A tejüveg nem csak az ajtóba való. Tudják, hogyan kell tisztítani?

Nagyon gyakori a háztartásokban és irodákban. Szebbé teszi a belteret és egy csipet eleganciát és luxust csempész otthonainkba. A tejüveg napjainkban is nagyon népszerű.

Tejüveg az ajtóban

Tudják, hogyan kell karbantartani? 

Tejüveg magas nyomással

A tejüveget magas nyomású homok segítségével állítják elő. Az üveg felületébe így abrazív részecskék kerülnek, amelyek eltüntetik a fényességet, áttetszővé, ill. selymes tapintásúvá teszik. Ez az eljárás elvégezhető az üveg teljes felületén, de akár egy kiválasztott részen is. Akár egy különleges mintát, mint pl. logót is készíthetnek ezzel a módszerrel. 

A tejüveg legnagyobb előnye, hogy tartós, tehát a minta nem kopik le vagy tűnik el. 

Nem csak ajtóba, de akár tükörhöz vagy polcokhoz is

A tejüveg tökéletes ajtókhoz, üvegezett falakhoz vagy tolóajtókhoz. A tejüveg tükör és konyhapolc esetében is nagyon dekoratív hatást kelthet. Nagy előnye, hogy természeténél fogva átengedi a fényt, de mégis bebiztosítja a kívánt magánszférát.

Tejüveg a fürdőszobában 

A tejüveg ajtó kiváló olyan helyiségekbe, ahol több fényre van szükség vagy tágasabb helyiség illuzióját szeretnék kelteni. Gyakran használják átépítéskor, ha elegáns módon szeretnének két helyiséget elválasztani egymástól. 

A helyiség leválasztása tejüveg ajtóval

Modernebbé teszi a heiségeket és nagyon jó választásnak bizonyul kisebb méretű helyiségekbe is! 

Ajtó tejüveggel

Tejüveg az ajtóban

A tejüveg csodásan mutat pasztell színekkel, világos bútorokkal, modern fürdőszobákban, stílusos beépített szekrényeken és megfűszerezheti a minimalista irodai dizájnt is! Illik a fehér, világoskék, szürke, bézs, de akár a terrakotta árnyalatú falakhoz és kiegészítőkhöz. 

Hogyan tisztítsuk a tejüveget?

A gyártás során alkalmazott nanotechnológia megkönnyíti a tejüveg tisztítását. A tejüveghez nem kell speciális tisztítószereket vásárolni! Kerüljék a por állagú tisztítószereket, durva felületű szivacsokat, amelyek megsérthetik a felületet. Az agresszív tisztítószerekkel és a rojtozódó rongyokkal is ugyanez a helyzet! Használjanak tiszta vizet, amellyel az üveg ezész felületét megtisztíthatják. Ez után nedvesítsenek be egy puha rongyot és tegyenek rá klasszikus mosogatószert vagy üvegre gyártott tisztítószert!

A tejüveg tisztítása egy puha ronggyal

A felületet tisztítsák meg, majd töröljék szárazra! Mindig az üveg egész felületet törüljék le, hogy ne okozzanak foltokat! 

Önöknek is tetszik a tejüveg? Írják meg nekünk tapasztalataikat a tejüveg tisztításával kapcsolatban. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 09.06.2021
A cikk értékelése:
(90%)

További cikkek a kategóriában:

Dübel téglához, poliészterhez, gipszkartonhoz: Tudják, hogy mikor melyiket kell használni? Dübel téglához, poliészterhez, gipszkartonhoz: Tudják, hogy mikor melyiket kell használni?

Egy szekrényt vagy polcot szeretnének rögzíteni a falra? Akkor az egyik legfontosabb dolog a megfelelő dübel vagy tipli használata! A változatos anyagok miatt elengedhetetlen, hogy...

A levelek gyors eltávolítása az ereszcsatornából? A megoldás az eresztisztító robot! A levelek gyors eltávolítása az ereszcsatornából? A megoldás az eresztisztító robot!

Hogyan szoktassuk le kutyánkat a kaparásról és a jelölésről a kertben?Hogyan szoktassuk le kutyánkat a kaparásról és a jelölésről a kertben?

Egy kutya, aki a kertben kapar és jelöli a területét igazán nagy károkat képes okozni. Miért viselkedik így? Hogyan szoktathatják le kutyájukat az ásásról? Cikkünkből megtudhatják!