Újra divat a stílusos esernyőtartó!

Az esernyőtartó egy nagyon praktikus kiegészítő, amelyet főleg kedvezőtlen időjáráskor lehet kihasználni. Segít megszabadulni a nagy tócsáktól, de nem kell többé a zuhanykabinba vagy az ajtó elé sem zsúfolni az esernyőket!

Fehér esernyőtartó

Sokoldalú kiegészítő. Alig észrevehető vagy kifejezetten stílusos modellt is vásárolhatnak. Igény szerint választhatnak kisebb és nagyobb méret közül. Megfelelő az előszobába, irodákba vagy vállalatokba. 

Modern kivitelezés

Az esernyőtartónak nem feltétlenül kell egy kopott kiegészítőnek lennie a dolgozószoba mellett. Az esernyőtartó kivitelezése is halad a korral, ezért manapság már igazán meglepő megoldásokkal is találkozhatunk. Különféle anyagok felhasználásával készülhet - fém, műanyag, fa, de akár üveg is. Kivitelezése sokszor kifejezetten művészi és sok előszoba díszévé válhat. 

A kinézet ugyan nagyon fontos, de a megfelelő esernyőtartó kiválasztásakor a funkcionalitást is figyelembe kell venni! Elsősorban a stabilitást, a megfelelő méretet és a csöpögtetőt kell figyelembe venni. Az esernyőtartó anyaga is fontos szempont. 

A legmegfelelőbbek az ellenálló anyagok, mint a fém és az üveg. Nem ajánljuk a fát, mivel a víz hatására hamar tönkremegy. 

Hol helyezzük el az esernyőtartót?

Logikusan az esernyőtartót az előszobába vagy a folyosóra kell elhelyezni a bejárathoz közel. Amikor távozunk, akkor észrevesszük az esernyőt, amikor pedig hazajövünk, akkor rögtön a helyére tudjuk tenni. A vizet nem hordjuk szét a többi helyiségben és az esernyőtartó is tökéletesen el tudja látni a feladatát. 

Esernyőtartó akasztóval

A kisebb előszobákban gyakran találkozhatunk akasztóval kombinált esernyőtartóval. Ily módon nagyon hatékonyan kihasználhatjuk az összes rendelkezésünkre álló helyet a helyiségben. Vásárláskor figyelni kell a kivitelezésre! Amennyiben nem szeretnénk, hogy a ruhák érintkezésbe kerüljenek a vizes esernyővel, akkor olyan akasztót kell választani, ami megfelelő távolságra van az esernyőtartótól. 

Saját esernyőtartó készítése

Ha ügyesek, kreatívak (vagy van inspirációjuk) és rendelkezésükre áll a szükséges anyag, akkor akár saját kezűleg is készíthetnek esernyőtartót. Az alap készülhet új, de akár használt anyagokból is, amelyek megtalálhatóak a háztartásban. Pl. vödör, virágcserép, ágak, hordó vagy egy öreg váza. 

Otthon készített esernyőtartó

Amennyiben nem tartják magukat elég kreatívnak vagy csak nincs kedvük esernyőtartót készíteni, akkor tekintsék meg kínálatunkat! 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 15.01.2021
A cikk értékelése:
(90.4%)

További cikkek a kategóriában:

Eredeti gyerekfotelekEredeti gyerekfotelek

Stílusos könyvespolc a nappalibaStílusos könyvespolc a nappaliba

A könyveket tehetjük polcokra vagy szekrényre. Napjainkban azonban már sok stílusos darab közül lehet választani, melyek között biztosan megtalálják az Önöknek legjobban tetszőt! 

Beltéri hintaszék a tökéletes pihenéshezBeltéri hintaszék a tökéletes pihenéshez