A karácsonyi mintájú ágynemű megadja a karácsony hangulatát!

Már érzi a karácsony varázslatos hangulatát, amely mindent eláraszt? Az év legszebb ünnepéhez nem csak az ajándékok és az illatos kalácsok tartoznak hozzá! Annak érdekében, hogy igazán kellemesen érezék magukat, díszítsék fel otthonukat! Ne felejtsék el egyik helyiséget sem! 

Karácsonyi mintázatú ágyhuzat

A tipikus motívumokat a hálószobában is használhatják. Válasszanak egyedi, karácsonyi hangulatú ágyneműhuzatot! 

Egyedi karácsonyi ágyneműk

Karácsony a hálószobában

Már alig várják az ünnepeket, ezért legszívesebben minden pillanatban a karácsony hanulatát szeretnék átélni? A karácsonyi ágyneműt is hozzájárulhat a kellemes alváshoz! A piacon találhatnak különféle anyagokat és motívumokat. Elég kiválasztani azt, amelyik leginkább tetszik és passzol a többi díszítőelemhez. 

Ideális ajándéknak is

Azon töprengenek, mit vásárlohatnának egy felnőttnek karácsonyra? Az ágyneműt mindig jó választás! Amennyiben ismerik az adott személy otthonának stílusát, akkor válasszanak olyan mintát, amely nem csak mosolyt csal mindenki arcára, de illik is a többi berendezéshez. 

Az anyag kiválasztása

Melyik anyagot kedvelik leginkább? A meleg hónapokban a legjobbak a könnyed, hűvös anyagok, míg télen azok, amelyek melegen tartanak. Főleg a minőséget figyeljék és ne vásároljanak gyanúsan olcsó ágyneműt! A klasszikus pamut, szatén, damaszkuszi selyem, krepp vagy flanel mindig beválik. Egy lényeges szabály van! Minél minőségibb az anyag, annál tovább bírja majd az ágynemű! 

A motívumok sokasága

A karácsony tipikus színe a piros. Ne riadjanak vissza az élénk színű ágyneműktől sem! Egy érdekes mintázatú ágynemű könnyedén domináns elemmé válhat a háztartásban. A kedvelt motívumok közé tartozik a karácsonyfa, a csillagok, a rénszarvasok, a hópihék, a szívecskék, de a karácsonyi jászol is nagyon elterjedt. Legyenek határozottak és keressenek olyan ágyneműt, amelynek mintázata érdekes és vidám. A karácsonyi ágyneműt úgysem használják egész évben, ezért élvezzék ki az alkalmat! 

Karácsonyi ágynemű gyerekeknek

Karácsony alatt ne feletkezzenk meg a gyerekszobáról sem! A karácsonyi ágyneműk a legkisebbeknek igazán szemetgyönyörködtetőek és a gyerekek biztosan imádni fogják! 

Gyerek ágyhuzat rénszarvasokkal

A tipikus karácsonyi minták mellett az ágyneműkön a kedvelt mesehősök is megjelennek, de természetesen karácsonyi öltözékben. Ezeknek a barátoknak köszönhetően a gyerekek biztosan ágyba akarnak majd bújni az ünnepek alatt!

Egyedi karácsonyi ágynemű

A cikk szerzője


Hozzászólás írása
Közzétéve: 24.11.2019
A cikk értékelése:
(89.6%)

V tejto kategórií nájdete aj:

A Betlehem a karácsony szimbóluma. Közkedveltek a fából faragott és a megvilágított karácsonyi betlehemek. A Betlehem a karácsony szimbóluma. Közkedveltek a fából faragott és a megvilágított karácsonyi betlehemek.

A karácsonyi betlehem régen az ünnep fő szimbóluma volt, egészen a karácsonyfa elterjedéséig. Ma már több féle kivitelezésű betlehem közül választhatunk. A választás csak Önökön múlik -...

A pamut 3D ágynemű nagy trend! Népszerűek a gyerek, a karácsonyi és a virág minták A pamut 3D ágynemű nagy trend! Népszerűek a gyerek, a karácsonyi és a virág minták

Már unják a klasszikus mintákat? Öltöztessék ágyukat 3D ágyneműbe, amely nem csak szép, de nagyon valósághű is. Felkészültek egy kis kalandra a hálószobában? 

A karácsonyi ablakmatrica nagy sláger! A karácsonyi ablakmatrica nagy sláger!

A karácsonyi dekorációt illető trendek évről évre változnak, de a klasszikus díszítés még mindig népszerű. Ennek ellenére néha jó valami újat is kipróbálni! Hallottak már a karácsonyi...