Eredeti gyerekfotelek

Felejtsék el az unalmas székeket a gyerkszobában és okozzanak örömet csemetéjüknek! Az Önök számára is kikapcsolódást jelent egy kényelmes fotel, miért ne relaxálhatnának gyermekeik is? Biztosan bármelyik apróság szívesen nézné kedvenc meséjét a saját foteljéből. Ráadásul a gyerekfotelek egyedi hangulatot teremtenek a gyerekszobában. 

Elefánt gyerekszék

A gyerekszoba esetében az ágy vagy az íróasztal kiválasztása szokott fejtörést okozni. A megfelelő ülőhely kiválasztása azonben szintén fontos és rengeteg lehetőség közül lehet választani. Természetesen ahogy az ágy vagy az íróasztal kiválasztásakor a gyerekfotelek esetében is ügyleni kell a biztonságra! Színkavalkád, különféle anyagok, formák, tematikus dizájn. A legfontosabb persze, hogy a fotel kényelmes legyen, de az is lényeges, hogy passzoljon a szoba stílusához. Milyen lehetőségek vannak? 

Babzsák gyerekeknek

Azért ezt választottuk elsőnek, mert az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ráadásul nem csak a gyermekek körében! Ára is kedvező, de a kellemes anyag és tulajdonságok méginkább magukkal ragadják a vásárlót. Az mellett, hogy kitűnnek a gyerekszoba többi berendezése közül, a gyermekek is nagyon kedvelik. A babzsák bármilyen formához képes alkalmazkodni. 

Egy babzsákban a gyerekek kitűnően tudnak szórakozni és pihenni. Rengeteg motívummal, színben, formában és méretben megvásárolható. 

Hintaszék gyerekeknek

Amennyiben játékos, fiatalabb gyerekekről van szó, akkor a hintaszék is szóbajöhet. Ezzel is nagy örömet okozhatnak csemetéjüknek. 

Hintaszék gyerekeknek

A legkisebbek számára a tematikus motívumokat és a geometrikus formákat ajánljuk. Amennyiben máshogy képzelik el a hintaszéket, akkor a modern változat is elnyerheti tetszésüket, amely hálós hatást kelt. A biztonságra azonban ügyeljenek! A gyerekek néha telejsen el tudják veszíteni a fejüket.  

Gyerekfotelek

Ez a klasszikus darab sosem megy ki a divatból. Természetesen a gyerekfotel színben és tematikailag is egyezik a gyerekek érdeklődési körével. A felnőttek is előszeretettel lustálkodnak a fotelban és ez a gyerekek esetében sincs máshogy! Több lehetőségük is van. Nem muszáj teljesen klasszikus fotelt választniuk! Egyre népszerűbbek az ún. forgófotelek, amelyek tojás alakúak. 

Katalógusunkból ajánljuk

Szétnyitható gyerekfotelek

Ez a fotelek egy speciális típusa, amelyet szét lehet nyitni. Természetesen ennél a típusnál is különböző formák, motívumok, színek és formák közül lehet válogatni. Ezek a fotelek nem csak ülésre használhatóak, de nagyon praktikusak lehetnek akkor is, ha gyermekük barátja Önöknél tölti az éjszakát. Ilyenkor a szétnyitható gyerekfotel akár ágyként is használható. Ez a fotel típus tehát nagyon praktikusan kihasználható! 

Puffok vagy gyerekszékek

A gyerekek esetében ezeket a lehetőségeket is meg kell említeni. Nem éppen pihenésre szolgálnak, de funkciójukat megfelelően ellátják. 

Állatos gyerekszékek

Az íróasztalhoz vásárolt szék esetében kimondottan fontos, hogy a gyermek kényelmesen ülhessen a házi feladat írásakor. Általában forgószéket szoktak vásárolni. Erre a célra azonban akár egy puff is megfelel, amely dekorációként is kiváló. Különféle formák, színek, minták és témák. A konkrét modell kiválasztásakor a gyermek korát is figyelembe kell venni, ill. egyéb paraméterekre is tekintettel kell lenni, amelyek a súlyt és a magasságot érintik. 

Katalógusunkból ajánljuk

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 01.02.2021
A cikk értékelése:
(88.6%)

További cikkek a kategóriában:

Stílusos könyvespolc a nappalibaStílusos könyvespolc a nappaliba

A könyveket tehetjük polcokra vagy szekrényre. Napjainkban azonban már sok stílusos darab közül lehet választani, melyek között biztosan megtalálják az Önöknek legjobban tetszőt! 

Beltéri hintaszék a tökéletes pihenéshezBeltéri hintaszék a tökéletes pihenéshez

Újra divat a stílusos esernyőtartó! Újra divat a stílusos esernyőtartó!

Sokoldalú kiegészítő. Alig észrevehető vagy kifejezetten stílusos modellt is vásárolhatnak. Igény szerint választhatnak kisebb és nagyobb méret közül. Az esernyőtartóra leginkább rossz...