Babaház fából, műanyagból és kartonból

Minden kis hercegnő erről álmodik. Babaház! Örömet szeretnének okozni csemetéjüknek, de nem tudják eldönteni, melyik babaház lenne számára a legmegfelelőbb? Fa, műanyag vagy karton?

Nagy babaház

Nézzék meg milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes anyagoknak és mire kell figyelni vásárláskor! 

Nem csak egyszer használatos! 

A babaház egy olyan játék, amely együtt nő a gyermekkel. Nem csak egyszer fogja használni! Ezzel a játékkal a gyerekek hosszú éveken át szívesen játszanak. Három, hat és kilenc éves korban is ideális. A babákat és babaházakat nem lehet megunni! Tudják miért? 

Minden kislány a saját ízlése alapján rendezheti be. A berendezést odébb rakhatja, elteheti és tetszés szerint kombinálhatja. Azon kívül, hogy a babaház játékra szolgál a finommotorika és a térlátás fejlődését is elősegíti. A gyerekek nem is sejtik, hogy mennyi minden összefügg a babaházzal! Önöknek mostmár van egy minimális elképzelésük.

Hogyan válasszunk babaházat?

Vigyék el kislányukat a játékboltba és figyeljék meg, hogyan viselkedik az egyes babaházak láttán. Nem kell tudnia, hogy egy babaházzal szeretnék meglepni, hiszen úgyis megnézi a kínálatot!

Műanyag babaház a gyerekszobába

Tudják, hogy milyen babái vannak otthon kislányuknak? Figyeljenek minden szóra, amit gyermekük mond, hiszen így könnyen megtudhatják, melyik babaházba férnének el kedvenc babái. Senki sem akarna egy olyan babaházat, amibe nem férnének be a babák!

Nem mindig a legnagyobb babaház a legjobb

Természetes, hogy kislányuknak a legnagyobb babaház tetszik! Próbálják megbeszélni vele, hogy hova tennék a babaházat. A lényeg, hogy ne lógjon ki nagyon a gyerekszoba berendezésétől és harmonikus hatást keltsen. Nem mindig a legnagyobb babaház a legjobb!

Hasonlítsanak össze több babaházat és nézzék meg mire vágyik kislányuk. A kisebb méretű babaházak között is vannak kiváló modellek. A szobák száma és az extra bútorok vásárlásának lehetősége is döntő fontosságú lehet! A beszélgetés végén gyermekük is be fogja látni, hogy jobb lenne egy kisebb babaház és ő maga fogja keresni az előnyeit. Önök csak a legjobbat szeretnék neki!

A fa babaház a legkedveltebb

A játékboltokban leggyakrabban fa babaházakkal találkozhatnak, de egyre kedveltebbek a műanyag modellek és csak idő kérdése, hogy mikorra hozzák be a fából készülteket. A fa babaházak előnye a stabilitás, a sok kiegészítő és bútor, amiket fokozatosan megvásárolhatnak. 

Fa babaház kislányoknak

A műanyagból készült babaházak előnye az, hogy könnyebbek, ezért nem kell egy helyen lenniük! Könnyen összepakolhatóak és akár egy kirándulásra is elvihetőek. Extra kiegészítők és bútorok vásárlása ebben az esetben sem probléma! Ne féljenek kombinálni a műanyag és fa kiegészítőket, hiszen manapság divatos a különféle anyagok kombinációja! Ez a babaházak esetében sincs máshogy!

Karton babaház

Egy nagy előnye van! Kislányukkal együtt alkothatják meg! A végeredmény nem csak egy különleges házikó lesz, de a közösen eltöltött idő megfizethetetlen! 

Készíthetik kartondobozból vagy vásárolhatnak egy szettet festékekkel együtt. A fantáziának semmi nem szabhat határt! Hagyják, hogy kislányuk kreativitása kibontakozzon és az eredmény biztosan magárét fog beszélni!

Fa babaház

Főleg karácsony előtt nagy népszerűségnek örvendenek a Lidlben kapható babházak. Egyszerűen összerakható, színes és kedvező az ára. Bútorokat és babákat is lehet hozzá vásárolni. Kislányuk szeme biztosan felcsillan majd ennek láttán!

Fa babaház

A Woody fa babaház mellett döntöttek? Tudják pontosan, hogy melyiket szeretnék? Ezeknek a házikónak nagyon kidolgozott a dizájnja és alkalmazkodnak az éppen népszerű babákhoz. Babaház Barbie babákhoz, Vila Wisteria, Provance parti házikó vagy egy modern babaház. 

Kedvelt Woody babaházak

[table2]

Eichhorn fa babaház

Ez a típus is sokat kínál. Kiegészítőkel vagy azok nélkül? Minden kislány örülne egy ilyen babaháznak! Rendkívül színes és minőségi anyagból készül. Minden baba egy ilyenben szeretne lakni! Kérdezzék meg kislányukat, hogy mit gondol róla!

KidKraft babaház

A KidKraft már 1968 óta játékokat gyárt és forgalmaz. Fontos számukra a minőségi tervezés, a kreativitás, a megbízhatóság és a kedvező ár. A KidKraft babaházai sem képeznek ez alól kivételt. Konstrukciójuk ellenálló és stabil, ami hosszú élettartamot biztosít. Ezek a babaházak nagyon precízen kidolgozottak!

KidKraft Sweet Savannah babaház

A szép színek és az interaktív bútorok hamar elnyerik a kislányok tetszését! Megfelelő a mérete ahhoz, hogy elhívhassa barátnőjét is látogatóba az összes babájával együtt! 

Eichhorn és KidKraft babaházak

[table3]

Napjainkban rengeteg babaház közül lehet válogatni! Kislányuknak vásárolják és feltételezik, hogy sok időt fog a babaház mellett tölteni, ezért alaposan fontolják meg döntésüket! Mindenképpen megéri, hiszen a babaház nagy örömet tud okozni a gyermeküknek! 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 17.05.2021
A cikk értékelése:
(91.2%)

További cikkek a kategóriában:

Kétszemélyes elektromos autó 1 éves kortól. Segítünk választani!Kétszemélyes elektromos autó 1 éves kortól. Segítünk választani!

Észrevették, hogy a gyerekek egyre gyorsabban felnőnek? Ha lehetne, akkor már 3 éves korukban jogosítványt szeretnének, mert a bicikli nem elég! A játékok világában ezért nagyon...

Montessori játékok: támogassák gyermekük természetes fejlődését!Montessori játékok: támogassák gyermekük természetes fejlődését!

Nem egyszerű felkészülni egy kisbaba jöttére. Az elkőkészületek többé-kevésbé kellemes része a vásárlár. Babakocsi, kiságy, ruhák és játékok. Éppen a megfelelő játékok kiválasztásáról...

Hogyan válasszunk iskolatáskát egy elsősnek vagy egy középiskolásnak?Hogyan válasszunk iskolatáskát egy elsősnek vagy egy középiskolásnak?

Az iskolatáska az alapvető iskolai kellékek közé tartozik. Hiszik vagy sem, sokaknak komoly fejtörést okoz a kiválasztása, mivel szépet, praktikusat és kedvező árút szeretnének. Mi...