Konyhai sarokpad nem csak kis konyhába!

A konyhai sarokpadok kb. 30 évvel ezelőtt élték aranykorukat. Főleg a szövettel borított fa modellek voltak kedveltek, melyekkel manapság már csak elvétve találkozhatunk. A divat azonban folyamatosan változik és az új, modern dizájnnak köszönhetően új fényben tűnhetnek fel a sarokpadok. 

Konyhai sarokpad ekobőrből

Manapság már több fajta sarokpadot lehet vásárolni. Nagyon népszerűek a fával dekorált, ekobőrrel bevont vagy tömörfából készült modellek. A legkeresettebbek a fát és fémet kombináló modellek. 

Miért válasszunk sarokpadot a konyhába?

  • kitűnőek kisebb konyhákba
  • könnyen kombinálható székekkel és nem kell félni, hogy nem fognak összeilleni
  • egyes modellek rakodórésszel is rendelkeznek, amely kevés hely esetén kimondottan jól jön
  • kényelmes rajtük ülni, főleg, ha szövettel vannak borítva
  • ideális nagy családoknak
  • a beltér szép részét képezhetik 

Klasszikus vagy modern stílust válasszunk?

Válasszanak ízlésüknek megfelelő sarokpadot! Egyesek a klasszikus modelleket részesítik előnyben, míg mások a modern stílust kedvelik. Nem lehet meghatározni, hogy melyik szebb, hiszen mindkettőnek megvan a maga varázsa. 

Konyhai sarokpad fából

A fának az a nagy előnye, hogy a modern és a klasszikus otthonokba is illik. A stílus részét képezi az anyag is, amelyből készül. ill. a konstrukció formája. Nagyon jól mutat az ekobőr vagy a bőr fémmel kombinálva. 

Már nem csak az L forma divatos

Régebben éppen ez a sok esetben kevésbé vonzó típus dominált (rakodóhellyel és háttámlával). Manapság már rengeteg típussal találkozhatunk és léteznek rakodóhelyes, ill. rakodóhely nélküli modellek, melyeknél háttámlát is választhatunk. A különféle anyagok megfelelő kombinációjával különleges dizájnt hozhatunk létre. 

Konyhai pad tömörfából

Természetesen a termék ára is nagyon fontos. Az főleg a felhasznált anyaggal van összefüggésben, de az is lényeges, hogy méretre készíttetik-e a padot vagy közvetlenül az üzletben vásárolják meg. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 05.04.2021
A cikk értékelése:
(88.4%)

További cikkek a kategóriában:

Fogantyú nélküli konyhaszekrényekFogantyú nélküli konyhaszekrények

Elég egy laza mozdulat és már ki is nyílik a konyhaszekrény. Nagy előny a tisztaság, mivel nem szennyeződik a szekrény és könnyebb a takarítása is. A fogantyú nélküli konyhaszekrény nagy...

Hogyan válasszuk ki a legjobb íróasztalt gyermekünknek? A magasra állítható asztalok egyre elterjedtebbek! Hogyan válasszuk ki a legjobb íróasztalt gyermekünknek? A magasra állítható asztalok egyre elterjedtebbek!

Nehezen tudják eldöntetni, milyen íróasztalt kellene választani a gyerekszobába? Nem tudják, hogy a stílusra vagy a funkcionalitásra figyeljenek inkább? Mai cikkünkből megtudhatják, hogy...

Szófa a nappaliba vagy a teraszra! Olcsó modellek gyakran leárazva! Szófa a nappaliba vagy a teraszra! Olcsó modellek gyakran leárazva!

A szófák között formailag nincs nagy különbség, de a dizájn, az anyag és a kivitelezés sok meglepetést tartogathat! Nagyon praktikusak és az otthonuk stílusának kialakításában is fontos...