6 érv, hogy miért vásároljunk magunknak és gyermekünknek elektromos fogkefét

A fogmosás frekvenciája és technikája nagyon fontos, de a fogak éppségéről egy elektromos fogkefe megfelelő használatával gondoskodhatunk a legjobban. 

Az elektromos fogkefe előnyei

Miért vásároljunk egy ilyen fogkefét? Összegezzük Önöknek azokat ez előnyöket, amelyek miatt megéri lecserélni a régi, klasszikus fogkefét!

A legkeresettebb elektromos fogkefék

Univerzális és hatékonyabb, mint a klasszikus fogkefe

Az első dolog, ami feltűnik rajta, az a nagy test. Ebben kap helyet a kis villanymotor és a mechanizmus, ami a fej rotációját és rezgését idézi elő. A fogkefe másik része az integrált akkumulátor, melynek köszönhetően az elektromos fogkefe egyszerűen tölthető. Ennek köszönhetően nem kell mindig elemet cserélni az eszközben. 

Az elektormos fogkefe a rezgésnek és a rotációnak köszönhetően akár 2x annyi lepedéket is képes eltávolítani, mint a manuális fogkefék. A modern modellek ún. szónikus technológiával dolgoznak (sonicarenek is nevezik). Ezenfelül az ultrahangnak köszönhetően a fogkefe sörtéi is rezegnek kb. 30 000-szer percenként. Ennek köszönhetően finom mozgást idéznek elő, amely miatt a fogkrém mindenhová eljut. A szónikus technológia a fogak fehérítését is segíti egy speciális fejnek köszönhetően. 

Elektromos fogkefe gyerekeknek

A felnőtteknek készült elektromos fogkefékhez különféle fejeket is lehet vásárolni - pl. érzékeny fogakra, gyerekeknek, fogak fehérítésére vagy az íny masszírozására. A fogkefe fejek cserélhetőek és külön is megvásárolhatóak. A különböző hosszú sörtékkel rendelkező speciális fejek a fogak közötti részeket is alaposan kitisztítják. Sokkal hatékonyabbak, mint manuális társaik. 

Időt spórol, ill. óvja a fogakat és az ínyt

Olyan intenzitás és hatékonyság mellet, mint amilyennel az elektromos fogkefe dolgozik manuálisan legalább 15 percig kellene fogat mosniuk. Az elektromos fogkefe esetében ez mindössze 2,5 percet vesz igénybe. Sok modell beépített időzítővel is rendelkezik, amely nem csak a fogmosás végére figyelmeztet, de arra is, hogy mikor kell elkezdeni tisztítani a fogsor másik részét (összesen 4 rész). 

Néhány modellnél nyomásérzékelővel is találkozhatnak, amely figyelemmel kíséri a fogakra és az ínyre kifejtett nyomást és figyelmeztet, ha túl nagy erőt fejtenek ki. Ezzel védi a fogzománcot és az ínyt a sérülésektől. 

Valamelyik fogkefe mellé az íny masszírozására szolgáló fej is jár - ez miatt az ínyben javul a vérkeringés és ellenállóbbá válik. 

Katalógusunkból ajánljuk

Elég egy az egész családnak

Az elektromos fogkefe egyik előnye a cserélhető fej. A csere folyamat mindössze pár másodpercet vesz igénybe, tehát egy fogkefét akár többen is használhatnak, de mindenkinek meglesz a saját fogkefe feje. 

Szónikus fogkefe fejekkel az egész családnak

Lehet, hogy a gyerekek szeretnének majd egy saját fogkefét - szerencsére az internetes áruházakban gyerekeknek is vásárolhatunk elektromos fogkefét. Ezek speciális funkciókkal is rendelkeznek, mint pl. a változtatható külső, a finom tisztítás vagy a kellemes zenei aláfestés fogmosáshoz. A gyerekek így megfelelő fogmosási szokásokat sajátíthatnak el játékos formában. 

A legkeresettebb elektromos fogkefék

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 18.12.2019
A cikk értékelése:
(90%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Hogyan távolítsuk el a pillanatragasztót bőrről, bútorról vagy textíliáról? Hogyan távolítsuk el a pillanatragasztót bőrről, bútorról vagy textíliáról?

A pillanatragasztót akár forradalmi találmánynak is nevezhetjük, amely azonban kárt is okozhat. Leggyakrabban az összetapadt ujjak és a tárgyakon megjelenő csúnya foltok okoznak...

Hogyan tároljuk a zöldségeket és a gyümölcsöket?Hogyan tároljuk a zöldségeket és a gyümölcsöket?

Amennyiben idén több termésük lett, mint amire számítottak, ezért el szeretnék rakni a megmaradt zöldségeket és gyümölcsöket télre, úgy, hogy ne keletkezzen bennük nagy kár, akkor ez a...

Homokszűrő vagy papírszűrő a medencébe? Melyik a jobb? Homokszűrő vagy papírszűrő a medencébe? Melyik a jobb?

Amennyiben szeretnének egy medencét, akkor egy megbízható szűrőrendszert is kell hozzá vásárolniuk, amely segít azt tisztán tartani. A homokszűrő vagy a papírszűrő a jobb?