Öko-vízpalack: a vélemények a Equa termékeit dicsérik!

Nehezen tudják ellenőrizni a napi bevitt vízmennyiséget? Felejtsék el a PET palackokat és igyanak vizet praktikusan, egészségesen és stílusosan. 

Üveg vizespalack

Az üvegpalack lényege az természettudatosság. Amennyiben fontos Önnek az egészség és a természet, akkor nem is kérdés, mit választanak! 

Kedvelt üvegpalackok

Óvják a környezetet

Számolták már valaha, hogy mennyi PET palackot dobnak ki hetente? Amennyiben érdekli Önöket a bolygónk sorsa, akkor felelősségteljesebben kell viselkedniük! Minél jobban le kell csökkenteni a műanyagok számát és ezt érdemes a palackoknál elkezdeni! Nagyon jók erre a célra az öko-vízpalackok, amelyek nem károsak a környezetre nézve. Miért olyan előnyösek? 

Az öko palack multifunkciós

Egy palack mindenre? Miért ne?! Az üvegpalack megfelelő vízre vagy bármilyen más italra. Akár meleg italokat is tárolhatunk benne! Természetbarát, stílusos, praktikus megoldás és bármelyik retikülben vagy hátizsákban elfér. 

Minőségi anyagok felhasználásával készül

Különböző kivitelezésű, formájú és stílusú öko palackokat lehet vásárolni. Általában erős és ellenálló boroszilikát üvegből készülnek, ami nem tartalmaz semmilyen káros anyagokat. Ezek a palackok az egészséget is óvják. Attól sem kell tartani, hogy az eltérő italok miatt külöböző szagok vagy penész terjedhetne benne. 

Az öko vizes palack előnyei

  • ismételten használható
  • a felhasznált anyag nem káros az egészségre
  • hosszú élettartam
  • könnyű karbantartás
  • mosogatógépben is használható
  • nem tartalmaz ftalátokat, BPA-t
  • nagy választék és változatos stílus
  • kedvező ár

Egészséges italok gyerekeknek is

Öko palack vásárlásakor gyermekük számára is kereshetnek egy megfelelő palackot. A legtöbb ilyen palack szilikon védőréteggel van ellátva, amely csúszásmentességet biztosít és csökkenti a törés valószínűségét. A gyerek kulacsok a külső borítással együtt kifőzhetőek vízben. 

Egészséges vizes palack gyerekeknek is

A gyerekeknek szánt üvegpalackok kaphatóak 250 ml-estől egészen 650 ml-es térfogatig, ami már egy iskolás gyermek számára is elegendő ivóvizet szolgáltat. 

Az öko vizes palackok ára

A vásárlók nagyon kedvelik az Equa termékeit. Ez a cég minőségi anyagok felhasználásával gyárt érdekes stílusú és kivitelezésű palackokat. Bárki megtalálja köztük a neki tetszőt! Céljuk, hogy csökkentsék a műanyag palackok mennyiségét és így óvják a környezetet. Az üvegpalack tehát nagyon fontos a környezettudatosság szempontjából! Áraik 3000 - 9000 forint között vannak.

Kedvelt üvegpalackok

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 28.04.2021
A cikk értékelése:
(91.2%)

További cikkek a kategóriában:

Katlan vagy bogrács gulyáshoz a házhoz, nyaralóhoz vagy a kertbeKatlan vagy bogrács gulyáshoz a házhoz, nyaralóhoz vagy a kertbe

Már itt a nyár és Önök még nem is főztek gulyást, mert nem tudják eldönteni, hogy réz, zománcozott vagy rozsdamentes bográcsot vásároljanak? Milyenre is van igazából szükségük?...

Travertin mészkő burkolat. A márvány olcsóbb változataTravertin mészkő burkolat. A márvány olcsóbb változata

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap. Miért olyan népszerű a travertin? Milyen a travertin burkolat? Minden fontosat megtudhatnak mai cikkünkből!

Természetes köveket beltérre? A műkő olcsóbb! Természetes köveket beltérre? A műkő olcsóbb!