Crossfit airbike inSPORTline AirBeast
(79.6%)
info Az ár és a rendelkezésre állás csak tájékoztató jellegű, a jelenlegi állapotot nem sikerült letölteni.
Közös ár: 539500 Ft.480 000,00 Ft.

Termékleírás

Az inSPORTline AirBeast légellenállásos crossfit airbike egyedi mozgás és fékrendszerrel érkezett az intenzív kondíciós edzés kedvelőihez. A klasszikus lendkerék helyett egy acél ventillátor biztosítja az ellenállást annak a függvényében, hogy milyen gyorsan tekerünk az airbike-on. Az ellenállást egyáltalán nem kell állítani, elég egy kicsit gyorsabban tekerni annak fokozása érdekében. Az AirBeast-en nem csak a lábakat erősítheted, hanem a karokat is. Mivel a markolatok össze vannak kötve a pedálokkal, lehetőség nyílik váltva, vagy együttesen edzeni, a géppel használva csak a karokat, csak a lábakat, vagy együtt mindkettőt. Amennyiben csak a felsőtestet szeretnénk megdolgoztatni, a lábakat kényelmesen megtámasztva kézzel hajthatjuk az airbike-ot. A nyereg magassága és pozíciója állítható, így megfelel bármilyen testmagasságú felhasználónak.

A kezelőfelület egyszerű és áttekinthető. A klasszikus gyors start mellett több programból választhat a felhasználó: intervallum edzés, előrebeállított programok, célpulzus beállítás. A cépulzus program fontos része az ilyen típusú kondigépeknek. Ebben az esetben a számítógép jelzi milyen erővel és intenzitással kell tekerni, hogy elérjük a kitűzött célt. Amennyiben nem megadott, hogy mi legyen a célpulzus, a számítógép a felhasználó adatai alapján javaslatot tesz erre.  


Légellenállás

Az egyedi légellenállásos fékrendszerének köszönhetően az AirBeast terhelését nem kell beállítani. A 4,8 kg súlyú acélventillátor olyan gyorsan forog, mint ahogy tekerik a gépet. A tekerés intenzitásának fokozásával növekszik a terhelés folyamatosan, minden zökkenés és ugrás nélkül. A kialakításnak köszönhetően az edzés közben leadott teljesítmény  3 – 1260 W közt mozoghat, ami tökéletesen bizonyítja az airbike sokoldalúságát. 


Mozgó markolatok

A markolatok több fogási pozíciót tesznek lehetővé, amellett hogy a fix rögzítést feladva, bekapcsolható a felsőtest is az intenzív edzésbe. A felső és alsó test együttes mozgásával az egész test hatékonyan megdolgoztatható. A következő lehetőség a lábak teljes leállítása, megtámasztva azokat a támasztékon.  Ezzel a trükkös megoldással csak a felsőtest dolgozik. 


Intervallum edzés

Az egyik az Air Beast szobakerékpár fő funkciói közül az előre beállított intervallum programok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy gombnyomással elindítsd az edzést. A programok magas intenzitású intervallum edzésre (H.I.I.T.) összpontosítanak, amely hatékony módja a testsúly csökkentésének és a szív- és érrendszer támogatásának. Az intervallum edzés gyorsan váltogatja a nagy erőfeszítést igénylő gyakoraltokat a pihenéssel, és így segít téged a zsírégetésben. Ha az előre beállított intervallumok hossza nem felel meg neked, akkor beállíthatod saját programod az elképzeléseid szerint.

 

Állítható nyereg

A helyes ülés a szobakerékpáron történő hatékony edzés alapja. Többek között ezért az Air Beast állítható, kényelmes és anatómiailag formázott párnázattal ellátott nyereggel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető karok segítségével módosítható a nyereg magassága és vízszintes pozíciója, így egyedülálló lehetőséged van pontosan az elképzeléseidhez igazítanod az üléspozíciót.
 

 

Főbb jellemzők:

  • professzionális szobakerékpár légfékrendszerrel
  • mozgó fogantyúk, amelyek rögzített helyztebe lezárhatók
  • áttekinthető LCD kijelző
  • ergonómikus nyereg
  • szállítókerekek
  • palacktartó
  • talajkiegyenlítő rendszer
  • mellkasi öv jelvevője 5 kHz frekvencián működik (a mellkasi öv nem része a csomagolásnak, javasoljuk például a Polar mellkasi öv használatát)
  • 7 program: 2 előre beállított intervallum program, manuális intervallum program, célérték (idő, távolság, kalória, pulzusszám) beállítása 
  • kijelző megjeleníti: idő, percenkénti fordulatszám, sebesség, távolság, kalória, teljesítmény wattban és aktuális pulzusszám

Technikai adatok:

lendkerék tömege 4,8 kg
ellenállás állítása az ellenállás a sebességgel növekszik
ellenállás fokozatok korlátlan
fékrendszer levegő
szabadfutás igen
programok 7
HRC program nincs
WATT program nincs
általános test kondi (Recovery) nincs
testzsír mérés (Body Fat) nincs
manuális program igen
pulzusmérés nincs
kulacstartó igen
tablettartó nincs
transzportkerekek igen
szintezés igen
mellkasi öv vevő igen
mellkasi öv a csomagban nem
audio bemenet nincs
összecsukható konstrukció nincs
összeállított méret 123 x 67,5 x 142 cm
összecsukott méret X
maximális teherbírás 150 kg
maximális felh. magasság nincs
súly 72 kg
táp 4x AA elem
kategória SC (EN957 norma szerint)
használat edzőtermi

További fényképek és információk ...


Hozzászólás írása


Egyéb lehetőségek