Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk

Most rendezik be a háztartásukat vagy már tönkrementek a régi edényei? Amennyiben szép külsőt, minőségi anyagot és egy olyan szettet keresnek, amelynek köszönhetően teljes lesz konyhájuk felszereltsége, akkor válasszák a Delimano Stone Legend CopperLUX-ot!

Delimano Stone Legend Copperlux univerzális lábas

Minden kedvező tulajdonsággal rendelkezik, amit egy edénytől elvárhatunk. Mitől olyan különleges? Cikkünkből megtudhatják! 

Minden, amire szükségük lehet

Minden konyha alapja a minőségi felszereltség, az edények, serpenyők, amelyekkel öröm a főzés. Amennyiben csak a legjobbal elégszenek meg, akkor a Delimano Stone Legend CopperLUX szettet ajánljuk, mivel ez minden várakozást felülmúl! Különlegessége nem csak az anyagában rejlik! 

Vásárolhatnak szettet vagy különálló darabokat is

Hiányzik a konyhájából egy serpenyő vagy egy fazék? Esetleg a szettek vásárlását részesítik előnyben? A Delimanonál ponosan azt vásárolhatják meg, ami a konyhájukból hiányzik! Természetesen az ár kedvezőbb, amennyiben a szett vásárlása mellett döntenek. 

A Delimano Starter szett, amely kitűnő pároknak vagy olyan háztartásokba, ahol nincs szükség sok edényre tartalmaz egy 24 cm átmérőjű serpenyőt, egy 16 cm átmérőjű mély serpenyőt, egy 26 cm-es lábast és egy 5,5 literes edényt. A kínálatban olyan szetteket is találhatnak, amelyek 5, 8, 10 vagy 19 db edényt tartalmaznak. Ezek között vannak tepsik és fedők is. Természetesen ezeket az edényeket egyesével is meg lehet vásárolni. 

Egyedi anyag

Ha olyan edényt keresnek, amely tapadásmentes, zománcozott és nagyon tartós, akkor vásroljanak egy Delimano Stone Legend CopperLUX-ot! Ez az edény valóban olyan anyagokból készül, melyeknek hála bárki örömmel főzhet! 

Stone legend CopperLux Delimano serpenyő

A réz és kő részecskék nagyon gyorsan felmelegszenek, megtartják a hőt és fokozatosan melegítik az ételt, aminek köszönhetően egyenletesen főzhetünk és süthetünk. Így energiát és időt spórolhatunk, ráadásul ezeket az edényeket akár a sütőbe is betehetjük! Miből is készülnek? 

A Delimano Stone Legend CopperLUX anyaga

Az edények, serpenyők és tepsik környezetbarát anyagokból készülnek és egyáltalán nem toxikusak. Ezenfelül rendkívül ellenállóak és nem jut belőlük semmilyen anyag vagy vegyszer az ételekbe. Ha főzés közben kő részecskés edényt használunk, akkor a hő fokozatosan melegíti fel az ételt, így az megőrzi a tradicionális, eredeti ízét, mintha valóban kövön készült volna. 

Ezekkel az edényekkel egyszerűvé válik a főzés! Elég pár csepp olaj, hogy ne égjen oda semmi a serpenyőben. Nagy előny az is, hogy ezek az edények bármilyen tűzhelyen használhatók, még indukciós főzőlapon is! 

TOP Delimano szettek

Az edény rétegei

Valószínűleg meg fognak lepődni, de a Delimano Stone Legend CopperLUX 8 rétegből áll, melyek az edény különleges tulajdonságaiért felelnek. Melyek ezek a rétegek? 

 1. Zománc alapréteg az acélon
 2. Színes zománc alapréteg az acélon
 3. Minőségi acél 
 4. Az első belső zománc réteg
 5. A második belső zománc réteg 
 6. Az első tapadásmentes Quantanium® réteg
 7. A második tapadásmentes Quantanium® réteg réz és kő részecskékkel
 8. A harmadik tapadásmentes Quantanium® réteg

A Stone Legend CopperLUX edény összetétele

Miért fontosak az egyes rétegek? 

Acél – ez egy nagyon időtálló és kemény fém. Az ebből készült edény jól kiegyensúlyozott, mivel nagyobb a súlya. Kitűnően tartja a hőt, ill. ideális olyan ételek készítésére, melyek hosszab főzési időt igényelnek. 

Zománc - védi az acélt egy stabil réteggel, amely ellenáll a különféle vegyi anyagoknak. Amellett, hogy a zománc ugyanolyan tartós, mint az acél, gyorsan felmelegszik és tapadásmentes felületet biztosít. 

Kő és réz részecskék - az a feladatuk, hogy meggátolják az étel odaégését még akkor is, ha nem használunk sok olajat. Így a főzés nem csak egészségesebb és gyorsabb, de olcsóbb is lesz! 

A QuanTanium felület előnyei

 • Főzés mindössze egy csepp olajjal
 • Extrém tapadásmentesség
 • Az edény minden tűzhelyen, még indukciós főzőlapon is használható
 • A mágneses tulajdonságnak köszönhetően alacsonyabb hőmérsékleten is felmelegszik 
 • Megspórolja az energia 20%-át
 • Kisebb hőfokon maximális teljesítménnyel főzhetnek
 • Tartós anyag és szín
 • Mosogatógépbe is rakható

A Delimano Stone Legend CopperLUX hátrányai

 • A nagy szettek ára elég magas
 • Nagyobb az edények súlya

Milyenek a vásárlók értékelései? 

Arról, hogy mit gondolnak a vásárlók a Delimano Stone Legend CopperLUX-ról a személyes tapasztalatok, az értékelések és a vélemények is árulkodnak! 

Delimano Stone legend copperlux - nagy fazék

A legfőbb előnyök, amelyek ennél az edénynél jelen vannak, azok többek között a: 

 • Minőség
 • Modern dizájn 
 • Gyors főzés és ételkészítés 
 • Tapadásmentesség
 • Karcmentesség 
 • Könnyű karbantartás 
 • Használható sütőben

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 29.09.2019
A cikk értékelése:
(93.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

 A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban

Irigykednek azokra, akik elektromos rollerrel közlekednek a városban és azon elmélkednek, vajon mennyi időt spórolhatnak vele? Vásároljanak egy olyan rollert, amely a leginkább tetszik...

A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a BoschA legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch

A legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő szalagcsiszolót, amely teljesíti az elvárásainkat. A vélemények, értékelések és tesztek alapján kiválasztottuk Önöknek a legjobb modelleket,...

A legjobb bluetooth hangszórókat a JBL gyártja A legjobb bluetooth hangszórókat a JBL gyártja

Nagyon jó érzés, ha bárhol elindíthatjuk a zenét, ahol csak szeretnénk. A bluetooth hangszóróknak köszönhetően a zenét elvihetjük akár az erdőbe, a nyaralóba vagy a sátorba! Melyek tehát...