Luxus kristály csillárok a nappaliba, hálószobába és modern konyhába

Még manapság is sok előítélettel rendelkezünk bizonyos dolgok iránt, melyeket beskatulyázunk egy adott kategóriába. Ezen dolgok közé tartoznak a csillárok is, melyeknek régebben nagy sikerük volt. Főleg a luxus rezidenciákon voltak elterjedtek! 

Kristály csillár a nappaliba

Nem csak a luxus és a presztizs kérdése ez. A csillárok a luxus, de az átlagos helyiségekbe is illenek, tehát akármelyik otthonba megfelelőek. Rendkívül modern hatásúak, főleg, ha megfelelő bútordarabokkal kombináljuk őket. Ráadásul nem csak a nappaliban kapnak helyet! Egy jól berendezett helyiség esetében a hálószoba vagy a konyha ékévé is válhatnak! 

Modern kristály csillár a konyhába

Különféle kivitelezésben találkozhatnak a csillárokkal - fa, fém, üveg, LED vagy kristály. Akár olyan csillárt is beszerezhetnek, mely távirányítású. A döntés csak Önön múlik, ill. azon, melyik darab passzol pontosan az Ön otthonába! 

Szokatlan választás 

Sokan szemellenzővel járnak, így csak a ma divatos, klasszikus pontvilágításban gondolkodnak, amely a plafonba van építve. Megfeletkeznek arról, hogy egy csillár jelenléte élettel tölti meg a helyiségeket. Ne féljenek kilépni a sztereotípiák erdejéből és próbáljanak ki valami újat! Nem fogják megbánni! Reméljük, hogy e cikk is közelebb hozza szívükhöz a csillárokat! 

Amennyiben egy kristály csillár mellett döntenek, akkor luxus érzetet tudnak kelteni otthonukban. Nagyon elegánsak és a megfelelő berendezéssel kombinálva nem lehet melléfogni velük. A kristály csillárok főleg az étkezőbe és nappaliba illenek, de egy elegáns hálószobában is el lehet őket képzelni. 

Kristály csillár a hálószobába

Amennyiben a hálószobába szeretnének kristály csillárt választani, ajánljuk, hogy a berendezés és a helyiség hangulata is luxus hatású legyen, hiszen egy vidéki stílusú hálószobában elég zavaró és giccses lenne egy ilyen csillár. 

Tehát, ha új ohhonukat rendezik be, esetleg egy kis újdonságot szeretnének csempészni a megszokott berendezésbe, akkor mindenképpen nézzenek körbe a csillárok között is és ne ragadjanak le a klasszikus pontvilágításnál! A csillárok szofisztikáltan hatnak és a megfelelő kiegészítőkkel, bútordarabokkal kombinálva olyan helyiséget alakíthatnak ki, mintha az egy katalógusból lenne! 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 30.07.2019
A cikk értékelése:
(87%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Ágyszekrény kanapéval nem csak vendégeknek! Ágyszekrény kanapéval nem csak vendégeknek!

Ennek a találmánynak köszönhetően elegendő hely lesz a lakásban és adott esetben még egy ágyuk is lesz! Mik a további előnyök? Eláruljuk! 

Hogyan válasszunk bárszéket?Hogyan válasszunk bárszéket?

A bárpult megfelelő megtervezése mellett a bárszékek kiválasztása is nagyon fontos feladat! Ezek egymástól elválaszthatatlanok és így alkotják meg a kívánt hatást. 

Hogyan válasszunk pelenkázó pultot? Hogyan válasszunk pelenkázó pultot?

A kitűnő kivitelezés miatt bármelyik gyermekszoba részét képezheti. A pelenkázó pultnak első ránézésre is sok előnye van, ezért megéri egy ilyet vásárolni. Mi bemutatjuk Önnek a...