Tálalóasztal - minibár otthonra

A tálalókocsi rendkívül hasznos tud lenni és több mindenre is lehete használni a háztartásban. A konyhában a különféle alapanyagokat rakhatják rá, míg a nappaliban minibárként funkcionálhat. 

Tömörfa tálalókocsi

A kertben, a teraszon vagy a medence mellett is hasznát vehetik. A tálalókocsi használata nagyon egyszerű, hiszen könnyen áthelyezhető. Vendégek fogadásakor nagyon jó segítség, de igazi értékét csak akkor érzik, ha már egyszer kipróbálták. 

A boltokban több típussal és dizájnnal találkozhatnak, tehát egyszerűen megtalálhatják az Önöknek leginkább tetsző modellt. Egy elegáns, minimalista vagy klasszikus otthonba is vásárolhatnak tökéletes tálalóasztalt. 

Nézzük meg, hogyan használhatjuk ki a tálalókocsit otthon! 

Milyen előnyei vannak?

Rendkívül praktikus. Amennyiben nem használják a kertben, akkor átmenetileg berakhatják a nappaliba, ahol így minden kéznél lesz. A kerekeknek köszönhetően használata nagyon egyszerű. Amellett, hogy praktikus, stílusa is említésre méltó! 

Tálalóasztal a hálószobába

Ki ne vágyna egy romantikus reggelire az ágyban? A tálca használata rizikós, mivel fennáll a veszélye, hogy magukat és az ágyat is összekenik. Ezzel ellentétben a reggeliző asztal nagyon praktikusnak bizonyul. 

Ágytálca - tálalóasztal a hálószobába 

Stabilitása miatt az ágyban is kényelmesen használható. 

Tálalókocsi a kertbe

Használják kültéren! Kitűnő nyári grillezéshez vagy beszélgetéshez a filagória alatt. Segítségével mindent egyszerre ki tudnak vinni és nem kell felesleges dolgokat pakolni az asztalra!

Tálalókocsi a nappaliba

Ahogy azt már említettük, kitűnő segédeszköz a vendégek kiszolgálásakor. Friss kávét és sütit felszolgálni az összes vendégnek egyszerre? Gond egy szál se! 

Tálalókocsi a nappaliba

Nyugodtan telepakolhatják különféle frissítőkkel és falatkákkal akkor, amikor éppen nincs aktív használatban. 

Az üvegből készült tálalóasztal is közkedvelt 

A tálalóasztal kivitelezése nagyon változatos lehet. Különféle anyagból készülhet, mint a fa, az üveg vagy a fém. Mindenkinek más anyag és más kinézet nyeri el a tetszését. A választáskor főleg a helyiség stílusából induljanak ki, ahol a tálalókocsi el lesz helyezve.

További tálalókocsik megtekintése

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 03.10.2020
A cikk értékelése:
(90.4%)

További cikkek a kategóriában:

Hogyan válasszunk masszázsfotelt? A legjobbak a fűthető modellek Hogyan válasszunk masszázsfotelt? A legjobbak a fűthető modellek

Amennyiben olyan munkájuk van, ami megterhelő a mozgásrendszer számára, akkor próbálják ki a masszázsfotelt! Ennek a berendezésnek köszönhetően minden nap megmaszíroztathatják fáradt...

Hogyan válasszuk ki a legjobb étkezőasztalt akár kis konyhába is? Sokan keresik az összecsukható asztalokat vagy az étkezőasztal szetteket székekkel Hogyan válasszuk ki a legjobb étkezőasztalt akár kis konyhába is? Sokan keresik az összecsukható asztalokat vagy az étkezőasztal szetteket székekkel

Amennyiben tökéletes körülményeket szeretnének otthonukban teremteni az étkezéshez, akkor az étkezőasztal kiválasztásakor több változót is figyelembe kell venni! Tudják meg cikkünkből,...

Hogyan használható ki a komód a fürdőszobában? Hogyan használható ki a komód a fürdőszobában?

A fürdőszoba berendezésénél nem feltétlenül kell az otthonuk többi részének berendezési stílusából kiindulniuk. Nyugodtan válasszák azt a bútordarabot, amelyik a legjobban elnyeri...