Hogyan válasszunk szendvicssütőt? Kedveltek a 3 az 1-ben modellek és az egyszerre 4 kenyér pirítására szolgáló kenyérpirítók

Képzeljenek el egy sonkával és sajttal töltött melegszendvicset! Az elképzelt illatok miatt legszívesebben mindent félbehagynának és nekilátnának a szendvics elkészítésének? Egy jó szendvicssütővel ez elkészítés gyerekjáték! 

űHogyan válasszunk kenyérpirítót 4 kenyérre?

Mire kell figyelni választáskor és mi mindenre képes ez a kis segédeszköz? 

A legkedveltebb szendvicssütők

A teljesítmény a szendvicssütők esetében is fontos

Minden elektromos berendezés esetében érvényes, hogy minél nagyobb a teljesítmény, annál jobb a minőség! A szendvicssütő sem kivétel! Egy nagyobb teljesítményű szendvicssütőnek nincs szüksége sok időre a felmelegedéshez és a szendvicsek is hamarabb elkészülnek benne. Akkor érdemes egy ilyet vásárolni, ha nagyobb a család és több szendvicsre van szükség. A legtöbb szendvicssütő teljesítménye 700W, de nagyobb számokkal is találkozhatnak, ami a szendvicsek és egyéb finomságok elkészítését kifejezetten felgyorsíthatja. 

Hány szendvicset szeretnének készíteni?

A leggyakoribb szendvicssütők egyszerre két szendvicset (4 háromszöget) képesek egyszerre elkészíteni. Könnyűek, egyszerűen elrakhatóak és használatuk is nagyon egyszerű! Olyan modellekkel is találkozhatnak, melyekkel egyszerre 4 melegszendvicset lehet készíteni! Ez a többtagú családok esetében előnyös, ahol gyakrabban készítenek szendvicset vagy gofrit. Mérete olykor hátrányt jelent, mert a konyhában általában nehezen fér el. 

Ez nem csak a szendvicsekről szól!

A szendvicssütővel nem csak szendvicseket lehet készíteni. Sokkal többre képes! Válasszanak cserélhető sütőlapos szendvicssütőt és készítsenek bármikor gofrit, grillezett zöldséget vagy húst! A 3 az 1-ben szendvicssütő és a 2 az 1-ben gofri készítő a legkedveltebb. Édes reggeli, egészséges, könnyed ebéd, gyors vacsora - a szendvicssütőnek hála mindezt egy szempillantás alatt el lehet készíteni. 

 A 3 az 1-ben szendvicssütővel akár waffelt is készíthetnek

A grillezéshez és gofri készítéséhez való sütőlapok mellett olykor palacsinta vagy ostya készítésére szolgáló sütőlapokkal is találkozhatunk. A 3 az 1-ben szendvicssütő egy olyan multifunkciós kiegészítő, amelynek mindig lesz helye a konyhában! Még mielőtt megvásárolnák a kiválasztott modellt, gondolják át, hogy mit várnak el tőle és milyen gyakran szeretnék használni. 

Kiváló segédeszköz egyszerű karbantartással

A szendvicssütő sütőlapjait könnyen el lehet távolítani és folyóvíz alatt meg lehet tisztítani. Karbantartásuk nagyon egyszerű, ezért mossák el minden használat után, hogy ne halmozódjanak fel és égjenek oda a maradékok. 

Katalógusunkból ajánljuk

A finom íz alapja a minőségi sütőlap

A sütőlapnak ellenálló anyagból kell készülnie, hogy ne tegyen benne kárt a magas hőmérséklet. Felülete általában teflon, de a kerámia felületű sütőlapok is nagyon népszerűek. Ezeknek köszönhetően biztosak lehetnek benne, hogy semmi nem fog odaégni és a tisztítás is problémamentes lesz! 

Sokat segíthet a fényjelzés

A fényjelzés arról ad információt, hogy mikor használható a szendvicssütő, ill. arról, hogy mikor van kész az étel. Kellemes sütést! 

Funkciók, melyek nélkül a szendvicssütő nem az igazi

  • a szendvicssütő hőmérsékletét igény szerint beállíthatják - a hőszabályozás több sütési fokozatot biztosít
  • a sütőlapokat mosogatógépbe is tehetik. Kiváló! 
  • elfelejtették kikapcsolni a szendvicssütőt? Amikor az érzékelő túlmelegedést észlel, akkor a berendezés egyszerűen kikapcsol
  • ne féljenek, a szendvicssütő nem fog a konyhapulton táncolni - meggátolják a csúszásgátló korongok
  • a szendvicsszütő nem nyílik ki magától, tehát nem kell mellette állni vagy tartani. Elég megfelelően lecsukni
  • a szigetelt fogantyú használat során sem melegszik fel, így a szendvicssütővel magas hőmérsékleten is jó dolgozni

A legjobb szendvicssütők a vélemények és tesztek alapján

Kiválogattuk a legkedveltebb szendvicssütőket. Kíváncsiak voltunk, hogy miért nyerték el a vásárlók tetszését és mivel lehetne tovább javítani az értékelésüket. 

Tippünk: Észrevették, hogy melegszendvics készítésekor kevesebb alapanyagot használnak fel, mivel a meleg szépen eloszlatja azokat a kenyér egész felületén? A kezdeti befektetés hamar megtérül a megspórolt élelmiszerek miatt. 

Termékek megjelenítése a kategóriában:

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 05.05.2021
A cikk értékelése:
(92.6%)

További cikkek a kategóriában:

Hogyan válasszunk páragenerátort? Az 5 legjobb modellHogyan válasszunk páragenerátort? Az 5 legjobb modell

Lehet, hogy már találkoztak olyan vasalóval, amely egy stabil alaphoz volt rögzítve és nem értették, hogy milyen előnye lehet egy ilyen berendezésnek. Cikkünkből megtudhatják! 

Automata vagy kézi tejhabosító? A vélemények szerint a Tescoma, az Orava és a Sencor termékei a legjobbakAutomata vagy kézi tejhabosító? A vélemények szerint a Tescoma, az Orava és a Sencor termékei a legjobbak

A tajhabosító segít a kellemes állagú tejhab előállításában bármilyen kávéhoz. Milyen típusok léteznek és melyik lenne az Önök számára a legjobb? 

Az otthoni jégkocka készítő gép bárkit elvarázsol! A vélemények a Guzzantit dicsérikAz otthoni jégkocka készítő gép bárkit elvarázsol! A vélemények a Guzzantit dicsérik

Ha Önök is egy kis felfrissülésre vágynak a forró, nyári napokon, akkor a jégkocka készítő gép kitínő választás. Ezen kívül több dologra is használható az elkészített jég! Hogyan...