A legjobb szódakészítő a SodaStream

Szeretik a szénsavas vizet, de a műanyag üveges ásványvizek nem nyerték el tetszésüket? Készítsék el szénsavas vizüket otthon! Több kiegészítőt is találhatnak a piacon, melyek segíthetnek ebben. 

Fekete SodaStream szódakészítő

A hazai háztartásokban általában a SodaStreammel találkozhatunk. Miért éppen ez a márka uralkodik a piacon és mit kellene róla tudni?

Nem csak szódakészítő

Emlékeznek még a szódás üvegre, mely ezüst vagy réz dróttal volt körbevéve? A nagymamánál biztosan mindenki találkozott már vele. A szóda manapság is ugyanolyan közkedvelt, de sokkal több eszközt találunk, melyek segítenek elkészítésében. Az ár sok esetben döntő fontosságú, de vegyék figyelembe a CO2 patronok hozzáférhetőségét is, hogy a patronok beszerzésekor ne kelljen messzire utazniuk. Az az összeg is számít, amit az utazásra költenének!

A kedvelt SodaStream

A SodaStream rendszernek köszönhetően sosem fogy el a szódavíz! Minden probléma nélkül elkészíthetik otthon is. A szénsavasság intenzitása attól függ, hányszor nyomják meg a gombot és mennyi CO2-t engednek a vízbe. A CO2 patron sokkal tovább kibírja, mint egy karton víz, és még a hátuk sem fog elfáradni a cipelésétől. Több mint 500 autorizált forgalmazónál cserélhetik be a patronokat, így legalább egy biztosan lesz az Ön lakóhelyének közelében is!

Cserélhető SodaStream patron

Egy patron - több liter szóda

Egy patron akár 60-80 liter szóda elkészítésére is alkalmas, a buborékok mennyiségétől függetlenül. Egy liter SodaStream szódvízért 30-40 Ft-t fizetnek. Az ár a szénsavasságtól függ. Hasonlítsák ezt össze az ásványvíz árával! Feltételezzük, hogy a SodaStream olcsóbb!

A szódakészítő nem csak pénzt spórol

Azon kívül, hogy pénzt spórolhatnak meg, óvják a környezetet is! Az ember 3 év leforgása alatt kb. 2 500 műanyag üveget használ el. A SodaStream használatánál egy üveg is elegendő, vagy esetleg mégegy, ha szeretnék mindig maguknál tartani. 

A Trónok harca kedvelőinek biztos tetszeni fog ez a nagyon eredeti SodaStream reklám: 

Limonádé 1000 féle képpen

A tiszta víz megteszi, de nem vágynak néha egy kis ízre is? Semmi probléma! A SodaStream szirupok széles választékát kínálja. Válasszák azt, amelyiket éppen megkívánták! Egy üveg 12-18 literre is elegendő! Egy liter limonádé, melyet a sziruppal elkészítenek így kb. 163 Ft-ba fog kerülni. Az ár attól is függ, milyen ízesítést választanak. 

SodaStream szirup limonádé készítésére

A szirupokat három méretben szerezhetik be. A kisebb csomagolások (440 - 500 ml) 1200 - 1800 Ft értékben mozognak, míg a nagyobbak (750 ml) 1600-2200 Ft között szerezhetőek be. A szirupok sűrítmény, mesterséges színezék és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek. 

A SodaStream rendszer dizájnja

A SodaStream rendszert több féle kivitelben is megtalálhatják a boltok polcain. Az igényesebb vásárlók elvárásait is igyekeznek kielégíteni, de ez az árakon is meglátszik. 

A legkedveltebb a SodaStream JET, amit már 17 800 Ft-ért is beszerezhetnek. Műanyagból készült, így több színárnyalat közül is választhatnak. Régóta ez a szódakészítő áll az eladási listák élén. A szett részét képezi a szódakészítő, üveg és a cserélhető CO2 patron. 

Vannak külsőleg jobban kidolgozott SodaStream szettek is. Válasszák azt, amelyik a legjobban elnyeri tetszésüket és amelyik a legjobban passzol a konyhájuk stílusához. 

A legkeresettebb SodaStream rendszerek

A Soda Stream JET után a SPIRIT és a POWER szettek a legkedveltebbek. Mindkét modell elnyerte a Red Dot díjat - ezt a díjazást a dizájn miatt ítéli oda a német Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Cserélhető CO2 patronok

Az árkülönbség csak a szódakészítő vásárlásakor vehető észre. Az Önök választásától függ!

A CO2 patronok mindegyik berendezéssel kompatibilisek és pótpatron már 2000-2500 Ft-t kapható. Szeretnék, hogy mindig legyen otthon szódavíz? Akkor szerezzenek be egy új patront, mely ára 7 000 - 12 000 Ft között mozog. 

Az utasítások alapján járjanak el! Nagyon egyszerű!

A rövid, tömör használati útmutató alapján könnyedén, problémamentesen beindíthatják a szódakészítőt. Biztosan hamar megbarátkoznak majd a SodaStream rendszerrel és megkedvelik az eredeti kinézetet, ill. a kezelhetőséget. 

Szóda készítése a SodaStreammel

Üveg, mely mindig Önnél lehet

A szett része az általában 0,9 literes műanyag üveg is. A műanyag üveg könyű, olcsó és több féle motívum közül is válogathatnak. Az sem baj, ha leejtik az üveget! Szinte mindennek ellenáll!

Az üvegpalackokat könnyebb tisztán tartani, nem kell olyan gyakran cserélni. Az árról az dönt, hogy milyen anyagból készült az üveg. Az üvegpalack drágább, általában 0,7 liter térfogatú és 3 000 Ft-tól vásárolható meg. A műanyag üveg esetében nagyobb a választék, térfogatuk 0,5-1 liter között mozog és kedvezőbb áron is beszerezhetőek. Egy hármas csomagolást már akár 4 000 Ft-t ismegvásárolhatnak. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 23.03.2019
A cikk értékelése:
(89.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

 A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban A legjobb elektromos rollerek - segítünk a választásban

Irigykednek azokra, akik elektromos rollerrel közlekednek a városban és azon elmélkednek, vajon mennyi időt spórolhatnak vele? Vásároljanak egy olyan rollert, amely a leginkább tetszik...

A legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a BoschA legjobb szalagcsiszolók fára a Makita, a Hecht és a Bosch

A legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő szalagcsiszolót, amely teljesíti az elvárásainkat. A vélemények, értékelések és tesztek alapján kiválasztottuk Önöknek a legjobb modelleket,...

Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk Delimano Stone Legend CopperLUX - egy réz edény, amellyel pénzt spórolhatunk

Amennyiben szép külsőt, minőségi anyagot és egy olyan szettet keresnek, amelynek köszönhetően teljes lesz konyhájuk felszereltsége, akkor válasszák a Delimano Stone Legend CopperLUX-ot!...