Dormeo matracok, plédek és párnák - a tapsztalatok és a vélemények alapján csak ajánlani tudjuk őket!

Biztosan mindenki ismeri azta az érzést, amikor jókor, megfelelő mennyiséget alszik, mégis fáradtan ébred. Kilenckor mennek aludni, de 11-ig csak forgolódnak és amikor végre álomba szenderülnek, akkor sem tudják magukat kipihenni, így karikákkal a szemeik aladt ébrednek. Lehet, hogy a rossz párna vagy matrac tehet róla! 

Dormeo párnák és paplanok - E-shop

A Dormeo vállalatról

Feltételezzük, hogy a Dormeot legalább hallásból mindenki ismeri. Ha mégsem találkoztak még vele, akkor eláruljuk, hogy ez egy olyan vállalat, amely főleg matracok, párnák és plédek értékesítésével foglalkozik, tehát lényegében mindennel, ami a jó alváshoz szükséges. Ez a vállalat filozófiája is - olyan termékeket gyártanak, amelyek bebiztosítják a legjobb alvást. 

A vállalat 2002 óta működik, amikor a televízióban először mutattak be habszivacs matracot. Tehát ez a cég a televíziós vásárlásra épít. Az említett matracnak olyan nagy sikere volt, hogy úgy döntöttek, más termékekkel is szeretnének foglalkozni. Ma már több mint 300 terméket kínálnak a jobb alvás eléréséhez és lakberendezéshez. 

A matracokon és párnákon kívül a Dormeo gyerekek részére is kínál termékeket, ezen felül árulnak dekor tárgyakat, fürdőszobai kiegészítőket és egyéb dolgokat. A Dormeo alá tartozik a Delimano is, amely különféle konyhai eszközöket gyárt. 

A Dormeo az egész világon pozitív imázst alakított ki, ill. rengeteg elégedett vásárlójuk van világszerte. 

Nem a televíziós vásárlás a lényeg! 

A Dormeo főleg a televíziós vásárlásra épít, de Magyarország területén is rendelkeznek pár bolttal, ahová bemehetünk és közvetlenül az eladónál érdeklődhetünk. Üzleteik listáját, pontos címét és a nyitvatartást megtalálják a dormeo.hu oldalon. 

A minőséget meg kell fizetni, avagy mennyibe kerül egy Dormeo matrac? 

Szokás mondani, hogy a minőséget meg kell fizetni. Mi úgy gondoljuk, hogy a minőséget figyelembe véve a Dormeo matracok ára nem is olyan magas. Nem tartoznak a legolcsóbb matracok közé, de nem is olyan tragikus az áruk. A matracok ára 52 ezer forintnál kezdődik és 207 ezer forintnál végződik. Ez az összeg már szerintünk is kicsit túlzás, de az a matrac már valóban luxusnak számít. Egy átlagos vásárló kb. 65 ezer forintért vásárolhat Dormeo matracot, ami már elég jó ár. 

Dormeo matracok a hálószobába

Megemlítjük más Dormeo termékek árát is:

  • kiegészítő matracok: 30-65 ezer Ft
  • párna: 9-16 ezer Ft
  • paplan: 11-40 ezer Ft
  • ágyneműhuzat: 2 600-23 000 Ft
  • ágyrács: 16-42 ezer Ft

Dormeo vásárlási tanácsadó 

Nem tudják kiválasztani a megfelelő matracot, ágyrácsot, párnát vagy takarót? Az interneten találhatnak pár hazsnos cikket, amelyek segíthetnek a döntésben. Ezekben a cikkekben nem csak szakemberek tanácsaival találkozhatnak, de konkrét Dormeo termékeket illető tippekkel is. Ennek köszönhetően pontosan olyan terméket választhatnak, amilyenre szükségük van. 

Dormeo vásárlási tanácsadó

A Dormeo, mint felelős vállalkozás

A Dormeo a weboldalon úgy prezentálja magát, mint egy vállalat, aki segíteni szeretne az embereken. Felelőségteljesség jellemzi, ráadásul rászoruló egyéneknek is adakoznak és jótékonykodnak. A környezet védelme is szívügyük, ezért próbálnak ökologikus termékeket gyártani. 

Web dormeo.sk

A vásárlók tapasztalatai

Amennyiben azok közé tartoznak, akik inkább kétszer mérnek és egyszer vágnak, akkor biztosan hálásak lesznek a valódi vásárlók tapasztalataiért és értékeléseiért. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár véleményt, amelyet az interneten osztottak meg a vásárlók. 

  • “Elégedett vagyok, a termék egy héten belül megérkezett, az egyetlen ami nem tetszett, hogy egy kedvezménykártyát is ígértek a következő vásárlásra, melyért még fizettem is, de a mai napig nem érkezett meg.
  • “Kitűnő akció és gyors kézbesítés. Mindazonáltal a termék felülmúlta az elvárásaimat.
  • “Ez volt az első vásárlásom, de minden rendben volt. Nagy előny, hogy a boltban meg lehet nézi a terméket, amelyet meg szeretnénk rendelni.

A Dormeo termékek értékelése és tapasztalatok

Hogy ne csak a pozitív értékeléseket tüntessünk fel, van olyan is, aki a Dormeo szolgáltatásaival nem volt elégedett! 

  • “Nagy csalódás! A pléd szuper, de a párna nem nyűgözött le. Szépen fényképezték le a termékeket, de nem ajánlanám őket egy ismerősömnek sem! A plédet a vendégeknek tartogatom, a párnát pedig a kutyák kapták meg. 

 Véleményeket, tapasztalatokat egy konkrét Dormeo termékről az adott oldal alján is találhatnak. 

Akármilyenek is a vélemények és az értékelések, mindekinek más tetszik, így érdemes kipróbálni a termékeket. Amennyiben rosszul alszanak, fáradtan ébrednek, fáj a hátuk, akkor lehet, hogy éppen a matraccal vagy a párnával van probléma. Éppen ezt ígéri a Dormeo vállalat - harc a rossz alvással és garantált pihenés. Amennyiben nem elégedettek a termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldhetik (ha interneten vásároltak) az ok feltüntetése nélkül...Miért nem próbálják hát ki? 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 10.09.2019
A cikk értékelése:
(90.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Anatómiai párnák - minden, amit tudni érdemesAnatómiai párnák - minden, amit tudni érdemes

Az anatómiai párna tökéletes választás azoknak, akik éjjel nem tudják magukat rendesen kialudni és fájdalommal kelnek, ami az egész napos tevékenységüket is befolyásolja. 

Terrárium berendezése egy kaméleon számára. Tippek kezdőknek.Terrárium berendezése egy kaméleon számára. Tippek kezdőknek.

Jövendőbeli kaméleongondozóként megfelelően fel kell készülniük, hogy az eredeti élőhelyéhez minél inkább hasonlító környezetet hozzanak létre. 

Hogyan válasszunk GPS navigációt az autóba? A tesztek és az értékelések alapján megtudhatjuk, hogy melyek a legjobbak.Hogyan válasszunk GPS navigációt az autóba? A tesztek és az értékelések alapján megtudhatjuk, hogy melyek a legjobbak.

Már elmúltak azok az idők, amikor papír térképekkel kellett az utakat járni. Igazi hazárdjáték GPS navigáció nélkül ismeretlen helyekre indulni! Önök tudják, hogyan kell GPS navigációt...