Hogyan válasszunk női arc epilátort? A vélemények szerint a Braun és a Remington a legjobbak!

Minden nő szépségre vágyik. Azonban még a legtökéletesebb arcon is jelenhetnek meg szőrszálak, amelyek elronthatják az egész megjelenést. Még akkor is, ha azt mások nem igazán veszik észre. 

Depilátor arcra

Önök tudják, hogyan lehet egyszerűen megszabadulni tőlük? Epilátorral. Nem csak egy egyszerű epilátorral! Arcepilátorral. Nem kell félni, hogy megvágják magukat és könnyedén eltávolíthatják vele a zavaró szőrszálakat a homlokról, szemöldökről, állról, nyakról és a felső ajak felől. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? 

Mire figyeljünk az arc epilátor kiválasztásakor?

Az arc epilátor kiválasztásokor először a csipeszek számát kell megnézni. Minél több van belőle, annál kényelmesebb a szőrszálak eltávolítása az eszközzel. Milyen irányba forognak a csipeszek? Meg lehet változtatni a forgás irányát? Az epiláció hatékonysága ezzel növelhető és a szőrtelenítés gyors és fájdalommentes lesz. Ez miatt az arcuk sokaig selymes és letisztult marad. 

A csipeszek számát és a forgás irányát már tudják, de még mindig nem biztosak a választásban? Cikkünkből olyan fontos információkat tudhatnak meg, melyek segítenek a megfelelő epilátor kiválasztásában: 

  • használható az epilátor zuhanyzás közben is? Kérdezzenek rá! A nedves bőrből könnyebben kijönnek a szőrszálak, ez miatt a szőrtelenítés egyszerűbb és hatékonyabb;
  • válasszanak rúzs alakú epilátort, hogy bárhova magukkal vihessék és soha ne lepje meg Önöket egy váratlan szőrszál;
  • az üzemeléshez szükséges elemet bárhol megvásárolhatják;
  • a világító epilátorral a legkisebb szőrszál sem marad ki. 

A szőrszálak kitépése nem minden! 

Az epilátor főleg a szőrszálak kitépésére szolgál, de ez nem az egyetlen általa végzett feladat. A legtöbb esetben a pórusok tisztítására szolgáló kefét és make up eltávolítót vagy hab applikátort is tartalmaz, mely segít a krém vagy az alapozó felvitelében. Győződjenek meg róla, hogy az Önök által választott epilátor képes ellátni ezeket a feladatokat, mert ezzel nagyban megkönnyítheti az arcuk mindennapi tisztítását. 

Az epilátor használata arcon

Egy klasszikus kefével jobban megtisztathatják arcukat, mint puszta kézzel. Érzékeny arcbőr esetén sem kell aggódniuk! Olyan kefét válasszanak, ami lágy szálakkal rendelkezik. Arcuk így egészséges színű és természetes fényű lesz. Hetente egyszer használják a bőrradír kefét, amely eltávolítja az öreg és száraz bőrt. A krém és az alapozó hab applikátorral felvéve sokkal jobban beszívódik és kevesebbet kell belőle használni. 

Az arc epilátorok értékelése

Megnéztük, melyik epilátorokat kedvelik leginkább a hölgyek és mivel érdemelték ki a jó értékelést. Hallgassanak azok véleményére, akiknek már van tapasztaltuk az epilátorokkal. Ez sokat segít abban, hogy még vásárlás előtt megtudják az egyes epilátorok előnyeit és hátrányait. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 01.10.2020
A cikk értékelése:
(90.2%)

További cikkek a kategóriában:

Milyen hősugárzót vásároljunk a teraszra? A legjobbak a gáz és az infravörös hősugárzókMilyen hősugárzót vásároljunk a teraszra? A legjobbak a gáz és az infravörös hősugárzók

A téli és az őszi hónapokban is a teraszon szeretnének üldögélni? Cikkünkből megtudhatják, hogy milyen paraméterek fontosak és mire kell figyelni választáskor. 

Kétzónás borhűtő - kiváló otthoni hűtőszekrény borok hűtéséreKétzónás borhűtő - kiváló otthoni hűtőszekrény borok hűtésére

Több típusú borhűtő is létezik, ezért elsőre nehéznenk tűnhet megtalálni a megfelelő modellt. Olvassanak tovább, hogy megtudják, hogyan választhatják ki a legjobb borhűtőt.

Hogyan válasszunk párásítót?Hogyan válasszunk párásítót?

Milyen a legjobb párásító? Hogyan válasszunk minőségi modellt és milyen lehetőségeink vannak? Minden fontosat megtudhatnak mai cikkünkből!