Üveges vitrin a nappaliba, fa vitrinszekrény az étkezőbe

A vitrinbe különféle dekortárgyakat, értéktárgyakat és apróságokat lehet tenni. Szebbé teszi a nappalit, a szobákat vagy az előszobát. Általában a nappali bútor részét képezi, de akár külön is megvásárolható. Olyankor figyelni kell, hogy passzoljon a helyisés stílusához! 

Fekete vitrin a nappaliba

Több méretben kapható. Általában nagyobb szekrény formájában vásárolható meg. Sok fajta anyagból készülhet, mint pl. a fa, fém vagy az üveg. A vitrin ajtaja általában üvegezett, de tejüveges ajtóval is találkozhatunk. Olyan típus is van, melynél az ajtó egy része fából, a másik pedig üvegből készül.   

Vitrin a nappali falára

A vitrin legfőképpen kiállításra szolgál. Kitűnő kedvenc dekorációjuk vagy képeik számára. A vitrin díszíti és megszépíti a helyiségeket. Bármit kiállíthatnak benne, amit szeretnének! Itt egy kis inspiráció...

Vitrin a nappali falán

Fa vitrinszekrény a nappaliban

A vitrin a gyűjtők szempontjából egy csodás bútordarab. Mint egy könyvespolc a könyvmolyok számára! Kiállíthatják benne gyűjteményüket, amit persze az üveges ajtón keresztül majd bárki megcsodálhat. Így minden tárgynak meglehet a saját, különleges helye. Erre a célra a teljesen üvegezett, világítással is rendelkező vitrinek a legmegfelelőbbek!

Fa vitrinszekrény világítással

A kiállított tárgyak így szó szerint felragyoghatnak! Ez a vitrin típus általában lábakon áll. 

Üvegezett vagy fa vitrinszekrény? 

A teljesen üvegezett vitrinszekrényben minden látható! Nem csak az ajtó üvegezett, de a szekrény oldalai is. Egyes modellek esetében ez a fajta kivitelezés sterilen is hathat. Általában múzeumokban találkozhatunk ilyen vitrinnel, de akár az otthonuk részévé is válhat! 

Üvegezett vitrin a nappaliban

A fa vitrinek nagyon népszerűek! Nem csak a klasszikus berendezési stílushoz, de a modernhez is illenek! Sok fa típus közül lehet válogatni, amelyek eltérő színűek, ezért minden berendezési stílushoz megtalálhatják a legjobbat!

Magas tömörfa vitrin

Barna fa vitrin a nappaliba

A fém vitrin kifejezetten modern hatást kelt. Tárolhatnak benne tányérokat, alkoholt vagy könyveket. Rusztikus stílusú helyiségekbe is megfelelő! 

Stílusos luxus vitrinek az igényesebbeknek

Luxus vitrinek hűtés lehetőségével, páratartalom és hőmérséklet-szabályozással. Értékes könyvek, dokumentumok, minőségi borok és sok egyéb tárolható az ilyen vitrinekben. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 14.06.2021
A cikk értékelése:
(92%)

További cikkek a kategóriában:

Kulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhezKulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhez

Modern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjekéntModern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjeként

Akár a minimalizmust, akár más stílust kedvelnek az álló fogas biztosan megtalálja helyét az Önök otthonában is! Miért? Első sorban nagyon praktikus. De ennél több van mögötte!...

Ipari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbeIpari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbe

Az ipari padlószőnyeg megfelelő megterhelt kereskedelmi helyiségekbe, lakásokba, de folyosókra vagy irodákba is. Napjainkban a forgalmazók rengeteg lehőtséget kínálnak, így sok egyszerű,...