Kulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhez

Mindenkinek vannak kulcsai. Valakinek kevesebb, valakinek több. Az évek múlásával a kulcsok száma is növekszik - lakás, munka, szülők, stb. Biztosan volt már olyan, hogy éppen indultak valahova, de nem találták kulcsaikat. Rosszabb esetben otthon is hagyták őket és vissza kellett fordulniuk ez miatt! A pánik egyrecsak növekszik és már abban sem biztosak, hogy Önök nyitották ki a bejárati ajtót - a nap kezdetét megbélyegzi az idegesség. 

Rózsaszín kulcstartó szekrény

Hogyan lehet ezt megelőzni? A legtöbb ember kijelöl egy helyet, ahol a kulcsait tárolja. Ezekről a helyekrő azonban a kulcsok könnyen eltűnhetnek, leeshetnek vagy összegabalyodhatnak mások kulcsaival. A reggeli rohanásban ez is nagyon idegesítő tud lenni! Valaki egy tálkában tartja a kulcsait - persze ehhez egy polc is kell, ahová a tálkát tehetik. Ezen kívül még rengeteg más ötletet találhatnak a kulcsok elrakására. 

Elsőre szinte mindenkinek a kulcsakasztó jut eszébe. Meg lehet oldani egyszerűen vagy kicsit esztétikusabban is! Sokan kreatív ötleteket is kipróbálnak, mint pl. egy kép felhasználása. 

Fa kulcsakasztó

Gondoltak már arra, hogy a kulcsok tárolására kijelölt hely akár stílusos is lehet? Több inspiráló ötlettel is találkozhatnak. Sokat röntön meg is lehet vásárolni! A legdizájnosabb megoldás mindenbizonnyal a kulcstartó szekrény! Öt alapvető funkciót lát el: nem vesznek el a kulcsok, nem felejtik el a kulcsokat, egy helyen lesznek a kulcsok, lakásba és házba is illik, ráadásul a kulcstartó szekrény különleges stílussal ruházza fel az előszobát!

Milyen szekrényt válasszunk a kulcsokra?

Rengeteg lehetőség van, de az a legfontosabb, hogy a kulcstartó szekrény passzoljon az előszoba stílusához. Ha a nyaralóba szeretnének egy ilyen szekrénykét vásárolni, akkor mindenképpen egy fa modellt válasszanak, ami megragadja a természet közelségét. A fa kulcstartó szekrények a rusztikus és vintage berendezésű otthonokba is illenek. 

Zöld fa kulcstartó szekrény

Egy másik lehetőség a színes fa kulcstartó szekrény vásárlása. A lefestett szekrények között tényleg megtalálhatják a legmegfelelőbbet! A fehér színű kulcstartó szekrények pl. a skandináv vagy a minimalista stílusú otthonokban mutatnak jól. 

A legszebb a vintage kulcstartó szekrény. Nagyon sok színben megvásárolható, tehát biztosan talának olyat, ami illeni fog az előszobájukba akár egy lakásban, akár egy házban. 

Vintage stílusú fa kulcstartó szekrény

Aki ügyes, az akár saját kezűleg is készíthet kulcstartó szekrényt. Egyszerű fára vagy egy fa dobozkára lesz hozzá szükség. Ilyen eseben akármilyen színt és dizájnt kitalálhatnak! Használják képzelőerejüket, hogy ennek az egyszerű kiegészítőnek hála az egész előszobájuk új életre kelhessen. Természetesen így nem lehet olyan könnyen megfeletkezni a kulcsokról, nem keverednek össze és nem is vesznek el! 

A cikk szerzője


Hozzászólás írásaKözzétéve: 19.07.2021
A cikk értékelése:
(91.2%)

További cikkek a kategóriában:

Játszószőnyeg - ideális kiegészítő minden gyerekszobábaJátszószőnyeg - ideális kiegészítő minden gyerekszobába

A legtöbb anyuka jobban szereti, ha gyermeke a szőnyegen játszik a játékaival, mintha a csupsz padlón tenné azt. Ebből kifolyólag tanácsos egy szőnyeget is vásárolni a gyerekszobába. 

A legkeresettebb étkezőgarnitúrák négy és hat fő részéreA legkeresettebb étkezőgarnitúrák négy és hat fő részére

Az étkezőgarnitúra kitűnő választás a konyhába, az étkezőbe vagy akkor is, ha egy kis változásra vágynak otthonukban. Válasszák ki velünk a legjobbat! 

Modern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjekéntModern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjeként

Akár a minimalizmust, akár más stílust kedvelnek az álló fogas biztosan megtalálja helyét az Önök otthonában is! Miért? Első sorban nagyon praktikus. De ennél több van mögötte!...