Roller Yedoo Steel S1616
Roller Yedoo Steel S1616
info Az ár és a rendelkezésre állás csak tájékoztató jellegű, a jelenlegi állapotot nem sikerült letölteni.
Közös ár: 93 500,00 Ft.

Termékleírás

A Steel sorozat legkisebb modellje feltűnés nélkül, de biztosan megtalálja az utat nem csak a terepen, de a szívedhez is. A keskeny poligon szerkezet és a fémes szín a Stealth vadászgépeket idézi, és vezetési tulajdonságainak hála, le sem tagadhatja, hogy a Yedoo Alloy sportrollerek családjába tartozik. Innen örökölte a roller az alumínium villát, a duplafalú alufelniket és az egyéb csúcsminőségű alkatrészeket.
Ne keress tovább, indítsd be a motort, és ámulj el, hogy milyen gyorsan és könnyen suhanhatsz..


A formájában eredeti váz a széles kormánnyal együtt példátlan stabilitást kölcsönöz, így a roller könnyen kezelhető és kiszámítható. A biztonságnak köszönhetően nyugodtan lazíthatsz, átadhatod magad az utazásnak, tested és lelked egyaránt relaxálhat a lábak ritmikus elrugaszkodása közben.
 Hosszabb utakon sem hagy cserben


Az Steel rollerek acél vázból készülnek, melyek az ötletes geometriának köszönhetően számos előnnyel rendelkeznek. Mindenekelőtt kiválóan nyelik el a rázkódást.
Ez egy nagyon kényelmes és biztonságos utazást biztosít, anélkül, hogy a roller veszítene szilárdságából. A minőségi markolattal együtt – mellyel a Steel modelleket ellátták – ez azt jelenti, hogy például a hosszabb utakhoz sem kell kesztyűt használnod.
 Tartozékok kompromisszum nélkül


A Yedoo Alloy profi rollerekhez hasonlóan a Steel is kiváló minőségű alkatrészekkel büszkélkedhet. Ilyenek például a kerekeken a duplafalú alufelnik, a CNC-mart fékfelület, a kényelmes ergonomikus, elfordulásgátlóval ellátott kormány, a kiváló minőségű "V" TEKTRO alloy fékek, stb. A palacktartó előkészítés, a sárvédő vagy az oldalsó kitámasztó természetesen már mind-mind magától értetődő.Biztonság és kényelem az első helyen


Remekül megbirkózik az egyenetlenségekkel, annak köszönhetően, hogy a fellépő szabad magassága enyhén emelkedik, amely még az indulási helyzetben is segít megtartani az optimális értékeket ahhoz, hogy a rollerezés a lehető legkevésbé legyen megerőltető, és hogy az alvázat se érje horzsolás az útfelület egyenetlenségéből adódóan. A kényelmes utazáshoz a hosszabb taposórésszel ellátott fellépő is hozzájárul, melyen strukturált PVC-ből készült, ellenálló csúszásmentes sávok találhatóak, amelyek a hőhatású formálásnak köszönhetően kiválóan bírják a nagy terhelést.Technikai adatok:

váz YEDOO Hi-ten acél
villa YEDOO Hi-ten acél
kormányszár ZOOM alloy/acél
kormánycsapágy NECO alloy 1 1/8" menetes
kormány YEDOO Cross alloy
markolat ergonomikus elfordulásgátlóval
kormányszarv nem része a terméknek
fékkarok TEKTRO ML 520 alloy
fékek "V" TEKTRO alloy /"V" TEKTRO alloy
kerék 16"/16"
felnik duplafalú HJC alloy + CNC mart fékfelület
kerékagy NOVATEC alloy
kerékagy szélessége (első/hátsó) 74/74 mm
csapágy ipari
QR kar (első/hátsó) igen/igen
gumik (első/hátsó) KENDA (60TPI, kevlar guard)
kulacstartó előkészítés 1x
súly 8,4 kg
hossz 138 cm
fellépő 40 cm
kormánymagasság 90 - 100 cm
kormányszélesség 64 cm
szabad magasság (alsó/felső pozíció) 4,0/6,0 cm
fellépő földtől számított magassága (alsó/felső pozíció) 6,8/8,8 cm
felhasználó számára fenntartott hely 60 cm
felhasználó minimális magassága 130 cm
teherbírás 150 kg

További fényképek és információk ...

Cikkek listája


Hozzászólás írása


Egyéb lehetőségek