A karácsonyi ablakmatrica nagy sláger!

A karácsony szó hallatán általában mindenkinek a családias hangulat, a karácsonyfa, az égők és a gyönyörű karácsonyi dekoráció jut eszébe. Lehet, hogy Önök is azok közé tartoznak, akik imádják dekorálni otthonukat, amivel kellemes karácsonyi hanulatot teremtenek. 

Karácsonyi ablakmatrica - hópihe

Van olyan, hogy még az első hó sem hullott le, de a karácsonyt már érezni lehet a levegőben. A karácsonyi dekorációt illető trendek évről évre változnak, de a klasszikus díszítés még mindig népszerű. Ennek ellenére néha jó valami újat is kipróbálni! Hallottak már a karácsonyi ablakmatricáról? Ez már nem ójdonság, de higgyék el, hogy nagy adag kreativitással dobja fel otthonukat. Tehát ha szeretnének a részletekkel is foglalkozni, akkor a karácsonyi ablakmatrica a tökéletes választás. 

Szép karácsonyi ablakmatricák

Népszerű karácsonyi dekoráció

Ennek a matricának az az előnye, hogy viszonylag olcsó díszítő elem, amely nagyon esztétikus, így lehetővé teszik, hogy kellemes hangulatot alakítsunk ki otthonunkban. A matricák segítségével valóban olyan hatást érhetnek el, amilyenre vágynak. Kombinálhatják az egyszínű és a színes matricákat, a különféle mintákat, motívumokat. A fantáziának semmi sem szabhat határt! Szép hópihékkel, hóemberekkel, karácsonyfával, rénszarvasokkal, szép ajándékokkal és sok egyébbel díszíthetjük az ablakot. A karácsonynak egyszerűen megvan a maga varázsa. 

Saját kezűleg is alkothatunk

Amennyiben az üzletek polcain semmi olyat nem találtak, ami elnyerte tetszésüket, akkor se csüggedjenek! A karácsonyi ablakmatricák választéka nagyon bőséges, de ha szeretnének, saját kezűleg is alkothatnak. Elég, ha van egy kis esztétikai érzékük, kedvük és ügyes kezeik. A matricákat kombinálhatják fenyőágakkal, tobozokkal és szép, karácsonyi díszeket alkothatnak. 

Karácsonyi ablakdísz fenyőgallyal

Amenniyben teljesen egyedi díszítést szeretnének, akkor készíthetnek saját matricákat. Nem túl bonyolult és a gyerekek is segíthetnek, akik az ilyennek mindig örülnek. Ha a legegyszerűbb módszert választjuk, akkor elég lesz papír, ragasztószalag és olló. Abban az esetben, ha tökéletesebb eredményre vágynak, akkor speciális, matricának használható papírt vásároljanak. A saját kezűleg készített hópihék, csengők, gömbök, fák, rénszarvasok, jászolok és egész betlehemek nagyon különlegesek lesznek. Már maga a készítés is karácsonyi hangulatot hozhat magával. 

Szép, kreatív, praktikus

A karácsonyi alblakmatricák nem csak kitűnő karácsonyi kiegészítők. Valószínűleg sokan azt gondolják, hogy ha egyszer felrakják őket az ablakra, akkor csak nagyon nehezen tudják majd leszedni és foltot is hagynak majd. 

Ablakmatrica karácsonyi mintával

Ne féljenek, az ilyen matricák után biztosan nem maradnak foltok. Semmilyen nyomot nem hagynak, ráadásul ha zsírpapírra vagy fóliára ragasztják őket, akkor következő évben is használhatják. A matricákat nem csak az ablakra ragaszthatják. Elég, ha keresnek egy sima felültet, de akár fára vagy fémre is felrakhatják. Akár az ajtófélfákat vagy az ajtókat is feldíszíthetik. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 05.12.2019
A cikk értékelése:
(90%)

V tejto kategórií nájdete aj:

Fonott térelválasztók és kerítések fűzfavesszőbőlFonott térelválasztók és kerítések fűzfavesszőből

E megoldás legnagyobb előnye a szép stílus. A fonott kerítések az esztétikus hatás mellett magánszférát is biztosítanak. Cikkünkből többet is megtudhatnak róluk. 

Tapéta a fürdőszobába? Öntapadós vagy 3D akármilyen felületre. Tapéta a fürdőszobába? Öntapadós vagy 3D akármilyen felületre.

A fürdőszoba dizájnjának megtervezése ez egyik legnehezebb feladat, amely Önökre vár a ház építése vagy falújítása során. Miért ne választhatnának akkor egy különleges tapétát? 

A Betlehem a karácsony szimbóluma. Közkedveltek a fából faragott és a megvilágított karácsonyi betlehemek.A Betlehem a karácsony szimbóluma. Közkedveltek a fából faragott és a megvilágított karácsonyi betlehemek.

A karácsonyi betlehem régen az ünnep fő szimbóluma volt, egészen a karácsonyfa elterjedéséig. Ma már több féle kivitelezésű betlehem közül választhatunk. A választás csak Önökön múlik -...