A karácsonyi pulcsikat muszáj imádnod, hiszen gyönyörű giccsesek!

Először egy amerikai karácsony témájú filmben találkozhattak a karácsonyi pulcsival. Kijelentették, hogy ilyet soha az életben nem vesznek fel? Manapság ezek nélkül el sem lehet képzelni a karácsonyt! 

Mintázott karácsonyi pulcsi

Mit lehet tenni, ha Rudolph olyan szépen néz az emberre? Nem mindegyik karácsonyi pulcsi egyforma! Válasszák ki a legmegfelelőbbet, hogy a karácsony alatt is divatosak legyenek! 

Szép karácsonyi pulcsik az egész családnak

A klasszikus karácsonyi pulcsi

Karácsony előtt minden ruhaüzlet ezekkel van teli. Rénszarvasok, karácsonyfa, hóember, hópihe. Ezek azok a motívumok, melyeket elviselünk és néha még hordunk is! Szerezzenek ezzel örömet családtagjaiknak és barátaiknak! A karácsonyi ünnep részévé válhatnak és a közös képekkel az egész világ előtt büszkélkedhetnek majd! 

Karácsonyi pulcsit a karácsonyi estre

Néhány cégnél kötelező részt venni a karácsonyi estélyen. A karácsonyi motívumok felvonultatásával rengeteget lehet szórakozni. Itt sok érdekes pulcsival lehet összefutni. A legviccesebb a nyerő! A karácsonyfának világítania és villognia kell! Annak is, amelyik a pulcsin van! 

Vicces karácsonyi pulcsik

A karácsonyi manó dalokat énekel. Az, hogy éppen egy pulcsin van, egyáltalán nem zavarja. Így biztosan nem lesz unalmas az este! Minél csúnyább a pulcsi, annál jobban szórakoznak majd! 

Karácsonyi felirat? Pulcsira vele!

A rendkívül közkedvelt feliratok a karácsonyi pulcsik körében is elterjedtek. Ho, ho, ho; Merry Christmas; Kellemes karácsonyt és egyéb frázisok híres karácsonyi filmekből, esetleg pár világbéke mellett szóló felirat is megjelenhet. A karácsonyfa gömb, ill. a különféle flitterek már elválaszthatatlan részévév áltak a karácsonyi pulcsiknak. Kellemes karácsonyi hangulatot árasztanak. 

A mesefigurák is zöld utat kapnak

Nem egy gyártót inspirálnak a mesefigurák. Az utóbbi években a legnagyobb sikert a Jégvarázs c. Disney mese hozta. 

Kedvelt, giccses karácsonyi pulcsi

Mindenki Olafot szeretné a karácsonyi pulcsijára. Kicsik és nagyok egyaránt. A Grincsnek már évek óta stabil helye van a karácsonyi pulcsikon. 

Még mindig szép és divatos. A norvég minta

Egy másik motívum, amit szívesen viselünk és a tél elhanyagolhatatlan részévé vált, az a norvég minta. Azok a vastag, meleg pulcsik jutottak eszükbe, amelyek nélkül nem indulnának síelni? Ezt a motívumot sapkákon, kesztyűkön vagy zoknikon is megtalálhatják. Mindenhol jól mutat, így nem baj, ha kettőnél többször veszik fel egy évben. 

Stílusosan a karácsonyi pulcsiban

A divattanácsácsadók azt mondják, hogy minden vásárlásmániásnak kell a szekrényébe egy ilyen! Mi is egyet értünk ezzel. A karácsonyi, túlzó giccseket hagyják az üzletben! Egy karácsonyi pulcsi is lehet ízléses! Nem hiszik? Akkor inspirálódjanak a hírességekből, akik ehhez nagyon értenek! Válljanak igazi csillaggá karácsony alkalmádól! 

Szép karácsonyi pulcsi az egész családnak

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 20.11.2019
A cikk értékelése:
(90.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Skandináv bútorok. Az északi stílus a lakberendezésben. Skandináv bútorok. Az északi stílus a lakberendezésben.

Ez a stílus napjainkban az egyik legkedveltebb stílussá vált. Jellemző az északi országokra. Hogyan rendezzük be otthonunkat e stílus jegyében? Olvassák el praktikus útmutatónkat az...

Hogyan rendezzük be a terráriumot szárazföldi teknősnek? Hogyan rendezzük be a terráriumot szárazföldi teknősnek?

Hazahoztak egy teknőst és azon töprengenek, hogyan tovább? Rendezzenek be számára egy terráriumot! A fontos szabályokról többet megtudhatnak mai cikkünkben. 

Konténerház - az ára, előnyei és hátrányaiKonténerház - az ára, előnyei és hátrányai

Miért látják sokan a konténerházakban a jövőt? Milyen előnyeik és hátrányaik vannak? Kihasználhatóak a mi éghajlati körülményeink között is? Minden fontos informácciót megtalálnak ebben...