Hogyan válasszunk füst-, gáz-, vízjelzőt vagy CO érzékelőt? A legjobb otthoni tűzjelzők wifivel is rendelkeznek!

A tűz-, füst-, gáz-, vízjelző nagyon jó berendezések, melyek megóvják Önöket és vagyonukat is. Megelőzi a nagy károkat és ami még ennél is fontosabb, vigyáz az egészségükre! 

Tűzjelző

Amennyiben szeretnék otthonukat biztonsgban tudni, akkor egy detektor vásárlása nagyon jó döntés. 

A detektor vásárlását nem fogják megbánni!

Otthoni tűzesetek viszonylag gyakran előfordulnak, holott nagyon egyszerűen meg lehetne őket gátolni. A tűz nem csak a vagyontárgyakban tesz hatalmas kárt, de az egészségünket és életünket is veszélyezteti. A minőségi tűzjelzők már a tűz kialakulásakor riasztanak, ezért Önöknek van idejük eloltani a tüzet vagy tűzoltókat hívni. 

Tűzjelző

A tűzjelzők füstérzékelés alapján működnek, de a magasabb hőmérsékletet is figyelembe veszik, ill. némelyik modell a magas CO szintre is figyelmeztet. Veszély esetén az érzékelő hangos szirénával és villogással figyelmeztet. Erre egy mély álomból is felébrednek, ami kulcsfontosságú, hiszen az éjszakai tüzek a legveszélyesebbek. Ami az árat illeti, egy tűzjelzőt kb. 17 ezer forintért vásárolhatnak. Természetesen olcsóbb és drágább változatok is léteznek. 

Vízérzékelő berendezés

Csőtörés - egy komoly probléma, amely az Ön otthonában is megtörténhet! A piacon sok vezeték nélküli modellt találhatnak, amelyek elemre működnek és akár több éven keresztül is funkcionálnak. Ez idő alatt megbízhatóan ellenőrzik a vízszintet és nem várt vízfolyás esetén informálják a ház tulajdonosát a problémáról. 

Minőségi detektor

Ami a kihasználhatóságot illeti általában a fürdőszobába szokták beszerelni, de a konyhában vagy a pincében is nagy hasznát vehetik. Csőtörés lényegében bárhol lehet! Az ár hasonló, mint az előbbi modelleknél - tehát  3 000 - 30 000 forint között mozog. 

Választott modellek

Annak tekintetében, hogy a piacon nagyon sok termék található választottunk Önöknek 5 detektort, melyek kedvező árúak, jó eredményeket értek el a teszteken és kiváló az értékelésük is. 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 16.03.2020
A cikk értékelése:
(92.2%)

V tejto kategórií nájdete aj:

A legjobb vasaló - hogyan válasszunk vasalót? Segítenek az értékelések és a tesztek. A legjobb vasaló - hogyan válasszunk vasalót? Segítenek az értékelések és a tesztek.

A vasaló kiválasztása nem egyszerű feladat! Könnyű vagy inkább nehéz legyen? Mennyi párára van szükség? Melyik vasalótalp a legjobb? Cikkünkből megtudhatják, hogy melyek a fontos...

A legjobb gázgrilleg a tesztek alapján. Segítünk a választásban! A legjobb gázgrilleg a tesztek alapján. Segítünk a választásban!

Úgy döntöttek, hogy a minőséget választják és szeretnének egy gázgrillt vásárolni? Cikkünkből megtudhatják, hogy mire kell a választás során figyelni, ill. a legjobb gázgrilleket is...

Milyen főzőlapot válasszunk? Ezek a legjobbak a vélemények szerint. Milyen főzőlapot válasszunk? Ezek a legjobbak a vélemények szerint.

Több kritérium és paraméter is létezik, amit figyelembe kell venni a főzőlap kiválasztásánál. Mindegyik ugyanannyira fontos! Mi segítünk Önöknek eligazodni, hogy a főzőlap kiválasztása...