Ágyszekrény kanapéval nem csak vendégeknek!

Több helyre lenne szükségük, de nem nélkülözhetik az ágyat sem, amely megfelelő a vendégek számára? Ebben az esetben fektessenek be egy ágyszekrénybe! 

Ágyszekrény a nappaliba

Ennek a találmánynak köszönhetően elegendő hely lesz a lakásban és adott esetben még egy ágyuk is lesz!

Helyspórolás

Ahogy azt már a bevezetőben említettük, az ágyszekrény legnagyobb előnye, hogy helyet spórolhatunk vele. Ez az ágy típus tökéletesen egybeolvad a szekrénnyel, nem zavarja meg az összhatást, hiszen úgy nez ki, mint egy átlagos szekrény. A nap folyamán tehát észre sem lehet venni! 

Ebből adódik, hogy használhatjuk akár a nappaliban is. Ebben a helyiségben általában sok helyre van szükség, de nagyon jól jöhet egy ágy esténként, amikor kényelmesen szeretnének filmezni. Nem kell csak a nappalira korlátozni a használatot! Ezt az ágyat nyugodtan rakhatják a dolgozószobába vagy a hálószobába is! 

Változatosság és kényelem

Azt is hozzá kell tennünk, hogy ágyszekrényt különféle méretben vásárolhatunk - egyszemélyes, de kétszemélyes kivitelezéssel is találkozhatunk. Ez azt jelenti, hogy egy embernek, de akár pároknak is kitűnő megoldás lehet. Az ágyszekrény használata nagyon egyszerű. Akár egy gyerek is megbirkózik vele! Amennyiben azt gondolják, hogy ezek az ágyak nem olyan kényelmesek, mint a hagyományos ágyak, akkor nagyot tévednek! 

Az ágyszekrényen ugyanolyan kényelmesen aludhatunk, mint bármelyik másik ágyon, hiszen nagyon minőségiek! Használhatják hosszútávon, de akár a vendégek számára is jól jöhet - a döntés csak Önökön áll. Amennyiben kicsi a lakásuk, akkor az ágyszekrény ideális választás, mivel kiküszöbölhetik vele a vendégszoba hiányát. Akár egy mozdulattal kellemes helyet hozhatnak létre vendégeiknek. Amennyiben van vendégszobájuk, akkor épp az ágyszekrény a legjobb megoldás! 

Kellemes dizájn, színes választék és választható rögzítés

Ahogy azt már említettük, az ágyszekrények úgy vannak megtervezve, hogy ne tűnjenek ki a többi bútordarab közül. Tehát olyanok, mint az átlagos szekrények. Sok színkombináció, minta és kinézet közül válogathatnak. Ebből kifolyólag egy igényesebb vásárló is megtalálja az elvárársainak megfelelő modellt. 

Stílusos ágyszekrény kis lakásba

Ami a rögzítést illeti, két lehetőség közül kell választanunk - vertikális és horizontális elhelyezés. Lényegében ez a két mód nem igazán különbözik egymástől, legalábbis nem lehet megállapítani, hogy melyik a jobb. Ez azt jelenti, hogy az Önöknek leginkább megfelelőt választhatják, attól függően, hogy  mennyire szeretnék használni a szekrényeket akkor, amikor az ágy le van hajtva. Abba is bele kell gondolni, hogy szükség lesz egy bizonyos helyre, ahová lehajthatják az ágyat. Maga az egész szekrény nem nagyobb, mint egy átlagos szekrény. Nagyon fontos a rögzítés, mely kihat az ágy élettartamára is. Erre mindenképpen figyeljenek a választás során. 

Az ágyszekrény egyik legjobb típusa a kanapéval rendelkező modell. Ez nagyon jól kihasználható a nappaliban, ahol a kanapét lényegében egész nap használjuk tévézéskor és pihenéskor. A fórumokon sokan dícsérik ezt a típust, de számolni kell a magasabb árral. 

Az ágyszekrény ára

Először feltüntetünk pár logikus, de a vásárlás során nagyon fontos tényt. Egy ágyszekrény vásárlása nem kis befektetés, de végülis egy olyan termékről beszélünk, melynek megfelelő bánásmód mellett több évet is ki kellene bírnia. Az ár egyenesen arányos a minőséggel!  

Ne felejtsék el, hogy a legjobb igazolt, certifikált forgalmazónál vásárolni - a legjobb, ha hoszsú időre szóló jótállást és szervizelést ajánlanak a termék mellé, mivel az ágyszekrény egy kicsit hajlamosabb a meghibásodásra, mint egy klasszikus ágy, még akkor is, ha mindennapi használatra lett tervezve. 

Ágyszekrény

Amennyiben nem fognak ki nagy kedvezményeket, akkor készüljenek arra, hogy a legolcsóbb ágyszekrények kb. 150 - 165 ezer forint körül vannak. Ez az összeg akár 230 ezer forintig is emelkedhet! 

Összegzés

Ha összegzzük az információkat, akkor megtudjuk, hogy az ágyszekrény egy kiváló bútordarab. Szinte bármelyik helyiségbe megfelel. Alkalmas mindennapi használatra, ill. ha éppen nem alszanak rajta, akkor rakodóhelyként funkcionál, amely egyezik a szoba stílusával. Általánosan véve az ára valamivel magasabb, mint a klasszius ágyaké, de sokkal jobban kihasználható.

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 04.11.2019
A cikk értékelése:
(89.4%)

További cikkek a kategóriában:

A legkeresettebb étkezőgarnitúrák négy és hat fő részéreA legkeresettebb étkezőgarnitúrák négy és hat fő részére

Az étkezőgarnitúra kitűnő választás a konyhába, az étkezőbe vagy akkor is, ha egy kis változásra vágynak otthonukban. Válasszák ki velünk a legjobbat! 

Kulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhezKulcstartó szekrény - fehér és fa a tökéletes vintage hatás eléréséhez

Modern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjekéntModern fém álló fogas az előszoba kiegészítőjeként

Akár a minimalizmust, akár más stílust kedvelnek az álló fogas biztosan megtalálja helyét az Önök otthonában is! Miért? Első sorban nagyon praktikus. De ennél több van mögötte!...