Hogyan használható ki a komód a fürdőszobában?

A fürdőszoba berendezését feldobhatják egy sokoldalú komóddal. Ez egy nagyon hálás bútordarab, amely rengeteg rakódóhelyet biztosít és szép dizájnja miatt élettel tölti meg a helyiséget. 

Komód rakodóhellyel a nappaliba

Leggyakrabban a mosdókagyló alá szokták elhelyezni. Minden szükséges dolog elfér benne, legyen szó akár kozmetikumokról vagy törülközőkről.  

Modern vagy vidéki stílus?

A fürdőszoba berendezésénél nem feltétlenül kell az otthonuk többi részének berendezési stílusából kiindulniuk. Nyugodtan válasszák azt a bútordarabot, amelyik a leginkább elnyeri tetszésüket még akkor is, ha nem kelt olyan modern hatást, mint pl. a nappaliban lévő dohányzó asztal. 

Kedvük szerint játszadozhatnak a helyiség berendezésével és különlegessé tehetik a fürdőszobájukat. A modern bútorok egyszerűek, klasszikus vonalvezetésűek, míg a rusztikus bútordarabok kreatívabbak és különlegesebbek. Gömbölyű formák és díszítettség jellemzi őket.

A végeredmény csak az Önök ízlésén múlik. Amennyiben a kreatívabb ötleteket részesítik előnyben, akkor nyugodtan lássanak hozzá a tervezgetéshez!

Komód a mosdókagyló alatt

A komód mérete a fürdőszoba méretétől és a rá helyezni kívánt mosdókagylók mennyiségétől is függ. Akár kisebb, akár nagyobb komódra van szükségük, biztosan megtalálják a megfelelő modellt, ami tökéletes kiegészítőként fog szokláglni a fürdőszobájukban! 

Modern fürdőszoba a lakásban

A dizájnt illetően is több kivitelezéssel találkozhatnak. Biztosan megtalálják a tökéletes bútordarabot egy vidéki, vintage vagy klasszikusan elegáns berendezésű fürdőszobába is! 

Nincs elég hely a dolgok elrakására?

A legtöbb kozmetikai és higiéniai kiegészítőnek megvan a saját helye a fürdőszobában, ezért fonots, hogy elég rakodóhellyel rendelkezzenek. Amennyiben egy komód nem elegendő, akkor egy másik bútordarabra is szükségük lesz! Mégegy bútordarab vásárlásával elegendő helyeT biztosíthatnak kozmetikai termékeik, elektromos berendezéseik és higiéniai szereik számára is. 

Egy üvegszekrény is nagyon szép hatást kelthet. Leggyakrabban törülközőket vagy apró kozmetikai termékeket szoktak benne elhelyezni. A fürdőszobába a kisebb és nagyobb fali szekrények is illenek, melyekben minden további fontos dolgot tárolhatnak. Ha szeretik a rendezettséget, akkor a fali szekrényeket ajánljuk figyelmükbe, mivel egy kisebb méretű fürdőszobában is elhelyezhetőek. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 17.10.2020
A cikk értékelése:
(89.2%)

További cikkek a kategóriában:

Hogyan válasszunk masszázsfotelt? A legjobbak a fűthető modellek Hogyan válasszunk masszázsfotelt? A legjobbak a fűthető modellek

Amennyiben olyan munkájuk van, ami megterhelő a mozgásrendszer számára, akkor próbálják ki a masszázsfotelt! Ennek a berendezésnek köszönhetően minden nap megmaszíroztathatják fáradt...

Hogyan válasszuk ki a legjobb étkezőasztalt akár kis konyhába is? Sokan keresik az összecsukható asztalokat vagy az étkezőasztal szetteket székekkel Hogyan válasszuk ki a legjobb étkezőasztalt akár kis konyhába is? Sokan keresik az összecsukható asztalokat vagy az étkezőasztal szetteket székekkel

Amennyiben tökéletes körülményeket szeretnének otthonukban teremteni az étkezéshez, akkor az étkezőasztal kiválasztásakor több változót is figyelembe kell venni! Tudják meg cikkünkből,...

A biokandalló lakásba is ideális! Az értékelések segítenek a választásban! A biokandalló lakásba is ideális! Az értékelések segítenek a választásban!

Az utóbbi években nagyon népszerű fűtési módszerré vált a biokandalló. Tudják, hogy milyen alapelven működik és milyen típusokat ismerünk? Cikkünkből megtudhatják!