A Tefal Multicooker 12 az 1-ben értékelése. Elektromos főzőedény RK705138

Azok számára, akik elfoglaltak, nagy családjuk van vagy nem tudnak főzni is van megoldás! Ez a Tefal Multicooker 12 az 1-ben RK705138 elektromos főzőedény.  Ez nem csak egy edény, hanem egy nélkülözhetetlen segítő, különösen azoknak, akiknek elegük van a tűzhelynél való állandó "babrálásból".

Tefal Multicooker 12 az 1-ben RK705138 - vélemények és tapasztalatok

Ne pazarolja minden szabadidejét a főzésre, de ne is hagyja abba a főzést! Ne hagyja magát kulináris rutinba esni. Szerezzen be egy Multicookert és tanítsa meg a férjét, barátját és nagyobb gyermekeit főzni! Örvendeztesse meg vele magát és családját.

Megnevezés Értékelés Részletek
Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138Termék mutatása

Gyorsan és röviden a Tefal Multicooker 12 az 1-ben RK705138-ról

Sokoldalú, felbecsülhetetlen értékű konyhai segítő, amely már az első használat után bizonyítani fog! Ez a multifunkciós főző fő jellemzője. Nem igényel kevergetést, az Ön irányítását és túlságosan hosszú időt sem, amit általában a főzéssel szoktak eltölteni. 12 funkciója helyettesíti a főzést, sütést, párolást, gőzölést. Az edény belső részének kapacitása 5 liter, így egy többfős család étkezését is be tudja biztosítani. Az ételkészítés során rendkívül megbízható, mivel 3D melegítés található benne az egyenletes melegítés érdekében és azt is ellenőrzi, hogy mikor főtt meg eléggé az étel. Desszerteket, joghurtokat, köreteket, főételeket és akár tejes ételeket is készíthet a gyermekek számára. Az étel pontosan olyan lesz, amilyennek Ön szeretné, pontosan, időre elkészül és még jóval főzés után is meleg marad.

12 az 1-ben technológia

A Multicooker azért kapta ezt a nevet, mert sokoldalú és nélkülözhetetlen főzősegéd. A konyhai robotgép, a kenyérpirító, a sütő vagy a mikrohullámú sütő semmi, ehhez képest! Valójában nem csak egy segítő, hanem helyettesítheti a konyhai jelenlétet. A 12 funkcióval magától is képes főzni, anélkül, hogy Önnek mellette kellene állnia. A beépített programoknak köszönhetően tényleg bármilyen ételt elkészíthet vele, beleértve az ízletes rizst, joghurtot, húst, süteményeket és még leveseket is. Olyan technológiával van felszerelve, amely segítségével az ételeket főzéssel, sütéssel és természetesen párolással is elkészíthetik. Speciális felszereltsége a következőket tartalmazza:

 • ízletes ételek készítése = rizs, gabonafélék, rizottó, gyermekételek ( pl. tejes kása), joghurt, sütemények,
  sütés, kirántás, párolás és gőzölés funkciók,
  automatikus 24 órás újramelegítés (hőmérséklet-fenntartás),
  állítható időzítő - késleltetett indítási funkció 24 órán belül.

A kiválasztott beállítások a főzőedény elülső részén található digitális kijelzőn nyomon követhetők. Tényleg elég sok mindent kínál, nem gondolják? Ami szintén érdekes, az a rövid távú memóriája. Igen, jól olvasta, ez az edény beépített memóriával rendelkezik, amelyet áramszünet esetén értékelni fog. Ha az edény csak 2 másodpercre is leáll, a főzés ott folytatódik, ahol befejeződött.

Egészséges és finom étel

A Multicookerben elkészített ételek sokkal jobb ízűek lesznek, mint amit megszokhattak.  A recepteket és az egyes ételek elkészítésének módját tartalmazó utasításokon kívül a főzőedény technológiája biztosítja az alapos főzést, párolást vagy forralást. Mivel párolási funkcióval is rendelkezik, az elkészített ételek magas koleszterinszinttel rendelkezők, sportolók és szigorú diétázók számára is megfelelőek.

Tefal RK705138 Multicooker 12 az 1-ben tartozékok

Automatikus védelemmel rendelkezik, amely biztosítja, hogy az élelmiszer ne legyen sem nyers, sem megégett. Ami egészen elképesztő, hogy amikor az étel megfőtt, átkapcsol "Melegen tartás" üzemmódba, így biztosítva, hogy mindig forró, ízletes és egészségesebb ételeket szolgáljon fel. Ezért félre teheti a mikrohullámú sütőt! Az ételek ismételt felmelegítése nemcsak az egészséges nyomelemeket, vitaminokat és ásványi anyagokat pusztítja el, hanem az étel ízét is megváltoztatja.

