztottak meg a vásárlók. 

  • “Elégedett vagyok, a termék egy héten belül megérkezett, az egyetlen ami nem tetszett, hogy egy kedvezménykártyát is ígértek a következő vásárlásra, melyért még fizettem is, de a mai napig nem érkezett meg.
  • “Kitűnő akció és gyors kézbesítés. Mindazonáltal a termék felülmúlta az elvárásaimat.
  • “Ez volt az első vásárlásom, de minden rendben volt. Nagy előny, hogy a boltban meg lehet nézi a terméket, amelyet meg szeretnénk rendelni.

A Dormeo termékek értékelése és tapasztalatok

Hogy ne csak a pozitív értékeléseket tüntessünk fel, van olyan is, aki a Dormeo szolgáltatásaival nem volt elégedett! 

  • “Nagy csalódás! A pléd szuper, de a párna nem nyűgözött le. Szépen fényképezték le a termékeket, de nem ajánlanám őket egy ismerősömnek sem! A plédet a vendégeknek tartogatom, a párnát pedig a kutyák kapták meg. 

 Véleményeket, tapasztalatokat egy konkrét Dormeo termékről az adott oldal alján is találhatnak. 

Akármilyenek is a vélemények és az értékelések, mindekinek más tetszik, így érdemes kipróbálni a termékeket. Amennyiben rosszul alszanak, fáradtan ébrednek, fáj a hátuk, akkor lehet, hogy éppen a matraccal vagy a párnával van probléma. Éppen ezt ígéri a Dormeo vállalat - harc a rossz alvással és garantált pihenés. Amennyiben nem elégedettek a termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldhetik (ha interneten vásároltak) az ok feltüntetése nélkül...Miért nem próbálják hát ki? 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 10.09.2019
A cikk értékelése:
(90.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Hogyan távolítsuk el a pillanatragasztót bőrről, bútorról vagy textíliáról? Hogyan távolítsuk el a pillanatragasztót bőrről, bútorról vagy textíliáról?

A pillanatragasztót akár forradalmi találmánynak is nevezhetjük, amely azonban kárt is okozhat. Leggyakrabban az összetapadt ujjak és a tárgyakon megjelenő csúnya foltok okoznak...

Hogyan tároljuk a zöldségeket és a gyümölcsöket?Hogyan tároljuk a zöldségeket és a gyümölcsöket?

Amennyiben idén több termésük lett, mint amire számítottak, ezért el szeretnék rakni a megmaradt zöldségeket és gyümölcsöket télre, úgy, hogy ne keletkezzen bennük nagy kár, akkor ez a...

Homokszűrő vagy papírszűrő a medencébe? Melyik a jobb? Homokszűrő vagy papírszűrő a medencébe? Melyik a jobb?

Amennyiben szeretnének egy medencét, akkor egy megbízható szűrőrendszert is kell hozzá vásárolniuk, amely segít azt tisztán tartani. A homokszűrő vagy a papírszűrő a jobb?