A karácsonyi gyertyatartók az asztalra és az ablakba is illenek. Nagyon közkedveltek a LED gyertyatartók is!

A gyertyatartók könnyedén kellemes, otthonos hangulatot teremtenek. Tökéletesen passzolnak a karácsonyi dekorációk sorába, így az ünnepek alatt nem hiányozhatnak egy otthonból sem! A gyertyatartókat a ház vagy lakás különböző pontjain is elhelyezhetik. 

Karácsonyi gyertyatartók teamécsesre

Akár az asztalra, az ablakba vagy bárhova máshova választanak karácsonyi gyertyatartót, csak az Önök ízlésén múlik az egész. Tekintsék meg velünk a legkedveltebb gyartyatartó típusokat, amelyek egy igazi ünnepi oázist varázsolnak otthonukból. 

Szép karácsonyi gyertyatartók és lámpások

Fényben áradó ablakok

Az egyik legkedveltebb beltéri karácsonyi dekoráció a gyertyatartó az ablakba. Karácsony közeledtével szinte bármelyik jobb lakáskiegészítőkkel és bútorokkal foglalkozó boltban megvásárolható. Különféle színűek, formájúak lehetnek, de még a világítás típusát is kiválaszthatják. Gyönyörűen néz ki a piros fa alapzat meleg hatású fénnyel kombinálva. Az installáció pár másodpercet vesz igénybe, a gyertyatartó elektromos, tehát elég beszúrni a konnektorba és kész is! Másik előnye ez, hogy a gyertyatartó egyszeri kiadás és sok éven át gyönyörködhetnek benne. Ne feletkezzenek meg a biztonságról sem, ezért távozáskor mindig húzzák ki a konnektorból a gyertyatartót! 

Díszítsék fel az asztalt

Mi is lenne a karácsony egy szépen kidíszített asztal nélkül? Az ünnepi terítékhez ünnepi gyertyatartóra van szükség. Vásárolhatnak klasszikus gyertyatartót üzletben, de az ügyesebbek akár saját kezűleg is készíthetnek karácsonyi gyertyatartót. Az interneten rengeteg tippet találhatnak ezt illetően. Gyönyörűen mutatnak az üvegből készült gyertyatartók. Ne ijedjenek meg, nincs szükségük semmilyen különleges képesítésre! Bőven elég egy befőttes üveg, amelyet kidíszítenek és tesznek bele egy teamécsest. Ez egy egyszerű, olcsó és modern megoldás. Így azt is elkerülhetik, hogy a mécses nyomot hagyjon az asztalon, hiszen a viasz az üvegben marad. 

Katalógusunkból ajánljuk

Klasszikus fenyőág

A karácsonnyal leginkább összefonódott díszítőelem az adventi koszorú és a fenyőág. Megvásárolhatják őket készen a virágüzletben vagy vásárban. Árulnak élő és verziókat is! 

Karácsonyi gyertyatartó zöld fenyőággal

Amennyiben a kész gyertyatartók stílusa nem jön be Önöknek, akkor elkészíthetik sajátjukat! Poliészterre lesz szükségük az alaphoz, fenyőágra, mécsesre és díszekre ízlés szerint. Amennyiben nem megszokott fenyő gyertyatartót szeretnének, akkor a tradicionális mécsesek helyett használjanak LED égőket. Ha a LED égőket műfenyővel kombinálják, akkor a gyertyatartót nyugodtan használhatják egy év múlva is.  

Alapozzanak fára

A természetes anyagok egyre gyakrabban bukkannak fel a karácsonyi dekorációk esetében. Ez nem nagy újdonság! Elődeink előszeretettel használtak olyan természetes anyagokat, mint a fa vagy a szalma. Az utóbbi évek trendje egyértelmű! A fa a divat! Tradicionális, fából készült karácsonyi gyertyatartókat bármyelyik boltban vásárolhatnak, de gyönyörű darabokkal találkozhatunk a vásárokban a kézművesek standjainál! Amennyiben konkrét elképzelésük van a fa gyertyatartóról és ráadásul ügyesek is, akkor nyugodtan elkészíthetik saját dizájnjukat! Nagyon jól mutatnak a nyers fából készült dekorációk, melyekre mécsest helyeznek. Elég egy sima alapra tenni és már kész is az eredeti karácsonyi dekoráció! 

Kézzel készült fa gyertyatartó készítése

Handmade fa karácsonyi gyertyatartó

Melyik gyertyatartót választják? Nyugodtan kipróbálhatnak minden lehetőséget! Jusson eszükbe, hogy karácsonyi dekorációból sosem elég! Az év ezen szakaszában semmiképpen sem a minimalizmus a nyerő! Arról se feltkezzenek meg, hogy a karácsonyi dekorációnak összhangban kell lennie a berendezés stílusával. A fő cél az, hogy ünnepi, meleg hangulatot alakítsunk ki, amelyben mi és családunk is jól érzik majd magukat! 

Szép karácsonyi gyertyatartók és lámpások

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 27.11.2019
A cikk értékelése:
(90.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Hogyan rendezzük be a terráriumot szárazföldi teknősnek? Hogyan rendezzük be a terráriumot szárazföldi teknősnek?

Hazahoztak egy teknőst és azon töprengenek, hogyan tovább? Rendezzenek be számára egy terráriumot! A fontos szabályokról többet megtudhatnak mai cikkünkben. 

Konténerház - az ára, előnyei és hátrányaiKonténerház - az ára, előnyei és hátrányai

Miért látják sokan a konténerházakban a jövőt? Milyen előnyeik és hátrányaik vannak? Kihasználhatóak a mi éghajlati körülményeink között is? Minden fontos informácciót megtalálnak ebben...

PVC padló (linóleum) a konyhába és a fürdőszobába! Az árak kedvezőek. PVC padló (linóleum) a konyhába és a fürdőszobába! Az árak kedvezőek.

A PVC padló nagyobb népszerűségnek örvend, mint ahogy azt bárki gondolná. Milyen előnyei és hátrányai vannak? Megfelelő nedves környezetbe is? Minden fontosat megtudhatnak a cikkünkből!...