Önök nélkül, Önöknek főz

Az ételkészítés csakis és kizárólag a főzőedény gondja lesz. Kitakaríthatja a lakását, elszaladhat a barátaihoz vagy megihat egy kávét a barátaival. Ilyen egyszerű, csak adja hozzá a szükséges hozzávalókat, válassza ki a programot, csukja le a fedőt és menjen vásárolni. Lehet, hogy másnap nem lesz idejük süteményt vagy más ételt sütni, ami nem romlandó alapanyagokból készül. Nem számít! A késleltetett indítással akár 24 órával előre is elkészítheti az ételt. Egyszerűen főz Önnek és tényleg Ön nélkül is! Még az edény fedelét sem ajánlott kinyitni az elkészítés során, ha ellenőrizni vagy megkeverni szeretné az ételt. Ez nem megfelelően átsült ételeket eredményezhet. Ez egy nagyszerű eszköz, mert ha nem tud főzni, akkor is mesterszakács lehet és biztosan jól lakhat.

Gyors karbantartás

Az edény egy belső részből áll, amelyet főzésre terveztek. Ez egy 2 mm vastag edény, ami kerámia felülettel rendelkezik. Emiatt sokkal könnyebb lesz karbantartani és tisztítani, mint a hagyományos edényeket. A kerámiafelület tapadásmentes tulajdonságairól ismert, az ételek odaragadása az aljához és az oldalfalakhoz valószínűtlen. Ha ez mégis megtörténne, egyszerűen tisztítsa meg egy szivaccsal, meleg vízzel és mosószerrel. Győződjön meg róla, hogy alaposan megszáradt. A párolókosár, a belső edény és a levehető belső fedél mosogatógépben is gond nélkül mosható.

Figyelmeztetés

A lehető legjobb ételminőség elérése és a készülék sérülésének, elektromos rövidzárlatának vagy romlásának elkerülése érdekében ne helyezze át a főzőedényt az ételkészítés alatt vagy röviddel az ételkészítés után. Ne érintse meg a fűtőelemet a főzőedény csatlakoztatása után és főzés közben ne tegye a kezét a gőzszelepre, mert megégetheti magát. Az ételek felforrásának elkerülése érdekében ne lépje túl az edényen található legnagyobb térfogatjelzést. Az ételek keverésekor és kanalazásakor ne használjon fémkanalat, mert az megkarcolhatja az edény kerámiafelületét.

Az Önök tapasztalatai

A Multicooker 12 az 1-ben RK705138 már sok háztartásban megtalálható. Ezt bizonyítja az Árukeresőn található számos hozzászólás. Tapasztalataiból kitűnik, hogy elégedettek az edénnyel. Néhányan 10-esre is értékelték. Leginkább a rizs elkészítését dicsérik, ami gyakran még egy jó szakács számára sem lehetséges a tűzhelyen. Az elkészített ételek ízével is rendkívül elégedettek. Értékelik a hús elkészítését, mert nem szárad ki az edényben. A főzés befejezése után nagyon jól tartja a hőmérsékletet. Ez különösen akkor praktikus, amikor a férje hazajön a munkából és a gyerekek hazajönnek az iskolából. Úgy vettük észre, hogy kiváló segítője a kollégiumban lakó diákoknak, akiknek nincs idejük egészségesen étkezni vagy nem jártasak a főzésben. Ami a kritikákat illeti, ezek tényleg csak közhelyek, mint például: nem lehet beállítani, hogy lassan főzzön, hogy több receptre lenne szükség. Valaki nem elégedett a "Menü"-vel sem, amely az elülső gombok leírásával együtt angolul van. A lényeg azonban az, hogy a legnagyobb kényelemben már el sem lehet képzelni a főzést nélküle!

A tesztelés eredménye

Lehetőségünk volt kipróbálni a multifunkciós főzőedényt. Egyszerre többen is kipróbáltuk. Az ételek ízére, az elkészítés nehézségére és természetesen az egyes funkciók teljesítményére összpontosítottunk. A tesztidőszak végén mindenki elmondta a véleményét az edényről és ezeket a következtetéseket vontuk le. Reméljük, hogy segíteni fognak Önnek abban, hogy a döntés meghozatalakor a helyes oldalra billenjen a mérleg egyik nyelve.

