Beltéri hintaszék a tökéletes pihenéshez

Nem egy tradicionális beltéri bútordarab - a tökéletes pihenés, relaxáció és eredeti dizájn összjátékából született. Ez a leírás pontosan illik a Swingy in Mystic hintákra, amelyeket a fiatal cseh tervező, Linda Vrňáková álmodott meg. 

Felfüggeszthető hintaszék a nappaliba

Vegyenek elő egy napszemüveget, egy jó könyvet és merüljenek el a kényelem világában! A kézzel készített függőhinta, amely masszázsgolyókkal van megtöltve ideális körülményeket teremt meditációhoz és pihenéshez. 

Könnyű karbantartás és nagy teherbírás!

E beltéri hinta mérete 180x65x50cm (hossz x szélesség x magasság). Egy olyan helyet alakít ki, amelyben könnyen elfeledhetik a mindennapi stresszt. A Swingy in Mystic hinta megfelelő gyermekek, felnőttek, de még nagy termetű férfiak részére is, hiszen teherbírása 120kg!

A fotel konstrukcióját tartós lenvászon és bükkfa alkotja. 

A hintaszék felfogatása

Nem csak a nappaliba, a gyerek- vagy diákszobába lehet elhelyezni! Nagyon jól passzol a könyvesboltokba, kávézókba, gyereksarkakba, de akár még az irodákba is! A szükséges minimális belmagasság 2,6m! 

A fotelt a kertben vagy a nyaralóban is lehet használni. Lényegében mindenhová passzol, ahol saját magukkal szeretnének egy kis időt eltölteni. 

Ellenálló anyagból készül és Acqua Clean technológiával van kezelve. Ez egy forradalmi módszer az anyag felületének kezelésére, amely könnyebb karbantartást tesz lehetővé. Az ilyen anyag tisztításához csak egy rongyra és vízre van szükség. Ennek hála nyugodtan ehetik kedvenc csokis kalácsukat vagy iszogathatnak egy pohár bort a fotelben. Nagyobb foltok esetén a huzatot csak 30 fokon mossák ki! 

Katalógusunkból ajánljuk

A masszázsgolyók egészségre gyakorolt hatása

A masszázsgolyók nem véletlenül kerültek a fotelbe. Kiválóak rehabilitációra és bárki számára megfelelőek!

Gyógyhatásuk asztma, légzőszervi megbetegedések, krónikus vagy akut náthánál, allegriák esetén, tüdőgyulladáskor és sok más probléma esetén is érezhető. Segít az izmok nyújtásában és ellazításában, amely miatt a testtartáson is javíthat. 

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez a fotel, akkor mindenképpen nézzék meg az össze színt, amelyben jelenleg megvásárolható. E egyedi függőszék gyártásának tiktairól többet megtudhatnak a következő videóban. 

További színek megtekintése

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 18.01.2021
A cikk értékelése:
(89.8%)

További cikkek a kategóriában:

Eredeti gyerekfotelekEredeti gyerekfotelek

Stílusos könyvespolc a nappalibaStílusos könyvespolc a nappaliba

A könyveket tehetjük polcokra vagy szekrényre. Napjainkban azonban már sok stílusos darab közül lehet választani, melyek között biztosan megtalálják az Önöknek legjobban tetszőt! 

Újra divat a stílusos esernyőtartó! Újra divat a stílusos esernyőtartó!

Sokoldalú kiegészítő. Alig észrevehető vagy kifejezetten stílusos modellt is vásárolhatnak. Igény szerint választhatnak kisebb és nagyobb méret közül. Az esernyőtartóra leginkább rossz...