A legjobb kézi maszírozók hátgerincre, nyakra, vállra és narancsbőr ellen

Ha kicsit kényeztetni szeretnék izmaikat és ízületeiket, nem kell rögtön masszőrhöz rohanni vagy masszázsfotelt vásárolni. Több tucat maszírozó közül válogathatnak, amelyek a nyirokrendszer működését is elősegítik, ill. a narancsbőr elleni küzdelemben is használhatóak. 

A legjobb maszírozófotel

Bemutatjuk Önöknek a 7 legkedveltebb maszírozót, melyek között biztosan megtalálják kedvencüket! 

Kedvelt maszírozók

A maszírozók típusai

Elektrostimulátor – ez egy olyan eszköz, amely elektromos impulzusokkal hat az izmokra. 2 típust különböztetünk meg - EMS, melyet általában sportolók használnak az izomerősítés kiegészítéseként. Aktiválja az izmokat, viszont nem terheli az ízületeket. Lényegében a passzív edzés egy formája, de nem helyettesíthetjük vele a valódi edzést! A TENS típus klinikailag bizonyított hatékonyságú elektrostimulációt alkalmaz az idegekre. 

Elektrostimuláció

Mozgásrendszeri panaszok esetén, fejfájáskor, menstuációs görcsök ellen és a vér könnyebb áramlásának érdekében használják. Ezt a módszert az orvosok is használják rehabilitációs kezelések során. Ez a maszírozó állhat magából a szerkezetből és elektródokból, melyek vezetékekkel vannak összekapcsolva. Létezik masszázs szalag formájában is, amelyet a hasra, lábra vagy karra kell erősíteni. 16 ezer forint körül lehet megvásárolni. 

Masszázsfotel  - ez egy összetett masszázs rendszer, amely a test minden részét kényezteti. Különféle funkciókkal is rendelkezhetnek, mint pl. a hőterápia. Ezek a fotelek sok esetben pótolhatják a professzionális masszőröket is, viszont nagyon nagy méretűek, így áruk gyakran a több százezer forintot is meghaladhatja. 

Lábmaszírozó - amely lábfürdő is egyben. Lényegében ez egy vízzel teli lavór, melyben mechanikus maszírozó görgők helyezkednek el. Persze a maszírozásban a buborékok is segítenek, ill. sok esetben a berendezés a vízmelegítésről is gondoskodik. Néhány modellnél a termoterápiát is kiélvezhetjük. 

Maszírozó lábakra

Néhány modellnél vannak extra funkciók is, amelyek még élvezetesebbé teszik a maszírozást. Ilyen pl. az aromaterápia is. Egy ilyen berendezést 10 ezer forintért vásárolhatnak meg. 

Masszázs betét - ezzel olcsón helyettesíthetjük a masszázsfotelt, hiszen annak töredékéért megvásárolható. Ezt az eszközt egy fotelben kell elhelyezni. Ezek a legjobbak a hát maszírozására. Mechanikus masszázsfejeket is tartalmaznak, melyek leginkább a hátgerincre fejtik ki hatásukat, de a nyaknak és a fenéknek is jót tesznek. Néhány modell egyéb funkciókkal is rendelkezik, mint pl. a hőterápia. Akár az autóban is használhatóak. Ennek ellenére a masszázsfotelek hatékonyságával nem vetekedhetnek! A legolcsóbbakat 15 ezer forintért vásárolhatják meg. 

Kézi maszírozók - ezek lehetnek akár klasszikus mechanikus görgők is, de szofisztikáltabb elektromos berendezések is. Ezekkel a test bármely részét maszírozhatjuk, ahová elér a kezünk (vagy a partnerünk keze). A mechanikus és a vibráció masszázson felül sokszor hőterápiára is használhatóak. A legolcsóbb modelleket 6000 forintért vásárolhatják meg. 

Kézi maszírozó

Nyirokmasszázs gép - Hullámmasszázsra (presszoterápiára) lett kifejlesztve. Felfújható részét a lábakra kell felhúzni. Ez az elektromos résszel van összeköttetésben. Az irányítópanelen kívül kompresszor is található benne, amely segítségével levegőt fújhatunk a lábakhoz, így nyomást gyakorolhatunk rájuk. A hullámmasszázs kitűnő a nyirokrendszer és az érrendszer kezelésére. Azt is lehetne mondani, hogy ez a leghatékonyabb masszázs módszer a narancsbőr ellen. A megduzzadt lábakon is segít, ill. a trombózist is megelőzhetjük vele. Ára 16 ezer forinttól kezdődik. 

Katalógusunkból ajánljuk

TOP 7 legjobb maszírozó 

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 14.08.2019
A cikk értékelése:
(90.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

A legjobb vasaló - hogyan válasszunk vasalót? Segítenek az értékelések és a tesztek. A legjobb vasaló - hogyan válasszunk vasalót? Segítenek az értékelések és a tesztek.

A vasaló kiválasztása nem egyszerű feladat! Könnyű vagy inkább nehéz legyen? Mennyi párára van szükség? Melyik vasalótalp a legjobb? Cikkünkből megtudhatják, hogy melyek a fontos...

A legjobb gázgrilleg a tesztek alapján. Segítünk a választásban! A legjobb gázgrilleg a tesztek alapján. Segítünk a választásban!

Úgy döntöttek, hogy a minőséget választják és szeretnének egy gázgrillt vásárolni? Cikkünkből megtudhatják, hogy mire kell a választás során figyelni, ill. a legjobb gázgrilleket is...

Hogyan válasszunk füst-, gáz-, vízjelzőt vagy CO érzékelőt? A legjobb otthoni tűzjelzők wifivel is rendelkeznek!Hogyan válasszunk füst-, gáz-, vízjelzőt vagy CO érzékelőt? A legjobb otthoni tűzjelzők wifivel is rendelkeznek!

Amennyiben nagyobb biztonságban szeretnék tudni házukat, lakásukat vagy bármilyen más helyiséget akkor egy tűz-, füst-, gáz-, vízjelző nagyon jó befektetés. Cikkünkből megtudhatják, mely...