A modern dohányzóasztalok a nappaliba rendkívül népszerűek

A nappaliban elhelyezett dohányzóasztal nagyon praktikus dolog! A dekorációk, könyvek, távirányítók, frissítők és rágcsálnivalók tárhelyeként is szolgál. Azonfelül hogy fontos feladatokat lát el, a stílusa is lenyűgöző lehet!

Dohányzóasztal a nappaliba

Kiegészíti és kiegyensúlyozottá teszi a helyiség hangulatát! Napjainkban sok olyan dohányzóasztal van a piacon, melyek stílusa Önt is elvarázsolja! Szükségük van egy dohányzóasztalra, de azt se tudják merre induljanak? Akkor jöjjenek velünk! 

Kicsi vagy nagy dohányzóasztal? 

A dohányzóasztal mérete a hely méretétől függ. Nem az egész helyiség méretére gondolunk, melyben a dohányzóasztal el lesz helyezve, hanem arra a részre, amelyet az ülőgarnitúra körbevesz. 

Tehát amennyiben nagy U vagy L alakú ülőgarnitúrájuk, esetleg klasszikus 3+2+1 szettjük van, akkor a nagyobb dohányzóasztalt ajánljuk! Passzolni fog az ülőgarnitúrához és több dolog is tárolható benne. A szerényebb ülőgarnitúrákhoz kisebb dohányzóasztalt érdemes választani! Nem fog túlságosan elveszni, de kitűnni sem!

Napjaink legkedveltebb darabjai az alacsonyabb, nagy rakodórésszel rendelkező asztalok. Stílusosak és minden vevő tetszését elnyerik! 

Katalógusunkból ajánljuk

Fekete vagy fehér? Összhangban a környezettel

Az asztal tervezése nagyon fontos! A világosabb vagy sötétebb színeket, netán az üveget vagy fémet részesítik előnyben? 

A fehér szín nagyon praktikus, hiszen könnyedén kombinálható bármilyen stílusú bútorral. A fekete szín elegáns és luxus hatást kelt. Tisztítása viszont elég igényes, hiszen minden apró szennyeződés meglátszik rajta!

Több anyagból is válaszhatnak, mint a fa, fém, üveg, laminált asztal, esetleg ezen anyagok kombinációi.

Tömörfa dohányzóasztal

Minden anyagnak megvannak a sajátosságai, melyek miatt az Ön tetszését is elnyerhetik! Amennyiben már egy teljesen berendezett nappaliba vásárolnak dohányzóasztalt, akkor figyeljenek arra, hogy passzoljon a már meglévő bútorok stílusához és ne legyen zavaró tényező!

Végezetül egy fontos tanács: tartsák magukat saját stílusukhoz - így biztosan elégedettek lesznek a dizájnnal. 

Katalógusunkból ajánljuk

Mire figyeljünk a dohányzóasztal kiválasztásakor? 

  • a megfelelő méret az egyik legfontosabb tényező
  • a magasságnak is optimálisnak kell lennie, hogy kényelmesen elérjék az asztalt a kanapéról

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 02.04.2019
A cikk értékelése:
(90.4%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Hogyan tervezzünk tökéletes beépített szekrényt? Hogyan tervezzünk tökéletes beépített szekrényt?

Segítünk eligazodni a beépített szekrények világában és adunk pár tanácsot a megtervezést illetően is. Nekünk köszönhetően elkerülhetik az olyan hibákat, melyek a beépített szekrény...

Luxus kristály csillárok a nappaliba, hálószobába és modern konyhába Luxus kristály csillárok a nappaliba, hálószobába és modern konyhába

A világítás kiválasztásánál nem kell csak a klasszikus pontvilágításra hagyatkozni! Legyenek egy kicsit bátrabbak és válasszák a luxust és újdonságot - egy vonzó kristály csillárt, amely...

Hogyan válasszuk ki az ideális ágyat? Hogyan válasszuk ki az ideális ágyat?

Az ágy befolyásolja egészségünket. A megfelelő matrac kiválasztásával megelőzhetjük a problémákat az alvással és a hátgerinccel. Cikkünkben eláruljuk, mi alapján választhatják ki az...