Ez tetszett

Kezdem az ételek ízével. Mind a négyünknek, akik teszteltük az edényt, tetszett az íz. Megkóstoltuk az összes olyan ételt, amely az alap "menüben" szerepel. Az ételek megfelelően átsültek, a hús nem volt nyers, sem kiszáradt, megőrizte szaftosságát. Nekünk az elkészített leves tetszett a legjobban, mert valószínűleg még senki sem evett levest elektromos fazékból - talán csak kínai étteremben. Az étel elkészítése egyszerű volt, mindenkinek sikerült. Az ebben a fazékban található ételekhez szükséges hozzávalók nem kivételesek, olyan jól bevált klasszikusokat használhatnak, amelyeket a hagyományos üzletekben is megvásárolhatóak. Az ételek melegítő funkcióját az elkészítés végétől számított 4 óra elteltével teszteltük. Miután kinyitottuk az edényt, az étel még mindig gőzölgött. Bár az étel nem volt olyan forró, miután újra kinyitottam, mégis meleg maradt. Általános benyomásunk az edényről pozitív és ajánljuk a vásárlást. Egyébként, miután befejeztük a tesztelést, néhányan közülünk egyenesen elmentek megvenni.

Ez nem tetszett

Nem voltunk elégedettek az "Auto-stop" funkcióval. Ez egy nagyszerű funkció, amely áramkimaradás esetén lehetővé teszi, hogy az edény ott folytassa a főzést, ahol abbahagyta. Ennél a típusú edénynél a kiesésnek 2 másodpercnél rövidebbnek kell lennie, ami nagyon rövid idő. Ezért nagyra értékelnénk, ha ez az idő hosszabb lenne, esetleg több órát is magába foglalhatna. Egyes többfunkciós edények rendelkeznek ezzel a képességgel. Amit még kifogásolnánk, az a gombok angol nyelvű leírása és az angol nyelvű "Menu", amit Önök is megemlítettek a tapasztalatok alapján.

Megnevezés Értékelés Részletek
Tefal FC 22 Multicooker Pro RK705138Termék mutatása

Gyakori kérdések

Mennyiben kerül a Tefal Multicookre 12 az 1-ben RK705138? 

A Tefal RK705138-as multifunkciós főzőedény ára alapvetően többé-kevésbé attól függ, hogy melyik üzletben vásárolja meg. Általában azonban 23-27 ezer forint között mozog. Ahhoz képest, amit tud és más konkurens edényekhez képest ez egy kiváló ár!

A Tefal RK705138 Multicooker 12 az 1-ben csomagolása

Mit tartalmaz a csomagolás?

Az edényen kívül a csomag rengeteg tartozékot tartalmaz, amelyek közé tartozik a párolókosár, a kivehető kerámiatál, a rizskanál, a leveses kanál, a cserélhető belső védő a gőz ellen az az elektromos vezeték. Ezen kívül kap egy szakácskönyvet is, amely 37 receptet tartalmaz, kifejezetten ehhez az edénytípushoz, amelyben megtalálhatja a forralt bor elkészítését is, amely különösen karácsony környékén fontos.

A főzőedény alapvető paraméterei

 • készüléktípus = multifunkcionális elektromos főzőedény
  gyártó = Tefal
  kapacitás = 5 l
  teljesítmény = 600 W
  programok száma = 12
  tapadásmentes kerámia felület
  automatikus leállítási funkció
  hőmérséklet szabályozó funkció
  kijelző

Hozzászólás írásaKözzétéve: 04.04.2022
Posledná aktualizácia:
A cikk értékelése:
(88.8%)

További cikkek a kategóriában:

Hogyan lehet megelőzni a bolyhokat és hogyan lehet eltávolítani őket? Segíthet egy boholytalanító, textilborotva, egy olló vagy egy mosogatószivacs.Hogyan lehet megelőzni a bolyhokat és hogyan lehet eltávolítani őket? Segíthet egy boholytalanító, textilborotva, egy olló vagy egy mosogatószivacs.

A bolyhok, szöszök sokunkat sújtanak, különösen, ha kedvenc ruhadarabunkon jelentek meg. Így szabadulhat meg tőlük finoman és gyorsan.

Kézi vs elektromos bors- és sóörlő: vélemények, tapasztalatok, tesztelésKézi vs elektromos bors- és sóörlő: vélemények, tapasztalatok, tesztelés

Azonban egyetlen szenvedélyes szakács és a jó ételek szerelmese sem hagyhatja ki a frissen őrölt fűszerek egyedülálló ízét és illatát! Hogyan válasszunk bors- és sóörlőt?

Hogyan válasszunk kerti partisátrat egy bulihoz vagy a gyerekeknek? Hogyan válasszunk kerti partisátrat egy bulihoz vagy a gyerekeknek?

Szeretne többet megtudni a kerti partisátor előnyeiről és megvásárlásáról? Olvassa el cikkünket!