Modern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjeként

Akár a minimalizmust, akár más stílust kedvelnek az álló fogas biztosan megtalálja helyét az Önök otthonában is! Miért? Első sorban nagyon praktikus. De ennél több van mögötte! Különféle stílusban kapható, így gyönyörüen kiegészítheti a helyiséget. Egy unalmas előszobából is érdekes szobát varázsolhat! 

Luxus fogas

Lehet, hogy úgy érzik, az álló fogas nem elég modern. Inkább egy előszobafalat szeretnének, amin több dolog elfér és nem kelt kaotikus hatást. Ebben igazuk van, de ha egy kis kreativitásra vágynak, akkor nézzenek körül az álló fogasok kínálatában is. Fontos, hogy legyen hova tenni a kabátokat! Ha nem biztosak benne, hogy csak egy álló fogast szeretnének-e az előszobába, akkor nyugodtan kombinálják egy előszobafallal! 

Álló fogas az előszobába

Az álló fogas előnyei

Van pár fontos tulajdonság, amelyekkel egy álló fogasnak rendelkeznie kell. Praktikusnak, modernnek és stabilnak kell lennie! Ha ezeket az elvárásokat teljesíti, akkor a klasszikus fogasokkal szemben több előnye is van. 

  1. Kevesebb helyet igényel

Az előszobafal általában nagyobb helyet foglal el és egy egész falra szükség van hozzá. Az álló akasztó ezzel ellentétben sokkal kompaktabb és az egész helyiség levegősebben hat tőle. Ez főleg akkor fontos, ha kevesebb hely van a folyosón vagy az előszobában. 

  1. Modern kivitelezés

A praktikusság mellett az álló akasztóval esztétikus hatást is elérhetünk. Készülhet fémből, fából, műanyagból, de akár krómból is! 

  1. Ízléses kiegészítő

Unalmasnak tűnik az előszoba vagy a folyosó? Vásároljanak egy álló akasztót! A dizájnos kialakítás egy unalmas helyiséget is kreatívvá és eredetivé tehet! 

  1. Kéznél van

Míg az előszobafal esetében nyitogatni kell a szekrény ajtaját, ki kell venni az akasztókat, addig az álló fogasnál rögtön fel tudják akasztani a kabátokat! Egyetlen felesleges mozdulatot sem kell elvégezniük! 

Az álló fogas típusai

A megszokottakon kívül, amelyekre kabátokat lehet akasztani, olyanok is léteznek, amelyek cipőspolccal vagy ülőhellyel is rendelkeznek. Több stílusú álló akasztóval is találkozhatnak a boltokban - rusztikus, modern, minimalista, vintage vagy retro. Az akasztóhoz felhasznált anyag is eltérő lehet. Vásárláskor ne feletkezzenek meg arról, hogy milyen stílusban rendezték be a helyiséget, ahova az álló fogast tenni szeretnék. 

Nem tradicionális álló fogas

Nem csak az előszobában taljálja meg a helyét

Általában semleges színben kapható, de olykor szép, színes modellekre is bukkanhatunk. Ezek főként gyerekszobákba ajánlottak. Ott nagyon kellemes, élettel teli hatást kelthetnek. Könnyű anyagból készülnek, hogy a gyerekek is könnyen manipulálhassanak velük és olykor még a játék részévé is válhatnak!

Az álló akasztó a fürdőszobában is megtalálhatja a helyét, főleg akkor, ha a helyiségben igény van rá. Általában nagyobb fürdőszobákba használatos, mivel a kisebbekben csak feleslegesen foglalná a helyet. Ezek kiválasztásánál azonban körültekintőnek kell lenni! A nedvesség miatt inkább a rozsdamentes akasztók vásárlását ajánljuk, de amennyiben mindenképpen fát szeretnének, akkor kenjék le egy speciális védőréteggel! 

Álló fogas a folyosóra

Ár

Az akasztó ára a gyártótól, a kivitelezéstől, a felhasznált anyagtól és a dizájntól függ. A legolcsóbbak már 7 500 forinttól megvásárolhatóak. A drágább modellek árának azonban csak a csillagos ég szabhat határt! Amennyiben szép választékra vágynak kedvező áron, akkor nézzenek körbe pl. az IKEA termékei között! 

Amennyiben valami újat szeretnének kipróbálni, akkor a klasszikus álló akasztó helyett válasszanak inkább egy fém, fa vagy más érdekes modellt, amely kitűnik a helyiségben és különleges hatást kelt. Akár a hálószobába is elhelyezhetnek egy akasztót, ahol szintén nagyon jól mutathat! 


Hozzászólás írása
Közzétéve: 30.06.2021
A cikk értékelése:
(88.2%)

További cikkek a kategóriában:

Kulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhezKulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhez

Üveges vitrin a nappaliba, fa vitrinszekrény az étkezőbe Üveges vitrin a nappaliba, fa vitrinszekrény az étkezőbe

Ipari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbeIpari padlószőnyeg irodákba és kereskedelmi helyiségekbe

Az ipari padlószőnyeg megfelelő megterhelt kereskedelmi helyiségekbe, lakásokba, de folyosókra vagy irodákba is. Napjainkban a forgalmazók rengeteg lehőtséget kínálnak, így sok egyszerű,...