A pamut 3D ágynemű nagy trend! Népszerűek a gyerek, a karácsonyi és a virág minták

Már unják a klasszikus mintákat? Öltöztessék ágyukat 3D ágyneműbe, amely nem csak szép, de nagyon valósághű is. Megbízhatnak a minőségi anyagban is, amelyből készülnek. 

Virágos 3D ágynemű

Felkészültek egy kis kalandra a hálószobában? 

Szép és eredeti 3D ágyneműk

Speciális lenyomat

Az új trendek a textíliákat sem kerülik el. Amennyiben imádják a stílust és a szokatlan dolgokat, akkor a 3D ágyneműk biztosan felketik figyelmüket. Képzeljék el, hogy reggel egy virágos réten ébrednek, esetleg egy népszerű metropoliszban vagy egy vadállat mellett! A minták speciális nyomtatásának köszönhetően a 3D ágynemű mintázata teljesen valódinak hat! 

Minőségi anyag

Az alvás nagyon fontos a szervezetnek. Annak érdekében, hogy éjjel tökéletes nyugalomban pihenhessenek az ágynemű vásárlásánál jól fontolják meg, hogy milyen anyagot választanak! A 3D ágyneműk nagy előnye, hogy minőségi anyagból készülnek - pamutból. Kellemes a tapintása, lágy, szellős, de stabil is egyben. Ne csábítsa el Önöket a mikroszálas 3D ágynemű, amely olcsóbb, de a bőrrel érintkezve műnek és durvának hat!

3D ágynemű gyerekeknek

Az élethű mintákért a gyerekek is nagyon lelkesednek! Egy olyan ágy, ahol 3D figurák várják őket kedvenc meséjükből vagy aranyos állatkák, az nagy motiváció az alvásra. Hagyják, hogy a gyerekek válasszák ki saját maguknak az ágyhuzat mintázatát. Valószínűleg meg lesznek lepődve a bőséges választékon. 

A motívumok áradata

A 3D ágyneműk bőséges választékában még egy igényes vásárló is megtalálja a neki tetsző darabot. Élettel teli és vonzó színek, a motívumok áradata...Ezt mindet kínálják ezek a dizájnos ágyneműk. Választhatnak a kedvelt természet, virág, metropolisz, állat, világűr vagy karácsonyi minták közül. 

3D ágynemű pamutból

Az alvásra és az érzelmekre gyakorolt pozitív hatás mellet a 3D ágyneműk sokat hozzátesznek a hálószoba hanulatához. Ettől függően sokat változhat a helyiség hangulata. Olyanná varázsolhatják, amilyenné csak szeretnék!

Méretek és ár

A 3D ágynemű ára a klasszikus ágyneműkkel összehasonlítva valamivel magasabb lehet. A minőségi 3D ágyneműk 6 000 - 18 000 Ft körül vannak. Vásárolhatunk klasszikus méretben egy- és kétszemélyes ágyneműhuzatot (140x200, 200x210). Ne felejtsék el, hogy nem csak a különleges dizájnt és hatást fizetik meg, de a minőséget is. Az anyag, amelyből a 3D ágyneműhuzat készül könnyen kezelhető és hosszantartó. Mosás előtt egyszerűen fordítsák ki és mossák ki 40 °C-on.

Szép és eredeti 3D ágyneműk

A cikk szerzője


Hozzászólás írásaKözzétéve: 06.12.2019
A cikk értékelése:
(93.2%)

További cikkek a kategóriában:

Fából, fémből és gumiabroncsokból készült kerti dekorációkFából, fémből és gumiabroncsokból készült kerti dekorációk

A kert nem feltétlenül csak a munka és a termesztés helye. Tegye sajátját a béke gyönyörű oázisává, ahol pihenhet. Díszítse ízléses, divatos dekorációkkal!

Természetes luffa szivacs nem csak mosogatáshoz. Vásárolja meg a magokat, hiszen termesztése egyszerű!Természetes luffa szivacs nem csak mosogatáshoz. Vásárolja meg a magokat, hiszen termesztése egyszerű!

A hagyományos szivacsok, rongyok, kefék és drótkefék lecserélése a háztartás és a környezet szempontjából is nagyon hasznos. A luffa, a környezetbarát mosogatószivacs biztosan...

Ötletes és nem megszokott ajándékcsomagolás karácsonykorÖtletes és nem megszokott ajándékcsomagolás karácsonykor

Milyen lenne a karácsony ajándékok nélkül? Nem csak az ajándékkal, de egy különleges csomagolással is meglephetik szeretteiket! A lehetőségek tárháza határtalan! Inspirálódjanak...