A pamut 3D ágynemű nagy trend! Népszerűek a gyerek, a karácsonyi és a virág minták

Már unják a klasszikus mintákat? Öltöztessék ágyukat 3D ágyneműbe, amely nem csak szép, de nagyon valósághű is. Megbízhatnak a minőségi anyagban is, amelyből készülnek. 

Virágos 3D ágynemű

Felkészültek egy kis kalandra a hálószobában? 

Szép és eredeti 3D ágyneműk

Speciális lenyomat

Az új trendek a textíliákat sem kerülik el. Amennyiben imádják a stílust és a szokatlan dolgokat, akkor a 3D ágyneműk biztosan felketik figyelmüket. Képzeljék el, hogy reggel egy virágos réten ébrednek, esetleg egy népszerű metropoliszban vagy egy vadállat mellett! A minták speciális nyomtatásának köszönhetően a 3D ágynemű mintázata teljesen valódinak hat! 

Minőségi anyag

Az alvás nagyon fontos a szervezetnek. Annak érdekében, hogy éjjel tökéletes nyugalomban pihenhessenek az ágynemű vásárlásánál jól fontolják meg, hogy milyen anyagot választanak! A 3D ágyneműk nagy előnye, hogy minőségi anyagból készülnek - pamutból. Kellemes a tapintása, lágy, szellős, de stabil is egyben. Ne csábítsa el Önöket a mikroszálas 3D ágynemű, amely olcsóbb, de a bőrrel érintkezve műnek és durvának hat!

3D ágynemű gyerekeknek

Az élethű mintákért a gyerekek is nagyon lelkesednek! Egy olyan ágy, ahol 3D figurák várják őket kedvenc meséjükből vagy aranyos állatkák, az nagy motiváció az alvásra. Hagyják, hogy a gyerekek válasszák ki saját maguknak az ágyhuzat mintázatát. Valószínűleg meg lesznek lepődve a bőséges választékon. 

A motívumok áradata

A 3D ágyneműk bőséges választékában még egy igényes vásárló is megtalálja a neki tetsző darabot. Élettel teli és vonzó színek, a motívumok áradata...Ezt mindet kínálják ezek a dizájnos ágyneműk. Választhatnak a kedvelt természet, virág, metropolisz, állat, világűr vagy karácsonyi minták közül. 

3D ágynemű pamutból

Az alvásra és az érzelmekre gyakorolt pozitív hatás mellet a 3D ágyneműk sokat hozzátesznek a hálószoba hanulatához. Ettől függően sokat változhat a helyiség hangulata. Olyanná varázsolhatják, amilyenné csak szeretnék!

Méretek és ár

A 3D ágynemű ára a klasszikus ágyneműkkel összehasonlítva valamivel magasabb lehet. A minőségi 3D ágyneműk 6 000 - 18 000 Ft körül vannak. Vásárolhatunk klasszikus méretben egy- és kétszemélyes ágyneműhuzatot (140x200, 200x210). Ne felejtsék el, hogy nem csak a különleges dizájnt és hatást fizetik meg, de a minőséget is. Az anyag, amelyből a 3D ágyneműhuzat készül könnyen kezelhető és hosszantartó. Mosás előtt egyszerűen fordítsák ki és mossák ki 40 °C-on.

Szép és eredeti 3D ágyneműk

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 06.12.2019
A cikk értékelése:
(93.2%)

További cikkek a kategóriában:

Ötletes és nem megszokott ajándékcsomagolás karácsonykorÖtletes és nem megszokott ajándékcsomagolás karácsonykor

Milyen lenne a karácsony ajándékok nélkül? Nem csak az ajándékkal, de egy különleges csomagolással is meglephetik szeretteiket! A lehetőségek tárháza határtalan! Inspirálódjanak...

Hogyan készítsünk adventi koszorút? Próbálják ki az Atelier Papaver tippjeit! Hogyan készítsünk adventi koszorút? Próbálják ki az Atelier Papaver tippjeit!

Az adventi koszorú varázslatos és nyugodt hangulatot teremt otthonukban már karácsony előtt pár héttel. Önök még nem szerezték be az ideit? Készítsenek egyet velünk együtt kizárólag...

Élő vagy mű? Hogyan válasszunk karácsonyfát? Hol vásároljuk és hogyan tároljuk?Élő vagy mű? Hogyan válasszunk karácsonyfát? Hol vásároljuk és hogyan tároljuk?

A karácsonyfa a karácsony egyik klasszikus szimbólumának számít, amely nélkül el sem tudnánk képzelni az ünnepeket! Hogyan válaszzunk ez élő vagy a műfenyők közül?